Юлски бебчета 2025г

• 16 421
  • 226
  •   1
Отговори
# 165
Мами в какво ще прибирате стерилизираните шишета, помпа, биберони за болницата? Аз взех пликове, които са за замразяване на храна, дали са подходящи?

Шишета и биберони няма да нося, в болницата, в която ще раждам, се позлват техни шишета. Относно помпата, ще я стерилизирам едномтратно и ще я сложа в плик с цип, но като цяло няма много смисъл, защото не позволяат да се дава така кърма, общо взето ще я ползвам за облекчение ако се наложи.
Ще взема за всеки случай две залъгалки, но те си вървят с кутийка.
Най-добре попитайте в болницата дали има нужда да се носят шишета и дали биха позволили да се дава изцедена кърма.

# 166
Няма как да ти отговорим на този въпрос тук. Ако нещо те смущава, обади се на аг-то си.

Имаме ли вече бебета? Още никой не се е похвалил, а месецът вече започна 😊

Аз бях с термин 04.07, но бебчето не изчака много и на 24.06 родих нормално, здраво момиченце. ☺️💓

# 167
  • Бургас
Честита радост  sun много да сте здрави с бебка 😊 на теб бързо възстановяване и да разказваш вече как е с бебе у дома 🫶🏻

# 168
може ли повече информация за самото секцио и възстановяването след това?
Няма как да ти отговорим на този въпрос тук. Ако нещо те смущава, обади се на аг-то си.

Имаме ли вече бебета? Още никой не се е похвалил, а месецът вече започна 😊

Здравейте, не съм писала до сега, но мога да се похваля. Днес на този свят се появи нашето слънчице Мартин, планирано секцио в Токуда при доц. Нашар. Термина беше за 17.07., родих точно в 38 седмица. С бебо сме добре вече се гушкахме 2 пъти. Пожелавам успех на всички и скоро да изпитате това невероятно чуство 2 шепички, а толкова нежност и любов има в него.
Ако имате въпроси съм насреща.

# 169
А по колко магнезий пиете и до кога Ви казаха на го продължите.Защото аз съм на конски дози от вече 3 седмици съм на 3х2 магнерот и ми е втръснало честно казано.Супер сухи хапчета са и едвам се преглъщат.

Нещо не съм видяла по - рано съобщението ви.
Не знам до кога ще приемам аз, 36г.с. пия 2х2 магнерот

# 170
Някоя от вас ще ражда ли с предизвикване ?

# 171
Някоя от вас ще ражда ли с предизвикване ?
Да аз най вероятно. Терминът ми е на 1 август, но имам гестационен диабет и може би към средата на юли ще се предизвиква раждането, но може и да е секцио, в четвъртък ще се решава. На вас защо ще се предизвиква? И колко време преди термина?

# 172
Термин 11.08 секцио на 18.07 защото имам 2 секциота през 2год и половина

# 173
С защо толкова по рано ще ви е секциото ?

# 174
С защо толкова по рано ще ви е секциото ?
Защото имам 2 секциота на малки периоди и също така бебето е ниско долу и е голям плода

# 175
Правиха ли ви вече преглед на шийката?

# 176
Днес влизам в 38 г.с и бях на тонове прегледа ме скъсена ми е шийката ,но само 1 см имам разкритие

# 177

На мен днес в 38+1  ми правиха за пръв път такъв преглед - шийката е скъсена на 30-40 % и разкритие 3 см.

# 178
На мен в 37 гс ми казаха 1 см разкритие, 70% скъсена.

# 179
Как сте мами настроивате ли се за раждането ние оправяме още във къщи не бързам и изчаквам за сглобяването на кошарата и т.н инъче всичко сме пазарили инъче

Общи условия

Активация на акаунт