Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 97 592
  • 1 902
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
В страхотна форма е Тодор, браво!

# 1 696
  • На морето!
Уау, Тодор е наистина в страхотна форма, може би заради мускулната памет, той е единствения, който наистина е спортувал активно. Марти ме съмнява да е тренирал сериозно, но и при него се вижда промяна.
Вили изглежда чудесно, ако продължава така, ще я видим като топ мацка съвсем скоро.
Ани логично сваля по-бавно, но пък и при нея е видим прогреса.
Пефтичева качва кг и се вталява с фотошоп. Постоянно говори как трябва да почива повече, а реално от месеци почти изцяло снима само асистентката си /която не е фотограф/. Иначе е пуснала някакви фотосесии на космически цени, съвсем да откаже хората и се оплита в лъжи и пресилена драматургия.

Бих се радвала да видя и останалите участници. Йорданка ли беше с репродуктивните проблеми, дано има положителна промяна и при нея.

# 1 697
Къде си ги измисляте тия репродуктивни проблеми на Йорданка? Тя беше необвързана, не е толкова възрастна и отчаяна, че да тръгне да пробва да се репродуцира без мъж.

# 1 698
  • Пловдив
Миглена беше, не Йорданка.

# 1 699
Със Славко какво се случва, не съм чувала за него скоро.

# 1 700
В Нетфликс са качили документален мини сериал за The Biggest Looser, което е американския еквивалент на Живот на кантар. Ще го изгледам тези дни, казвам, ако на някой друг му е интересно също🙂

# 1 701
Уау, Тодор е наистина в страхотна форма, може би заради мускулната памет, той е единствения, който наистина е спортувал активно. Марти ме съмнява да е тренирал сериозно, но и при него се вижда промяна.
Вили изглежда чудесно, ако продължава така, ще я видим като топ мацка съвсем скоро.
Ани логично сваля по-бавно, но пък и при нея е видим прогреса.
Пефтичева качва кг и се вталява с фотошоп. Постоянно говори как трябва да почива повече, а реално от месеци почти изцяло снима само асистентката си /която не е фотограф/. Иначе е пуснала някакви фотосесии на космически цени, съвсем да откаже хората и се оплита в лъжи и пресилена драматургия.

Бих се радвала да видя и останалите участници. Йорданка ли беше с репродуктивните проблеми, дано има положителна промяна и при нея.

А как разбрахте,че момичето не е фотограф? Моя позната снима сватбата си с нея много преди да започне да работи при Пефтичева

# 1 702
  • Някъде там
Със Славко какво се случва, не съм чувала за него скоро.
Абсолютно  никой друг освен обичайните, не се е показвали скоро.
Някои изобщо.
Като Мара,Славко, Дани, Поли и тн  онзи с хапчетата, забравих му името.

# 1 703
Ами явно не искат да си веят гащите по мрежите Grinning

# 1 704
  • Be realistic - plan for a miracle.
В Нетфликс са качили документален мини сериал за The Biggest Looser, което е американския еквивалент на Живот на кантар. Ще го изгледам тези дни, казвам, ако на някой друг му е интересно също🙂

И аз го видях, то е по-скоро документалка за токсичния начин, по който са били третирани участниците в риалитито и как им е било застрашавано здравето и т.н. Май ще го изгледам тия дни,  звучи интересно.

# 1 705
  • София
Аз го започнах, много е интересно!

# 1 706

И аз го видях, то е по-скоро документалка за токсичния начин, по който са били третирани участниците в риалитито и как им е било застрашавано здравето и т.н. Май ще го изгледам тия дни,  звучи интересно.

Ужас. Нищо чудно че е спряно.
А с бг субтитри ли е?
Може пък да го качат някъде.

# 1 707
  • София
Много пъти сме го коментирали тук това и защо е спряно там, в началото е почнало добре, но след това нещата са излезли от контрол. Точно, за да няма такива изпълнения и тук, се караха на Тодор да яде и че нашия вариант не цели в края всички да са по 60 кг и да не гледат само парите.
Ще го гледам и аз по Нетфликс, чела съм статии, както и дори в уикипедия има секция за проблемите с предаването. Там се борят обаче и за голяма сума и това им замъглява съзнанието, повечето влизат точно за парите и са готови на всичко. Също така и с всеки сезон от предаването искат да се надскачат, за да има рейтинг и участниците да постигат нови и нови рекорди, а това няма как да стане здравословно, спират да пият вода, диуретици и какви ли още не глупости.

# 1 708
  • На морето!
Съжалявам, объркала съм имената на Миглена и Йорданка. Все пак пожелавам успех в начинанията и целите и на двете!

Monika80, да снимаш сватба не те прави фотограф 😃 Никой талантлив и способен фотограф няма да отиде да работи в сянката на Пефтичева като неин асистент и бюджетен вариант за няколко кадъра на кичозните декори, това е равносилно на професионално самоубийство.

# 1 709

Общи условия

Активация на акаунт