Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 917
  • 2 236
  •   1
Отговори
# 2 085
Виолета не казваше ли, че е учила оперно пеене? Върти ми се в главата, че е учила подобно.

# 2 086
  • Някъде там
Само да кажа, че бях помолила да питат Нанси,дали ще има  втори сезон.
Казала е, че сега на пролет не, евентуално есента или другата пролет може да го върнат, но не е сигурно.
Жалко, беше ми интересно. Дано все пак решат да го върнат.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 17:52 от daviz

# 2 087
Недостатъчен интерес от страна на зрителите...
Това предаване е мега неизвестно, особено сред моите приятели и познати. Повечето дори не са го чували, а почти никой не проявява интерес да разбере за какво иде реч...

Има някаква сегментирана популярност, но като цяло си беше ясно, че ще отиде в трета глуха още когато му промениха деня и часа или и аз не си спомням какво беше...

Явно продуцентите са анализирали, че от такова шоу няма смисъл, не е толкова драматично и скандално, а и затлъстяването взе да става норма в нашето ежедневие, като гледам как масово хората са ошишкват...
... то не е ли някой да ти бръкне в гащите, да покаже сиска, да има интрига, скандал, нещо грозно и мръсно в стил Ергенът...

А то симпъл драма, пореваха малко, свалиха кила, всяко чудо за три дни, не ми се вярва да има следващ сезон, трябва да измислят малко кръв и зрелища за народа...

# 2 088
Да де, аз подозирах, че няма да има нов сезон, нали обсъждахме, че никаква реклама няма, за разлика от първия сезон.

# 2 089
Разочарован съм, че тази пролет няма да има втори сезон. Явно БТВ не са си научили урока и продължават да канселират предавания след първия им сезон.

Аз вярвах, че с Ергенът, Живот на кантар и новото им предаване Моята кухня е номер 1 ще направят много силен пролетен сезон, но явно ще е без Живот на кантар.

# 2 090
Е, те си знаят защо го спират. Явно не им изнася.

# 2 091
Според голямата ми дъщеря, само аз съм го гледала това предаване. Joy

Пък аз успокоявах в темата, че има и други. Joy

# 2 092

И аз го гледах, ама като му смениха часа, заспивах, и пропуснах някакви епизоди. После щях да ги наваксвам, ама то като знаех какво е станало, така и не ги гледах. Леко бяха почнали да ме дразнят - рекламират някакъв много драматичен момент и си викам човек, някаква изключителна драма ще е, накрая в епизода гледам нищо кой знае какво не е станало, и на всичко отгоре го повтарят десет пъти едно и също - сценка, после обещават след рекламите да има нещо, пак монтирали същата сценка, после гледам "преди рекламите видяхте" (пак същата сценка/реплика на участник, да затвърдят" и целият епизод някакви кадри, повторени по няколко пъти. Толкова ли с нищо интересно и неповторяемо не могат да го запълнят и да монтират от цяла седмица заснет материал.

# 2 093
Аз пък го гледах за 20 минути с превъртане. Свалях го след излъчването Joy

# 2 094
  • Някъде там

Гледах го, защото беше и е ралично от баналните постоянни.
Колко други имат много сезони, а не са особено интересни, но пак ги повтарят.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 12:27 от daviz

# 2 095
Предаването беше смислено ,в темата колко хора споделяха че са се амбицирали покрай участниците и те да започнат някакъв режим. Жалко ,че няма да има втори сезон

# 2 096
Разочарован съм, че тази пролет няма да има втори сезон. Явно БТВ не са си научили урока и продължават да канселират предавания след първия им сезон.

Аз вярвах, че с Ергенът, Живот на кантар и новото им предаване Моята кухня е номер 1 ще направят много силен пролетен сезон, но явно ще е без Живот на кантар.
А това сигурно ли е? Има ли линк към тази информация?

# 2 097
Инфото е от Нанси, някой я бил питал.

# 2 098
  • Някъде там

А това сигурно ли е? Има ли линк към тази информация?
Помолих да попитат Нанси. Така е отговорила тя, че пролетен сезон няма да има.
Всеки е в правото си да не вярва, само споделих какъв е бил нейния отговор.
Дали е сигурно не мога да кажа, но едва ли Нанси не знае или ще излъже.

# 2 099

Общи условия

Активация на акаунт