Отговори
# 90

Ден на хавлията,празник за очите* Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат

.. този дъжд, познат пейзаж ли ви е Joy

Two Hearts

# 91
Ден на хавлията,празник за очите* Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат

.. този дъжд, познат пейзаж ли ви е Joy

Two Hearts
Софи, гледката е от прозореца ми вече втори ден. Еее, липсва тентата и басейна, но това са подробности.
Аз съм се настанила удобно, на топло, с коктейла в ръка и дебна... Може пък някой любимец да претича по хавлия под дъжда.
И по халат да е - няма да го върна.

# 92
# 93
Дидиии, ти усети, че денят на хавлията ми влияе зле на психиката и ми пращаш веднага докторчето.
Благодаря, ще се възползвам от услугите му.

# 94
В тоя студ по хавлий и баклави ги разкарваш ше ги пратим на доктор момчетата...

# 95
Софииии💓 🌷🌷🌷🌷🌹🌸🌸 с много нежно питие си ни почерпила.

Абе ще ги лекуваме като се наложи ама нашите са калени ,особено пък рибаря обича адреналина.  Ама искаме актуални баклави и хавлии че ша им се разсърдим. Угодия няма! 😁

# 96
# 97

Flowers Bouquet ЕМИ* мноого се промениха красавците
и в личен и професионален план, няма как и самите турци
като държава се променят всяка година,
така че трябва да свикнем с реалността..
днес дори срещнах из темите че Халит Ергенч бил осъден
на 1 год и 10 месеца затвор за лъжесвидетелство..
..стяга се примката около всички
и затова са се кротнали..

ФЕМИ* питието е нежно, нЕма от елексира,свърши
но за теб все трябва да е останало някъде едно буре
до новата реколта, вдъхновението ти за Аполона е безкрайно 
Joy

# 98
Сериалната индустрия в Турция не отива на добре.
Усеща се цензурата, която притиска творците. Набляга се основно на исторически дизита, за да се промиват мозъците на зрителите.
Манипулират се рейтинги, за да нулират сериали, които не са по вкуса на някои. Инакомислещите актьори се преследват и гонят.
Актьорите, чийто поминък е само актьорството, са доста притиснати в ъгъла. А известните се ориентираха към платформи. Там поне им се дава творческа свобода.
Изобщо хаосът е пълен.
Затова не се ядосвам на Толга, че в момента изчаква и набляга на другите бизнеси.
Но времето е срещу него - ако продължава да се назлъндисва ще забравим за романтичния красавец и в проектите му ще гледаме застаряващия баща или мафиот, управляващ голям род в някой вилает.

# 99
Тази сладурана от другата страна на Толга коя е много ми прилича на Чаала Боз която играе в Доживотен дълг където играе и Селен Сойдер?

Хубав ден момичета!

# 100
Здравейте, момичета!

"Животът не е състезание, а пътуване, на което трябва да се наслаждаваш
всеки ден."

Успешна нова седмица, изпълнена с много обич и сбъднати мечти!
Ползотворен и усмихнат да е днешният понеделник!

От сторито на Толга - нов изглед от... някъде.

Ново от сторито на Суде:

Тази сладурана от другата страна на Толга коя е много ми прилича на Чаала Боз която играе в Доживотен дълг където играе и Селен Сойдер?
Да, Диди,  това е Çağla Boz и участва заедно с Толга във филма "AYNASIZ HALUK artis(z)-polis”, в  други продукции не съм я гледала.

# 101
# 102

Да се върна към Шампиона, че си чакам епизодите с нескрит интерес.
Отива му на Толга ролята на боксьор. Справя се чудесно и гали поглед с изваяното си тяло.
В архивите си открих мои размисли около първия ми досег със сериала и отново ще ги споделя. Мнението ми не се е променило при повторното гледане. Лошото е, че епизодите в България доста са накъсани и резюметата на оригиналните серии се разминават с това, което гледаме в момента, но няма значение.

