Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 176 755
  • 3 278
  •   1
Отговори
# 3 195
Хитруша е Вили, усвоява пари от проекти. Вижте каква квалификация има:

То за какво му е на човек да учи няколко години? Достатъчно е да влезе в някое предаване, да прочете нещо в интернет, и вече е квалифициран специалист и треньор.

# 3 196
Е, щом си има публика която вика Браво, що не?
Нутрационалист, коучинг, намсикво..... като във вица- предпочетох да съм вегетарианец, щото за гей ме достраша.

# 3 197
... лектор, треньор, експерт и дори писател... и всичко това от един ревльо Simple Smile
После кажете, че не сме велика нация Simple Smile Наивна до безобразие Simple Smile

...

Днес си поръчах нов IR панел за рехабилитация след тренировки и възстановяване на колагена в ставите и кожата...
Това си е напълно научно доказано и изследвано, дори има съвсем пресни документи от 2026 година Simple Smile

А като си помисля, че тези пари можех да ги дам на някой инфлуенсърррр, дето да ми говори такива заучени неща и на мен да ми става густо на душата... ама на, прекарах се жестоко!

# 3 198
Велика, та! 😹

Скрит текст:

"Ние сме велика нация - кисело млекò, секс и демокрация..." 😍😹

В демократично общество живеем, нека се развиват... Новите коучове (така ли е мн.ч. на коуч?), ъъъ... дипломирани помощник треньори - по какво?!, и още, и още... титли... 🤭

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 17:41 от Ензим

# 3 199
Е, щом си има публика която вика Браво, що не?
Нутрационалист, коучинг, намсикво..... като във вица- предпочетох да съм вегетарианец, щото за гей ме достраша.

А аз за ей тоя виц се сетих:

Скрит текст:

# 3 200
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нутрационалист?! Joy Поне да го беше научила правилно, но то от толкова специалности и дипломи сигурно не й е останало време. Направо си представям колко разбира от нещо, което дори не може да напише вярно. Аз лично съм мерси от такива специалисти.

# 3 201
  • Плевен
Нутрационалист?! Joy Поне да го беше научила правилно, но то от толкова специалности и дипломи сигурно не й е останало време. Направо си представям колко разбира от нещо, което дори не може да напише вярно. Аз лично съм мерси от такива специалисти.
Наскоро беше публикувала някакъв пост в който слагала от уж любимата си билка: сМардала.Естествено,че я поправиха,пише се и се изговаря сАмардала.Пеняви се,тръшка се,даже изгони човека който я поправи!Направо го нарита в миша дупка!А пък колко последователи се юрнаха да я защитават,не е истина.Тя за тях е бог,всичко,което казва е 100% истина.. А най-комичното беше,че пликчето сол със самардала беше пред камерата....Остава и някой да го прочете...И аз съм мерси за такива "специалисти" по всичко.Добре,че детето ми е голямо,та не се налага да и търпя ученията за здравословно хранене в детската градина...

# 3 202
Нутрационалист!!!! Joy
ПрипадВам Joy

# 3 203
... лектор, треньор, експерт и дори писател... и всичко това от един ревльо Simple Smile
После кажете, че не сме велика нация Simple Smile Наивна до безобразие Simple Smile

...

Днес си поръчах нов IR панел за рехабилитация след тренировки и възстановяване на колагена в ставите и кожата...
Това си е напълно научно доказано и изследвано, дори има съвсем пресни документи от 2026 година Simple Smile

А като си помисля, че тези пари можех да ги дам на някой инфлуенсърррр, дето да ми говори такива заучени неща и на мен да ми става густо на душата... ама на, прекарах се жестоко!
Много ме заинтригува с този панел, за първи път чувам. Може ли малко повече да обясниш и кажеш какво точно си купуваш? Идея нямам дали не е спам, та може и на лични.

# 3 204
Понеже се споменава в описанието "топене на мазнини" мисля, че е по-темата Wink

Все пак дори да има доза истина, в което съм склонен да вярвам, но индиректно, целта да го купя е, че е на наистина изгодна цена след промоцията и че тази "светлина" ми трябва.
Идват студени дни, а старата ми лампа е вече леко аут...
Влиянието на инфрачервената светлина сутрин по изгрев влияе директно на процесите в тялото по циркадния ритъм. Това е изследвано и документирано, както и положителните резултати върху колагена на кожата, възстановяването на мускулите след силова тренировка, поддържане на стави и сухожилия...
Разбира се светлината не прави чудеса, но помага при правилен режим и добавки да си оптидат на мястото, а тялото да влезе по лесно във възстановителен режим Simple Smile

За разлика от Ала-Балите на родните ни "нутриционалистки", това все пак е изследвана и доказана наука Simple Smile

https://gymbeam.bg/panel-za-terapija-s-chervena-svetlina-gymbeam.html

# 3 205
  • На морето!
Вили П. качила видео в тик ток, в което обяснява защо отново качила килограми. Едно от най-абсурдните оправдания- ходила често на терапии да София и, за да не заспи зад волана чоплила слънчоглед докато шофира
https://vm.tiktok.com/ZN8Mcv3bK/
Тотално изтрещяха тези хора.

# 3 206
Самият факт, че изпитва нужда да се обяснява за такова нещо, на някакви си непознати не говори добре за нея или за самото ѝ самочувствие. Писала съм го и преди, за мен тя е прекалено комплексирана и се опитва да “маскира” това под маската на “забавна, самоиронизираща се, над нещата готина мацка” …

# 3 207
Не ми се отваря нищо.

# 3 208
Са, и Виолета дрънка глупости, да - това със семките е... без коментар🤭
 Сега видях коментара (не е един), на който отговаря с това видео - някакъв трол доста се е поувлякъл в коментарите.
Гадна и жалка работа - ще пишеш на бременна жена колко била дебела, как ще качи още и пак ще реве по предавания... 😵Явно някои хора това ги прави щастливи. Отвратително е.

# 3 209
  • Някъде там
Вили П. качила видео в тик ток, в което обяснява защо отново качила килограми. Едно от най-абсурдните оправдания- ходила често на терапии да София и, за да не заспи зад волана чоплила слънчоглед докато шофира
https://vm.tiktok.com/ZN8Mcv3bK/
Тотално изтрещяха тези хора.
Бременна жена да шофира и чопли слънчоглед?  Grin
Добре, че само тук чета какви ги вършат, че не знае човек да се смее ли да плаче ли ?!

Общи условия

Активация на акаунт