Нали виждам по хората около мен, гледат да доживеят до вечерта, за да си сипят едно и тогава всичко им олеква.
На съвет от моя страна ми се отговаря: Станал съм на толкова години, остави ме да си живея живота...
Това е омагьосан кръг, в който не желая да попадна.
Факт е, че социалният ти живот се променя, голяма част от хората, които с готовност се присъединяваха към всяко едно мероприятие, сега си намират оправдания.
Дори на почивка някои хора не искат да ходят с нас, защото ние се отказахме от ол инклузив комплексите и предпочитаме да правим дълги преходи и да изучаваме нови места. Вече почиваме отделно. Това бъдете готови да направите като жертва, защото е много трудно на 50+ години да намериш семейства на твоя акъл. Да, има ги, много са, но не са били в твоето минало и младост, където заради финансови облаги и статус може би или манталитет и култура, забавленията ни бяха все такива, които са или незаконни, или нездравословни, или от тях се забременява
Лаф-а е готин, използвам го като метафора...В началото ме товареше много.
Забелязах го преди 6-7 години...
Отварям си семейните архиви със снимки и гледам още от 2000-а година, всеки месец спомени на излет, този връх сме покорили, на тази яхта сме се качили, това или онова сме направили. С всяка следваща година "спомените на маса" стават все по чести и все по ярки...
Последните години архивите ми съдържат рожденни дни и юбилеи с дебели хора на маса.
Еми започнал съм от няколко години да си правим с жената други архиви... на нас си с децата.
...
Разбирам, че това са лични споделяния и нямат пряка връзка с предаването, обаче косвената е много силна, но невидима
На хората им е нужно надъхване, но докато са на дивана с питие и джънк пред телевизора
И сеир. И успокоение, че не са сами и че други има като тях. И че винаги има един понеделник, от който всеки че почне и ще стане нов човек
Надеждата... или четвъртата гарга 
...
Ако трябва да се върна на мението на Ензим, изборът ми на треньор беше жена, защото знам, че жените наблягат на дупе и крака... еми втора година тренирам само по нейните програми и да кажа... ще трябва да пропускам Leg Days, защото това безобразие на нищо не прилича
клякане, стълби, няма нещо в ежедневието, което да не ми носи радост от това движение, все едно краката нищо не носят, летиш, летиш 
И моите 5 цента относно най-лошата тренировка:

Пуснали са я в полето за малка глътка въздух или по малка нужда(че нали е бременна), докато отиват да гледат мярката и за неотклонение.
Просто не качих всички снимки.