Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 142 538
  • 2 552
  •   2
Отговори
# 2 550
Ами, не съм сигурна дали са здраве, те столетниците са съвсем сухи, един няма да е мускулест или дебел с мазнини ( и при дебелите хора на възраст пак има саркопения). Освен това растежът често означава и стимулиране на злокачествените ракови клетки.

# 2 551
А, всеки си решава кое е здравословно за него. Simple Smile
Аз не държа да стана като въпросните столетници, те са генетично изключение в повечето случаи. Simple Smile
Но познавам много хора над 60-70-годишни, които младеят, защото тренират.
И по-младите, които не тренират, също имат минимум мускули, колкото да се движат, в това число бях и аз - и все още съм. 🤭

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 16:37 от Ензим

# 2 552
Годините не ги броя, няма смисъл, важно е постоянството и това, да стане част от живота ти, за да те спаси в онези години, в които волята и силите не са достатъчни.
Нали виждам по хората около мен, гледат да доживеят до вечерта, за да си сипят едно и тогава всичко им олеква.
На съвет от моя страна ми се отговаря: Станал съм на толкова години, остави ме да си живея живота...
Това е омагьосан кръг, в който не желая да попадна.
Факт е, че социалният ти живот се променя, голяма част от хората, които с готовност се присъединяваха към всяко едно мероприятие, сега си намират оправдания.
Дори на почивка някои хора не искат да ходят с нас, защото ние се отказахме от ол инклузив комплексите и предпочитаме да правим дълги преходи и да изучаваме нови места. Вече почиваме отделно. Това бъдете готови да направите като жертва, защото е много трудно на 50+ години да намериш семейства на твоя акъл. Да, има ги, много са, но не са били в твоето минало и младост, където заради финансови облаги и статус може би или манталитет и култура, забавленията ни бяха все такива, които са или незаконни, или нездравословни, или от тях се забременява Simple Smile Лаф-а е готин, използвам го като метафора...
В началото ме товареше много.
Забелязах го преди 6-7 години...
Отварям си семейните архиви със снимки и гледам още от 2000-а година, всеки месец спомени на излет, този връх сме покорили, на тази яхта сме се качили, това или онова сме направили. С всяка следваща година "спомените на маса" стават все по чести и все по ярки...
Последните години архивите ми съдържат рожденни дни и юбилеи с дебели хора на маса.
Еми започнал съм от няколко години да си правим с жената други архиви... на нас си с децата.
...
Разбирам, че това са лични споделяния и нямат пряка връзка с предаването, обаче косвената е много силна, но невидима Simple Smile На хората им е нужно надъхване, но докато са на дивана с питие и джънк пред телевизора Simple Smile И сеир. И успокоение, че не са сами и че други има като тях. И че винаги има един понеделник, от който всеки че почне и ще стане нов човек Simple Smile Надеждата... или четвъртата гарга Simple Smile
...
Ако трябва да се върна на мението на Ензим, изборът ми на треньор беше жена, защото знам, че жените наблягат на дупе и крака... еми втора година тренирам само по нейните програми и да кажа... ще трябва да пропускам Leg Days, защото това безобразие на нищо не прилича Simple Smile Simple Smile Simple Smile клякане, стълби, няма нещо в ежедневието, което да не ми носи радост от това движение, все едно краката нищо не носят, летиш, летиш Simple Smile

И моите 5 цента относно най-лошата тренировка:

Общи условия

Активация на акаунт