Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 145 653
  • 2 606
  •   1
Отговори
# 2 595
На всеки един етап ми е нереалистично, и не говоря само за физическите данни. Тя е хленчещо мрънкало.

# 2 596
Тя не може да се класира за предаването в тази форма. Има сериозни тестове за физическа издържливост на кастингите.

Иначе няма лошо да мечтае. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. От бившите участници има треньори, които подготвят за Игрите. Да се свърже с някой от тях и да започне да работи по същество.

# 2 597
Абе ако има потенциал да прави интриги/скандали и подобни, не само ще влезе, ами и ще се задържи. Справка Мани миглата Grinning

# 2 598
  • У Диспансера ...♥♥♥
То винаги има по 2-3 катми в Игрите, все пак трябва да има лесни за гонене първите седмици. Та нищо чудно да я вземат, но много бързо ще хвръкне. Такива само за бушони ги взимат, изобщо не вярвам да минават физическите тестове.

Тошко може да е от тези късметлии, които с малко напън и ограничаване и постигат чудеса. Например моя мъж е такъв, ма така ме дразни, така да ме дразни, не знае що е то режим, влиза си в залата и за месец всичко му изпъква, но то това е понеже сума години все нещо е спортувал и тялото помни.
Аз толкова мъка, ограничения, броя калории и накрая там едва, едва някакъв релеф докарвам, ма едва се забелязва да не помислите, че вените ми хвърчат 😄

# 2 599
Това последното някой от участниците в "Живот на кантар" ли е, или целта е да изпляскаме произволни картинки на хора с наднормено тегло?

Това е смешна картинка (meme). Целта е да усмихне, защото много хора са се чувствали така.

# 2 600
В отговор на снимката на Мартин ли?
Това го е качил лично, излезе ми в ТТ, качих го, защото мисля, че добре изглежда, а имаше тук коментари, че е напълнял.

А Ани просто иска да е медийна звезда явно. Simple Smile

П.П.
Скрит текст:
Няма късметлии, гените играят много малка роля, или тренираш и се храниш  като хората, или си оставаш мек и малък, защото някъде бъркаш.
Както някои бъркат гимнастика с фитнес примерно.
(Фитнесът не е само в залата, всяко силово упражнение е фитнес за мен, но масово хората не знаят точно какво означава силово и се чудят защо нямат мускули)
И са малко смешни изказванията, че жена с мускули не е красиво.
Защото много хора не знаят колко години са нужни, за да стане една жена наистина мускулеста - без химия.
Много години, не става за месеци. То и при мъжете не става толкова лесно, колкото изглежда. 

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 09:44 от Ензим

# 2 601
Като човек, който е правил достатъчно много генетични изследвания, категорично не съм съгласна. То дори и при храненето има редица генетични състояния, при които не усвояваш дадени вещества "като хората". Работиш с това, което са ти дали гените. То може и да е малко, може и да е много.

# 2 602
Да, при някои става по-бързо, но основното е друго. А именно - недостатъчното натоварване води до малки или никакви резултати.
Няма никаква причина един мускул да расте, ако не му даваш адекватен стимул.
За тази една година Ани можеше да е станала много по-стегната, ако тренираше наистина.
С тренировките, които показва, не става. Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 09:57 от Ензим

# 2 603
Когато говорим за обем и за релеф, има един параметър - качество на мускула.
Отвън ръката може да изглежда голяма и масивна, но влакната да са омазнени и не в добра форма.
Жив пример от миналото 69 килограмовият Брус Лий Simple Smile
КПД на мускула му е толкова голям, че само с един инч къс удар премества цял противник с няколко метра.
Или Анатоли, легендата във фитнес пранковете...

# 2 604
Ани не може да стане по-стегната, ако ще и в залата да живее.
Къде ще се дене кожата, покривала +70 кг?
Приписвате божествени качества на фитнеса Smile

Да, при някои става по-бързо, но основното е друго. А именно - недостатъчното натоварване води до малки или никакви резултати.
Няма никаква причина един мускул да расте, ако не му даваш адекватен стимул.
За тази една година Ани можеше да е станала много по-стегната, ако тренираше наистина.
С тренировките, които показва, не става. Simple Smile

# 2 605
Напротив, Ани има сравнително малко излишна кожа, тези дни точно това показваше и коментираше. Млада е, кожата ще се прибере. Но трябва здрава мускулна основа отдолу.
Трите с Вили и Рори бяха записвали някакви клипчета - видимо бедрата и дупето на Рори са доста по-обемни от тези на Ани.
Т.е. - може Ани да стане стегната, ако изгради мускули.
И малкото кожа, която ще остане, няма  изобщо да е проблем. Нещо трябва да я запълни и опъне. Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 17:38 от Модератор Никол

# 2 606
Ани има видео във фейсбук и обяснява за изчезването на увисналата кожа.
Най-важният фактор - 33 години, млад организъм Simple Smile
Казва и че тренира "силово"... това каква връзка с кожата има, не знам Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 17:36 от Модератор Никол

Общи условия

Активация на акаунт