Инсулинова резистентност - тема 4

• 26 864
  • 900
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Аз искам да питам зеленчуков фреш добре ли е за закуска. Цвекло и морков примерно!
Мими, фрешовете въобще не са полезни.

# 856
Че това храна ли е изобщо? Поне ги изяж тия зеленчуци като толкова ги искаш, фрешовете са пълно недоразумение кото цяло а не нещо полезно
В другата тема имам смътен спомен че някой се оплака преде време точно след фреш от цвекло че много скочила КЗ.

Кефирът би трябвало да е по-добре, аз си го консумирам но мен и другите млечни не ме бъркат особено. Аз минах на режим преди повече от 7 години и експерименти да искаш с кое как съм.

# 857
Аз искам да питам зеленчуков фреш добре ли е за закуска. Цвекло и морков примерно!

Не. Фрешовете изобщо не са добре, камо ли за закуска. Концентрирана захар. И двете са кореноплоди и с много въглехидрати, а на фреш - още повече.

# 858
Добре момичета, няма да ги пия.
Сутрин много, много не ми се яде, и се чудя какво по малко и набързо да хапна!

# 859
Яйца, парче мръвка някаква, като ще ядеш поне да е нещо смислено че тия фрешове ми пристъргва стомахчето като си ги представя вместо хранене... Това ако го пробвам и ще ходя после цял ден хем гладна, хем крива и гадна Joy

# 860
А овесена каша може ли?

# 861
Не. Това също е основно захари и никакъв протеин. Храна за коне, не за хора.

# 862
Не. Това също е основно захари и никакъв протеин. Храна за коне, не за хора.
Ми то какво остана яйца, кюфтета, извара, или някоя пържола...🤣🤣🤣

# 863
По принцип не закусвам аз, но при инцидентно огладняване - бъркани яйца, омлет със спанак, авокадо, бекон, маслини. Чак ми се дояде докато пиша. 🤣

Мими, по принцип това се яде, да. Поне аз, де.

# 864
По принцип не закусвам аз, но при инцидентно огладняване - бъркани яйца, омлет със спанак, авокадо, бекон, маслини. Чак ми се дояде докато пиша. 🤣
Аз колбаси не ям, и бекон също... Wink

# 865
Беконът не е колбас със сигурност. Колбаси не съм предложила никакви.

Под бекон имам предвид сурово месо, което на тиган да приготвиш, а не сурово-сушен.

# 866
Добре де, не щеш истинска храна сутрин. Че ти щом някакъв фреш те устройва, хептен без нищо също ще си добре според мен...
Но това да казваш че цял живот ядеш нисковъглехидратно и точно сега с ИР в картинката да искаш да зорлем да вкараш овес не го схващам с каква цел е. Нещо пропускам явно.

# 867
Добре де, не щеш истинска храна сутрин. Че ти щом някакъв фреш те устройва, хептен без нищо също ще си добре според мен...
Но това да казваш че цял живот ядеш нисковъглехидратно и точно сега с ИР в картинката да искаш да зорлем да вкараш овес не го схващам с каква цел е. Нещо пропускам явно.
Аааа преди си ядях хляб....не съм казала, че него не обичам - санвич с кашкавал, санвич с бъркано сирене и яйце, ряддко с шунка...или печена филия с масло.
И овесена каша си ядях. Като не си болен защо да не ядеш...

# 868
  • Sofia
Мими, прави си кето баницата за закуска.
Или кофичка котидж + краставица,  авокадо  маслини
Палачинка от яйце, вътре сьомга/шунка/филе + зелена салата, краставица, крема сирене.
Правя смес за принцеси на момчетата и за мен го правя вместо върху филия,  на хартия за печене. Joy
И пица си правя на хартия, че не ми се занимава с кето блат.

# 869
Мерси Карен, ей такива предложетия имам нужда да споделяте.

Общи условия

Активация на акаунт