Отговори
# 105
Ох Берна е толкова красива много харесвам тази жена забога!

# 106
Епизод 59 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/Jt9Ugk
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 107

Добро утро и успешен ден!
Еми гледала съм Йълдъз и другаде включително и в проекта със съпруга и има статична игра и някак скована ,но ми е симпатична и това ми компенсира поне.В разгневени и женени пък е с още по къса коса там хич не я харесах според мен и косата много играе роля не всеки е за къса коса.

# 108
Здравейте, момичета!

Днес оставяме негативните мисли в ъгъл и преоткриваме с нови очи хубавите и красиви неща, които имаме - живота, хората които ни обичат, най-близките ни приятели.
И започваме отново с усмивка и може би с хубаво кафе.

Нека новият ден ни донесе много радост, успехи и цветни емоции!

Епизод 59 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/Jt9Ugk
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ
Thunder @ EVILS благодаря за линка!
Продължаваме с Шампиона...

„Шампион”

19. Bölüm

Резюме

Благодарение на Фърат Елиза/Елиф е спасена от ръцете на мъже, носещи черни маски, които искаха да я отвлекат. Те нямат представа кой иска да я отвлече.
Междувременно Суна не се доверява на Елиф и смята, че има нещо, което крие. Тя споделя своите подозрения на Фърат.
Мюджела съжалява за действията си и говори със Серхат. Серхат обаче е решен този път да не се отказва от решението за развод.
Мачът на Керем вдига страхотен шум. Когато Taнсел се опитва да уреди нов мач, той идва с неочаквано предложение.
Зафер не знае как да каже на Шайн, че вече не може да боксира. Затова  говори с Фърат, който разказва истината на  момчето. Шайн е потресен.
Новината е, че Derviş Aladağlı умира в затвора. Всички са в шок.
Зафер се опитва да уреди нов мач за Фърат. Никоя организация обаче не реагира положително. Предложението за мач идва от някой, когото никога не сме очаквали.
Мъжете с черните маски не се отказват от опитите си да похитят Елиф, наблюдават я и в един момент, когато е сама, я отвличат. Но Елиф успява да намери възможност и да изпрати местоположението си до Фърат.

# 109
# 110

За разнообразие и от носталгия...

# 111

Буууум 💥🖤🖤🖤😎😎😎🫦🫦🫦🫦🔥🔥🔥❤️‍🔥

# 112

Двойката Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази ослепителни!

Еsmanur Ugurlu
26 май 2025 г.
Красивият и успешен актьор Толгахан Сайъшман, който е и продуцент, беше забелязан от обективите в търговски център Zorlu със съпругата си Алмеда Абази Сайъшман онзи ден .
Известната двойка, която пристигна в Zorlu AVM ръка за ръка по обяд и чиято първа спирка беше магазинът Beymen, пазарува там известно време, а след това се наслади на красивото време на площада.
Сладката двойка не отказа на молбите на репортерите за снимки след пазаруването и позира пред камерите, след което се качи в колата, която дойде да ги вземе, и напусна търговския център. Елегантният стил на шопинг на известната двойка и хармонията им помежду си не останаха незабелязани.

# 113
# 114
# 115
Епизод 60 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/ji48tw
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 116

Привет и хубав ден! Heart

# 117
Здравейте, момичета!

"Кажи на негативната комисия, която си прави събрание в главата ти да сяда долу и да мълчи."

Нека настроението да е позитивно, а денят ведър и приятен!
Усмихнато и щастливо да ви е днес!
Спорна сряда!

Момичета, от цял час се опитвам да струпам един пост за добро утро на лаптопа и се изнервих жестоко.
Компютърът ми е на профилактика, ама и аз ще го последвам в... кафенето.
Ще ме извините ако днес не се появя.
Но да знаете, ще ви контролирам през телефона.

# 118
Привет следобедно 🙂

Почерпка с нещо вкусно и красиво. Любимите еклерчета. 😋😋🤤
Вкъщи имам ягодки и шоколадова паста пак сладко изкушение пък нека ни е зле   😋😉

# 119
Нямам време да си хапна еклерчета, но изглеждат страхотно.
Днес не съм изтървала нищо, рахатлък е из сайтовете.
Тази вечер Шампиона ще подмина, че Ешреф ме чака с новия епизод, но след него ще "уважа" и маминия красавец.

Общи условия

Активация на акаунт