Червени яйчица ще боядисват БУРГАСКИТЕ слънца!

• 14 761
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък ще ви кажа, че нито вода, особено пък със захар, нито разни там глюкози им трябва на бебетата. Жълтеницата се чисти с кърмата.

# 166
Добър и успешен ден и от нас!

# 167
  • Burgas, Bulgaria
вярно ли е че е нормално да се понадуеш преди да родиш.Много взех да отичам вече а док каза че ще изчакаме епикризата от патологията и тогава ще правим изследвания.Да ама аз утре като отида той трябва да ме подготви за секциото.Вече всяка нощ се събуждам от болки все едно ще ми идва и днес като влязох в банята и си видях краката се уплаших-кокалчетата ми не се виждат.Свекървището пък само мърмори че щото съм се подувала скоро сме щели да имаме бебе и така и главата се опитва да ме боли от няколко дни. ooooh!
Айде стига оплакванки  Mr. Green черпя ви по едно кафе ако все още не сте излезли да миткосвате че като гледам какво е хубаво времето.

# 168
  • Бургас
Не не трябва да е вярно, има си причини за подуването на краката. При мен това беше албумин, впоследствие и други нещица ми се струпаха на главата. Така че май ще трябва да искаш от лекаря ти да ти даде направление за изследване на урината и да припишкаш малко в една чашка. Успех  Hug

# 169
Добро утро и от мен!

mama21--пожелавам ти успех! и ще стискаме палци
За болницата ти препоръчвам яко да досаждаш на акушерките-питай ги всичко ,ако нещо не ти е ясно и не се получава.Все пак няма да си сама в стаята ,ще черпиш опит и от другите майки -на някои все пак ще им е за втори път.

# 170
  • у дома
Аз пък ще ви кажа, че нито вода, особено пък със захар, нито разни там глюкози им трябва на бебетата. Жълтеницата се чисти с кърмата.
Вери, а за тези дето нямат кърма? Аз бях така ...

# 171
И Маги почти от самото начало е на АМ. Нищо друго не съм давала до края на 5-ти месец.

# 172
  • вкъщи
мами подадахте ли декларациите за семейното подоходно облагане.имаше ли големи опашки.аз нещо се мотам,пък и счетоводителката май ми е объркала справката и трчбва наново да я прави.а къд ес еподава,в кметсво приморие ли,срещу пиргос стил?

# 173
 Подсладената вода се дава и за да не губи бебето много от теглото си, тъй като през първите дни може да не приема достатъчно храна.Хубаво е да му я давате.Друг е въпросът дали то ще я пие.Моите и двете деца бяха за няколко дни в интензивното, където ги хранеха с АМ, но като ги донеса при мен аз започнах да си ги кърмя.Въпреки това все ме питаха, дали не искам да ми носят и АМ за всеки случай.Носеха ми, но не го ползвахме.
 Верче, моите и двамата имаха жълтеница дъъълго време, бяха на кърма, облъчваха ги с лампа, изпиха сумати глюкоза, вит.Ц и пак до шестия месец си жълтееха.Така че...

# 174
мами подадахте ли декларациите за семейното подоходно облагане.имаше ли големи опашки.аз нещо се мотам,пък и счетоводителката май ми е объркала справката и трчбва наново да я прави.а къд ес еподава,в кметсво приморие ли,срещу пиргос стил?
Ох, и аз все още не съм подала. И не виждам кога ще успея. Подава се (поне миналата година) в сградата, където беше БНБ. Обикновено има доста хора, а и сега в последните дни си представям какво ще е...
Май по добрият вариант е по пощата. Плаща се 2-3 лева, но поне няма да се налага да висиш по опашките.

# 175
  • България
Здравейте, аз днес ях при моя лекар за да си взема болничния 45-дена преди термина и той ме пита дали имам амбулаторна карта. казах му , че нямам и го питах от къде трябва да я взема, но не ми обясни. каза , че не е важно. Някояй може ли да ми обясни каква е тая карта и за какво служи newsm78

# 176
Здравейте, аз днес ях при моя лекар за да си взема болничния 45-дена преди термина и той ме пита дали имам амбулаторна карта. казах му , че нямам и го питах от къде трябва да я взема, но не ми обясни. каза , че не е важно. Някояй може ли да ми обясни каква е тая карта и за какво служи newsm78
Има я в книжарницата.А ми за болни4ните да пишат диагноза и така нататък  bouquet

# 177
Това за водата, което го пиша, съм го чела в бая статии, които мисля, че са в библиотеките на подфорумите Кърмене и АМ. Simple Smile

# 178
Това за водата, което го пиша, съм го чела в бая статии, които мисля, че са в библиотеките на подфорумите Кърмене и АМ. Simple Smile
Нали знаеш, че по тези въпроси никога няма да се постигне единодушие. Laughing

# 179
  • По света и У нас

Купуваш я от някоя книжарница /има я в тази на Дядо Благо и в Книжната борса в Лазур/, ДжиПито ти я попълва и нанася някакъв амбулаторен номер, след което гинеколога ще ти впише вътре болничния ... не че няма да ти даде и още един отделен лист за болничните /които са даваше ако не бъркам  newsm78 на счетоводителя към фирмата където работиш/ ...
да ти призная честно тази карта поне за момента, никой друг не ми я е поискал ...  newsm78 ... иначе идеята е за проследяване например на състоянието ти ако си болен .... Само за инфо:
- 1вия болничен /45 дни/ го издава гинеколога или ДжиПито, т.е. този който ти  е наблюдаващ лекар
- 2рия /45 дни/ ще ти го издаде болницата, когато родиш
- 3тия - педиатъра, за остатъка по рано беше до 90 дни, но сега трябва да е до края на 315 дни  Peace

Леко раждане   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт