Юлски бебчета 2025г

• 16 468
  • 226
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, от няколко дни ходилата и кокалчетата ми се подуват много. Предполагам е от жегата и напредването на бременността. Пробвах с контрастни душове, студена вода и повдигане на краката на високо, но няма ефект. Дори вечер, когато си легна и сутрин, когато стана няма промяна и са си перманентно подути. На този етап не болят и продължавам да съм активна и да се движа.
Вие имате ли подобен проблем и някакви трикчета (без медикаменти), които сте пробвали и имат ефект?
Аз съм така и се оказа нисък албумин и белтък... Сега съм на вливания

# 121
Момичета, какъв шезлонг/люлка купихте на бебоците? Тъй като ние все още не вме взели и не знаем кое би било по-подходящо - просто шезлонг или да си е люлка с мелодии.

# 122
Момичета, какъв шезлонг/люлка купихте на бебоците? Тъй като ние все още не вме взели и не знаем кое би било по-подходящо - просто шезлонг или да си е люлка с мелодии.
Аз купих на марката , Baby Bjorn. Препоръча ми го една приятелка.

# 123
Момичета, от няколко вечери като ставам вечер да пишкам имам и чувството че имам и нещо като напъни, съпроводени с болка, уж ми се ходи до тоалетна по голяма нужда но нищо, и странното е че това е само посреднощ, някоя от вас случвало ли се е и нормално ли е, започнах да се притеснявам, през деня тоз проблем го нямам само вечер ..

# 124
Момичета, от няколко вечери като ставам вечер да пишкам имам и чувството че имам и нещо като напъни, съпроводени с болка, уж ми се ходи до тоалетна по голяма нужда но нищо, и странното е че това е само посреднощ, някоя от вас случвало ли се е и нормално ли е, започнах да се притеснявам, през деня тоз проблем го нямам само вечер ..

Звучи като контракции, скоро очаквайте според мен да станат по-редовни 😊

# 125
Кога ти е терминът? И на мен ми звучи като подготовка.
Аз съм с такива контракции от около 2 месеца, но съм на магнезий, за да закрепя положението, че съм чак за края на юли.
При всички случаи, ако нещо те тревожи, звънни на следящия АГ или иди на преглед.

# 126
На 11.07 насрочена дата за секцио защото е седалище бебчето, иначе термина ми е на 17.07   

Звучи като контракции, скоро очаквайте според мен да станат по-редовни 😊

# 127
На мен АГ ми каза да не напъвам в такива случаи, защото са контракции. Не ми се е случвало до сега

# 128
Момичета, как ще раждате?

# 129
Аз искам да родя нормално, на последния ехограф в 38-ма седмица бебето не беше се "ангажирало" още в малкия таз и ми казаха, ако пренося и още не е слязло, ще се наложи секцио. Много се притеснявам дали ще слезе, дали някоя друга мама има същия проблем? Може ли да слезе само точно преди раждане?

# 130
Аз искам да родя нормално, на последния ехограф в 38-ма седмица бебето не беше се "ангажирало" още в малкия таз и ми казаха, ако пренося и още не е слязло, ще се наложи секцио. Много се притеснявам дали ще слезе, дали някоя друга мама има същия проблем? Може ли да слезе само точно преди раждане?

Може. Както и могат да се завъртят дори и накрая.
Аз нямам избор за раждането - секцио ще е. Имам вече две оперативни раждания, като от предното няма минали 2 години, така че вече никой не се наема да ме изражда нормално. Предния път ми дадоха шанс, но сега вече го водят твърде рисковано.

# 131
И аз ще бъда секцио

# 132
  • Бургас
Аз се надявам всичко да е наред и да родя пак нормално.Бебето от доста време е главично надявам се така и да остане.Първия път също родих нормално иска ми се и сега малко ме плаши операцията.

# 133
Аз съм за нормално раждане, бебока е с главата надолу, но имаме още време.

# 134
Аз нямам избор, ще раждам в Испания и гинеколожката ми ми каза, че винаги се стремят за нормално раждане и операция само ако има усложнения и наистина се налага. Това в болницата в която ще раждам. Не знам дали навяскъде е така. Но дори и да имах избор, пак би предпочела естествено, ако е възможно. От няколко седмици бебчо е с главата надолу, надявам се всичко да е наред и да мога да родя нормално. Първа бременност ми е.

Общи условия

Активация на акаунт