Много бързо ги минавате тез теми, аз докато прочета предната, вие сте я заключили! 
Мисля че всеки ще ти каже че неговия педиатър е добър. Всеки се доверява на някого и е доволен по някакви си негови критерии. Аз например съм доволна от д-р Маврова, тя ми лекува винаги детето от 9 месечната му възраст (сега сме на 9 г.) познава му слабите места и не се е случвало да усложним положението. Диагнозата ни е винаги точна (слава Богу), в случаите в които се е случвало да отсъства и сме ходили на друг лекар винаги ни объркваха и лечението се проточваше. Но не мисля че това е защото другите педиатри не са добри, а защото не са познавали добре здравословното състояние на детето и не бързат да предписват лечението което и според тях ще е по-добро, но и вероятно по-силно като медикаменти. Просто се застраховат. Лошото е че Маврова не работи със Здравната каса и си плащаш, което е поправимо с една медицинска застраховка (например). 

...

бибите. при мен НУК свърши работа от първия път. и горещо ти препоръчвам на всяко сменяне на памперс и къпане да си там и очите на 4ри какво става с детето. не че нещо лошо ще му се случи, но ако не си къпала никога акушерките са много отзивчиви и ще те научат. Аз така на никой след това не дадах да ми къпе щерката. изкъпах си я без пролем от първата вечер. и не се колебай да си сменяш сама памперса - имаш кърпички и топла вода, олио и памперси - просто действай. Успех от мен Препоръчани теми