Един романтичен момент, за който аплодирам сценаристите. Чудесна хрумка да разчупят и вдъхнат живот на „прохождащата” любовна история между Фърат и Суна.
Толга е блестящ в ролята си на влюбен млад мъж, чието его силно е поласкано от ревността на любимата жена. Но Йълдъз Чагри/Суна не можа да ме убеди, че искрено ревнува. Преиграваше, позираше, нямаше душа в изпълнението й. Не й се получи (тази актриса стои толкова неестествено на екран - дори усмивката й не е искрена).
Но Толгахан беше в стихията си - невероятно чувство за хумор, лекота в изказ, поза и излъчване. Той просто показа себе си. Закачливия и влюбен поглед, шеговитите реплики, усмивката, лекотата, с която дразнеше Суна и я накара да си признае, че наистина ревнува, маргаритката, небрежно и с любов подарена, думите: „Обича ме, не ме обича ...”, „Обича те, обича те ...”  - всичко беше перфектно и естествено.
   Аплодисменти за Шампиона!
Този поглед, който казва всичко!

Ако Йълдъз беше с тази визия и излъчване - можеше и да се получи нещо по-различно и впечатляващо. Но за да й придадат нужната сериозност и строгост, за да я доближат повече до образа на лекаря, са я превърнали в селска фелдшерка - дори и облеклото й е под всякаква критика. Обличат я така, сякаш е на 50.
Ядосвам се - в този нетипичен сериал и сценарий, който не съм срещала другаде ако бяха избрали една пламенна и кипяща за живот докторка, щеше да се получи и интересна, и запомняща се любовна история. История, която не досажда със злата свекърва, завистливата приятелка или роднини, които сеят раздори и неприязън. Тези персонажи липсват в „Шампион” и това е хубавото. Навлизат в задкулисните игри, наддаванията и забранените похвати в бокса - нещо, което е нетипично за турските сериали. И всичко е пречупено през погледа на двама приятели и запалени спортисти.
Вътрешната борба на Фърат - бащата и Кафкас - известният и непобедим шампион също е предадена много добре.
С две думи - сериал, който си заслужава да бъде гледан.

# 103

Joyха-хах, с вид на селска фелдшерка*, ЕМИ*
как ти хрумна, не спирам да се смея..
Joy

# 104
Софи, ти се смееш, ама аз и сега се ядосвам на актрисата.
Нямам нищо против нея, чета хубави отзиви, но в "Шампион" като доктор Суна не ми се понрави. Не беше подходящият избор за партньор на Толга. Стои до него като лелка, не им се получи спойката, а за романтика да не говорим. Гола вОда!
А можехме да се наслаждаваме не само на красавеца-боксьор, но и на романтичния любовник Фърат, ама...
Добре че бяха Зафер и Селви, та да отсрамят сценаристите.

Още една песен на Ufuk Beydemir/ Уфук Бейдемир, озвучаваща лиричните моменти от „Шампион” - Ти си в сърцето ми.

Годежът на Зафер и Селви - една красива кулминация на тяхната любов -  устояла на времето, преодоляла трудностите и изпитанията с усмивка, взаимна подкрепа, доверие и отдаденост.

И няма значение, че на годежните пръстени са изписани имената на Фърат и Ейлюл, когато сърцата им бият един за друг, когато душите са се слели и мисълта за другия ги изпълва с признателност и благоговение.

Зафер и Фърат - чисто и искрено приятелство, базирано на безпрекословна вяра, подкрепа и поддръжка. Никой не може да застане между двамата, нищо не може да ги спре, когато трябва да бранят гърба на другия или да се притекат на помощ.

И ако досега Зафер беше в ъгъла и подкрепяше всеки мач на своя приятел, давайки му увереност и сила, в 18 епизод Фърат застана зад своя приятел, за да го подкрепи в най-важния за него момент.

Парите, необходими за годежа, пръстените, които подаде на Зафер с думите: „Никой освен теб няма по-добре да съхранява общите ни спомени за Ейлюл” - въздействащи и много емоционални моменти.

Общи условия

Активация на акаунт