Като сменям памперса е гърчене, ще падне от леглото. Реве все едно го изтезавам. Започна в някои дни уж да сочи купичката си, че е гладен а когато го сложа на столчето за хранене изпада в истерия. Отказва да яде и на всяко друго място. Преди имаше дни, в които заспиваше сам. Не винаги, но имаше. Вече сложа ли го в леглото може да реве истерично без да спре. То не се и издържа. След дране няколко минути започваме да го возим с една кола, да се приспи. Баща му го беше научил месеци наред да заспива на телефон. Случвало се е над един час да гледа песни. Когато баща му се разболя и го нямаше при нас почти месец успях отчасти да го науча да спи сам, но когато не искаше реших да го возя с колата. Казах си, че е по-добре от телефон. Но просто замених една асоциация с друга... С бащата не сме в добри отношения месеци наред. Отделно работата му е такава, че се прибира след 8 вечерта. Нямам подкрепа нито емоционална, нито физическа. Трудно е да не си изпуснеш нервите.И аз се отървах (уж) от един паразит, който освен, че ме тормозеше, разваляше и възпитанието на сина ни (2,6г.), който пък е страшно истерично дете, с което няма, НЯМА ден, в който да не вдигна нерви. И от разстояние продължава да ни тормози и да ме изнудва и не ми стигат и многобройните грижи по децата, а още трябва да го търпя. Ставаме майки и съпруги с радост и ентусиазъм, а после живота ни разказва играта. Поне дъщеря ми мога да предпазя от такава участ, а сина ми ще го възпитам да не е като днешните.. хм.. "мъже".