Червени яйчица ще боядисват БУРГАСКИТЕ слънца!

• 14 767
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
и забравих да кажа, че одеалце може и да не вземеш, но поне една пелинка трябва да имаш, кото си го взимаш за кърмене или въобще да го подържиш да го завиеш. мисля че за това време пеленка е по-практично. и аз това което бях забравила да взема , а поне при мен беше много необходимо е носни кърпички и лигавничета, щото мойта страшно много се уливаше и повръщаше. даже си изкарах акъла като взе да повръща нещо кафеникаво, но лекарката ми обясни че е след нормално раждане е съвсем естествено да се нагълта с какво ли не докато излезе и затова. така че не се шашкайте. и ги търсете пустите му лекари и акушери по всяко време на денонощието. аз лично ги вдигах всяка вечер към 2-3ч

# 136
Момичета, искам да ви питам, за лекцията утре в Джързи зписва ли се предварително и на място ли се плаща?

# 137
  • На морето!
Момичета, искам да ви питам, за лекцията утре в Джързи зписва ли се предварително и на място ли се плаща?
Добре е да се запишеш предварително,но и да не го направиш не е фатално.2та лева се дават на място,но те са нещо като куверт,а самата лекция е безплатна  Peace

# 138
Абе, майчета, дайте да си сформираме една детска градина + ясла на едно за нашите деца. Аз ще ги гледам всичките и ще взимам пари само за храната и др. необходими неща.

Шегата на страна, това е супер идея. Има ве4е подобни проекти и в България.
Моят син посещаваше такъв детски център тук, в НЗ, по4ти две години - от 20 месе4ен е тръгнал. То е на принципа на детска градина, но с майките, които всъщност дават дежурства, като колкото по-голямо и самостоятелно е детето, толкова по-малко 4асове дежурство дава неговата мама, за да става все по-самостоятелно. Децата растат като едно голямо семейство. От най-малки бебенца до 5 годинки, когато тръгват на у4илище. Като стане на 4, майката ве4е дава дежурство само веднъж седми4но, но детето ходи цяла седмица и т.н. Заедно празнувахме рождени дни, Коледи, ВЕЛИКДЕН, и всяка година през април ходим целите семейства, с татковци, братя и сестри, на лагер за 4-5 дни, с цел опознаване на семействата, както и игри сред природата и т.н. зьабавления на децата.
Такива детски центрове има из цялата страна. Недостатъкът им е, 4е не са подходящи за работещи майки, но все си мисля, 4е от тази идея могат да се извлекат само неща, които са подходящи за българската действотелност, не е нужно да се копира едно към едно.

# 139
marianamama, намери ли при кого да идеш на консултация? От ли4ен опит знам, 4е подути крака по време на бременност са уж нормално състояние, но могат и да са симптом за нещо доста сериозно. Стискам палци вси4ко да е наред, но все пак не оставяй нещата за след Великден, само защото въпросният доктор бил извън града!  Hug И най-ве4е - спокойно!   bouquet

# 140
  • Burgas, Bulgaria
bubi4ko много благодаря.Аз и друго щях да ви питам-нали чак на 4-тия ден ще ми го оставят до тогава какво яде това човече и друго да взимам ли шишета за болницата .А ако не иска после кърма трябва ли да нося нещо понеже една позната ми каза -тя роди януари че са и държали бебето само на вода понеже тя нямала кърма  #Crazy това не е възможна нали.Оле колко въпроси  Crazy

# 141
а тя от къде знае, че са го държали на вода  newsm78
къде е това Джърси? аз често минавам покрай новия свободен и не съм нидяла такова заведение  newsm78

# 142
а тя от къде знае, че са го държали на вода  newsm78

И аз това се 4удя  newsm78

# 143
къде е това Джърси? аз често минавам покрай новия свободен и не съм нидяла такова заведение  newsm78
Аз днес съм в ролята на справочник май, ама като съм почнала:
Джърси

ПС Друг път идвай на форумските сбирки, за да не питаш къде е Джърси Wink

# 144
  • Burgas, Bulgaria
ми незнам-каза че нищо не са му давали да ви кажа не вярвам да ме лъже по скоро може и да се е обълкала.

# 145
  • На морето!
Момичета имам въпрос към майките които са раждали в Бургас.Има ли такива,които са раждали с епидурална упойка и ако да бяха ли си наели янестезиолог и доволни ли са от упойката?Много се чудя като ми дойде времето да си искам или не  newsm78Какво ще ме посъветвате?

# 146
Аз днес съм в ролята на справочник май, ама като съм почнала:
Джърси

ПС Друг път идвай на форумските сбирки, за да не питаш къде е Джърси Wink
нещо не ми се отваря картата, но си взимам бележка  Laughing
Райна , моя позната наскоро ражда с епидурална, без предварителна уговорка с анестезиолого и е много доволна.

# 147
Дано някоя от мамите, раждали с епидурална в Бургас, се вклю4ат. Аз ли4но раждах с епидурална, макар и не в Бургас, и много съм доволнА.

# 148
herelina, ето друга карта. Намира се в новата кооперация точно до свободния. До заведението има един транформатор. Няма как да го подминеш, просто не си обърнала внимание.

# 149
vania_ip e, както винаги, много отзив4ива и експедитивна.

Общи условия

Активация на акаунт