Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 795
  • 2 236
  •   2
Отговори
# 2 100
  • На морето!
Откакто БТВ е на пряко подчинение на Шиши  и неговите Пр-и, търсят само скандални предавания и драми, за да имат удобни димки в подходящите моменти.

Вили и онлайн телевизия за религиозни тинейджъри правеше, снима подкасти, пее, линия дрехи лансира... сега кавър на песен записва. Участието й в предаването беше само, за да популяризира името си, но май не особено успешно, подцени публиката, а от шоуто я държаха точно защото генерира хейт и реакции.

Вили от Плевен пуска много интересни рецепти и ето там вече има реален интерес и популярност.
Марияна пък показа, че няма невъзможни неща. Аплодисменти за тази дама!
Дочува, че Ани ще започва нов проект, но е твърде рано и няма да издам нищо.
Не знам какво се случва с останалите, задържат ли теглото, свалят ли още, промениха ли трайно живота си? Помня имаше още едно момиче с репродуктивни проблеми, дано да са намерили решение!

Надявам се ако има втори сезон, то той да е с повече фокус върху режими на спорт и хранене, а не скандали на кофти характери.

# 2 101
  • Някъде там
Понеже не съм запозната със специалностите в НСА, какво е това обучение при Мариана за няколко месеца и да стигне до държавен изпит ? Blush
Иначе браво на нея, чудесно изглежда.
Понякога му е нужно малко побутване на човек и полита..
А аз честно казано се радвам на Мартин, очаквах, че той ще е първият отказал се и върнал килограмите от финалистите, но ето че ги задържа.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 06:04 от daviz

# 2 102
Сигурно е някакъв курс. Съмнявам се на нейните години да учи 4 години.

# 2 103
И аз се изненадах от срока на това обучение. Ако е курс едва ли ще се завършва с държавен изпит.

П.П. Стана ми интересно и погледнах в сайта на НСА, оказа се наистина курс. Явно има някакво висше образование Марияна и затова ще стане треньор.

Цитат
В ЦСДК се провеждат следните специализации и курсове по вид спорт:

1. Специализация (курс) за треньор/помощник-треньор по вид спорт (продължителност 18 месеца, задочна форма):

· Лицата с придобита ОКС „бакалавър“ могат да се обучават за придобиване на професионална квалификация „Треньор по вид спорт“. Завършилите специализацията получават свидетелство за професионална квалификация.
· Лицата със завършено средно образование или придобита ОКС „професионален бакалавър“ могат да се обучават за придобиване на правоспособност за „Помощник-треньор по вид спорт“ в съответствие с наредба №1/04.02.2019 г. на ММС. Завършилите курса получават удостоверение.

2. Краткосрочни курсове за инструктор по вид спорт (продължителност 3 месеца, задочна форма). В тях могат да участват лица със средно или висше образоване. Успешно завършилите получават удостоверение.

В ЦСДК се провеждат курсове за инструктори по различни спортове – фитнес и културизъм, аеробика и каланетика, плуване, конен спорт, шахмат и др.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 02:16 от Iveta_S

# 2 104
  • Sofia

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 09:37 от Doli

# 2 105
Ани е много хубава, но и по ръцете има поражения от отслабването...
 Това не знам как се оправя.

# 2 106
Време трябва и тренировки.
И в голяма степен ще се оправи.
Пък и да не е напълно не е болка за умиргане.

# 2 107
  • Някъде там
Харесва ми видео-равносметката на Ани за 2025-та
https://www.instagram.com/reel/DS7ddgvDGz3

# 2 108
Пефтичева е пуснала някакво президентско обращение, като гледам се е върнала на същото положение като в начало на предаването, снимки:

# 2 109
Нищо не разбираш. Тя е качила само мускул tooth

Ами явно плюскането е по-важно за нея.
Ни здраве, ни дете, ни нищо. Храната прави борбата Joy

# 2 110

Не съдя никого, всеки сам си отговаря за тялото, за здравето.
Виолета просто е от големия процент на върнали теглото си след участие в такъв тип предаване (Navy пускаше статистики, няма как тук да сме особено различни в това отношение)
Освен Ани, Вили, Мартин и Марияна - други има ли, за които се знае нещо?
Рая някъде видях - изглежда и тя като в началото на предаването.
Много фактори са, от които зависи поддържане на теглото в дългосрочен план. Не е толкова просто - да си на постоянен калориен дефицит - си е живо мъчение. От много неща зависи, аз не бих съдила никого - не живея с него, та да знам как живее.

П.П. И аз леееко съжалявам, че не се очертава да има втори сезон.
Но, разбира се, като се вземе предвид стремежа на подобни формати към интриги и зрелища, които НЕ подсилват Лично моя зрителски интерес - май ми е все тая... и без това не гледам тв.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 13:08 от Ензим

# 2 111
Е, тя Пефтичева още в самото предаване не беше амбицирана. Идеята на участието е била съвсем различна.

Честита да е новата 2026 за всички! 😇

# 2 112
  • София
Аз не мисля, че нейната идея е била да отслабне, тя си каза и в предаването, че целта ѝ е да свали малко и да започне инвитрото с по-малко килограми. Предвид, че от няколко месеца вече е в процедури, каза, че и ембрион имат вече, е съвсем очаквано да върне част от килограмите. Тя беше свалила 18 кг. Едва ли е чак в изходна позиция, но и според мен си е върнала част от свалените.

Пожелавам ѝ успех и 2026 да си сбъдне мечтата. Не мисля, че някога ще е слаба, но дано внимава да не стига пак килограмите, които е била.

# 2 113
И детето ни е  голяма цел.
След като още преди инвитрото си ги връща.
После обаче пак ще използва платформите да мрънка и да се жалва, да събира хорско съчувствие, лайкове и постове.
Истинския и приоритет на нея е храната, не дете, не здраве, храната.
Някой ден ще съжалява.
Тъжно е.

# 2 114
  • София
Как ще ги връща преди инвитрото, преди него беше най-слаба точно, след това започна. Но аз също мисля, че можеше в периода преди да започне да е много по-стриктна, излишни демонстрации бяха как яде десерти. Със сигурност и воля ѝ липсва, щом след операцията е свалила толкова малко, а и в предаването го видяхме. Но от няколко месеца е в друг етап, така че все едно. Дано ѝ се получи.

Общи условия

Активация на акаунт