Червени яйчица ще боядисват БУРГАСКИТЕ слънца!

• 14 776
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Успех на mama21 и на madllen. И скоро да се похвалите със здрави и послушни бебчета!

# 121
Здравейте милички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да се разпиша и аз днес... Wink
Надявам се че при вас всичко е ОК. Peace

# 122
  • Монреал
Здрасти, мацки, как я карате Simple Smile Много бързо ги минавате тез теми, аз докато прочета предната, вие сте я заключили!
Гледах снимки, добре сте си прекарали, много се радвам!

Сега малко по работа+молба.
От "Биберона" напечатаха много полезни брошури в подкрепа на кърменето, тук може да ги видите: лицето и гърба
Сигурна съм, че ще бъдат от голяма полза за всички мами, желаещи да кърмят или колебаещи се по въпроса. Би било чудесно, ако някои от вас се включат в разпространението - това означава да вземете колкото имате желание и възможност и да ги оставите при педита, гинеколози, акушерки, аптеки, в бебешките магазини, т.е. места, които самите вие сте посещавали като бременни. Не вярвам да ви затрудни особено, а ще помогне на много бременелки.
Надали ще успеем да се организираме преди Великден, пък и работата не е спешна. Може всяка интересуваща се мама/бременелка спокойно да ми пише на лични, няма да пиша черни точки за неучастие  hahaha

Много целувки на всички дребосъци и весело боядисване!

# 123
# 124
mama21, вземи ританки и камизолки, както и блузка за отгоре. И непременно терлички и ръкавички. Терличките защото ританките ще са му големи а ръкавичките защото ще си издере личицето ! Simple Smile
Завивки има, но аз си носих и оделаце защото бяхме до прозореца, а той не се затваряше.

# 125
  • Burgas, Bulgaria
много ви благодаря момичета  Hug  bouquet

# 126
а някакви ваксини трябва ли да се купуват предварително? нещо много ме притесняват тези ваксини, които слагат в болниците, кои могат да си ги купиш вносни и много ли са скъпи?

# 127
  • Бургас
Здравейте и от мен,
Включвам се днес само да Ви пожелая приятен ден и хубаво настроение.

# 128
Мами помагайте търся педиатър но добър  Praynig Praynig Praynig

# 129
  • Бургас
Е какво значи добър педиатър  newsm78 Мисля че всеки ще ти каже че неговия педиатър е добър. Всеки се доверява на някого и е доволен по някакви си негови критерии. Аз например съм доволна от д-р Маврова, тя ми лекува винаги детето от 9 месечната му възраст (сега сме на 9 г.) познава му слабите места и не се е случвало да усложним положението. Диагнозата ни е винаги точна  (слава Богу), в случаите в които се е случвало да отсъства и сме ходили на друг лекар винаги ни объркваха и лечението се проточваше. Но не мисля че това е защото другите педиатри не са добри, а защото не са познавали добре здравословното състояние на детето и не бързат да предписват лечението което и според тях ще е по-добро, но и вероятно по-силно като медикаменти. Просто се застраховат. Лошото е че Маврова не работи със Здравната каса и си плащаш, което е поправимо с една медицинска застраховка (например).

# 130
Тадела, тези са най-прехвалените:

1.др.Пейчев/хомеопат/-0888 206 704

2.д-р.Калудова  845 008

3.д-р.Стоичкова  860 164

4.д-р.Димитрова/тази ,която завежда неонатологията/-0888 650 145

5.д-р.Ангелов   0888 313 513

Дано да са актуални телефоните, че ги копирах от една стара тема.

# 131
а някакви ваксини трябва ли да се купуват предварително? нещо много ме притесняват тези ваксини, които слагат в болниците, кои могат да си ги купиш вносни и много ли са скъпи?

Не! Ти и да си купуш никой няма да ти я ползва в болницата... После на третата имунизация нас ни посъветва педито да си купим. Но за болницата не ти трябва!

# 132
  • По света и У нас

herelina - те в болницата слагат само срещу губуркулоза и 1ви прием срещу Хепатит Б. Споко и 2те са  Peace
това което повечето мами на по-късен етап ги притеснява е ваксината за ДТК и полиомелит, но за теб има ооооооще време ....

Мами помагайте търся педиатър но добър  Praynig Praynig Praynig

Частен прием или към ЗК  newsm78 ...
Ходили сме на частно при Димитрова и при Ралева /и за 2те бях чула хубави неща/, както и за Калудова ....
А към ЗК, сега ходим при д-р Караджова /Лекарска къща "Възраждане"/, след като се прехвърлих от Д-р Ганчева ... За момента сме много по-доволни в сравнение с първияни лекар .... Но както каза шушончето, всеки е доволен от своя лекар по някакви си свои критерии   Grinning

# 133
# 134
mama21, вземи ританки и камизолки, както и блузка за отгоре. И непременно терлички и ръкавички. Терличките защото ританките ще са му големи а ръкавичките защото ще си издере личицето ! Simple Smile
Завивки има, но аз си носих и оделаце защото бяхме до прозореца, а той не се затваряше.

аз бих взела вместо камизолки бодинца. казвам го от личен опит - много по практични са. бях взела и камизолки за родилно, щото още неориентирана но гледах ако слагам камизолки то поне връхната дрешка да е гащеризонче, за да е топло кръсчето. в последствие минах само на бодита. гледай също дрешките да са практични щото много мърморят акушерките, аз ги бях взела едни.... дето трябва цялото да го съблечеш че да смениш един памперс. и ако нещо не си взела не се притеснявай ще ти донесат. препоръчвам да вземеш и 2-3 биби различни видове, че не знаеш коя ще хареса детето, а е удобно "да му запушваш устата" от време на време. поне аз съм за  Peace бибите. при мен НУК свърши работа от първия път. и горещо ти препоръчвам на всяко сменяне на памперс и къпане да си там и очите на 4ри какво става с детето. не че нещо лошо ще му се случи, но ако не си къпала никога акушерките са много отзивчиви и ще те научат. Аз така на никой след това не дадах да ми къпе щерката. изкъпах си я без пролем от първата вечер. и не се колебай да си сменяш сама памперса - имаш кърпички и топла вода, олио и памперси - просто действай. Успех от мен

Общи условия

Активация на акаунт