Отговори
# 510
пу-пу., да не са му уруки* Joy Joy Joy

Heart Eyes Красавеца що не разкопчае всички копчета,
да хвърли ризата и панталона..
и да се разхлади в морето
Nature Sweat Drops

Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny

# 511
Здравейте, момичета!

"Научете се да виждате доброто във всичко. Когато човек се усмихне на живота, животът също му се усмихва."

Обичайте и бъдете обичани!
Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

Я малко от мен не ми хареса колора ама ще го преживея!
Диди, страхотни гифки на Шампиона си ни спретнала. Ама както казва Софи лято е, да го поразсъблечем малко, да се разхлади в морето, че ако разчитаме на него ще се хвърли във водата облечен.

# 512
# 513
Здравейте , хубав летен уикенд на всички SunglassesSimple SmileSimple SmileYellow HeartBlue Heart Nature Sunny

# 514

Най-емоционалият и силен момент – Зафер е на гроба на баща си. Съжалява за всики грешки, които е допуснал, заслужава участта си да бъде сам, защото е предал доверието и любовта на най.близките си хора – Селви и Кафкас. Пристига Фърат. Много трогателна картина – застанали от двете страни на гроба двамата приятели разкриват чувствата си в спор и „разговор” с учителя. ( този диалог не може да се преразкаже, трябва да се гледа и почувства)
Приятелите се заклеват, че никога няма да се разделят, ще бъдат неотлъчно заедно, ще преследват целта си, ще изпълнят заръката на учителя и ще го зарадват със световната купа.
Много добро изпълнение и на Толга, и на Еркан! Адмирации!

Най-позитивният момент от сериала. В дома на Яман са се събрали всички. Доволни и щастливи са. Елиф е уредила предстоящата среща на ринга. Фърат ще се боксира отново, ще спечели световната титла и двамата със Зафер ще отнесат златния пояс на гроба на учителя Яман, за да изпълнят последната му воля и му докажат, че заедно приятелите са непобедими.
Елиф е оставила и пари за семейството, Фърат може да направи дарението, за което мечтаеше.
Виждайки усмихнатите лица на всички, Керем реши да използва момента и да поиска ръката на Несли от брат й Зафер. Като скоропоговорка „изстреля”  колко много се обичат с Несли и искат да се оженят. Шок! Зафер реагира мигновено – излезе и се върна с чифт боксови ръкавици. Каза на Керем, че когато защити титлата си, когато си стъпи на краката и дойде в дома му с годежен пръстен – тогава ще даде сестра си. А до тогава му предстои дълъг път на работа, постоянство и доказване на любовта.

Фърат, Керем и Зафер разговарят с мениджърите на новия противник. Срещата е уговорена, мачът ще бъде след седмица, а Тансел няма да участва в договарянето и организацията.

Когато разбира за всичко това, Тансел се озлобява още повече. Чертае нов план, за да унищожи Кафкас.

# 515
Хайде , време е да се разхладим с леденото изкушениеееее Yum

# 516

Nature Sweat DropsФЕМИ* страхотно е леденото изкушение
ама  защо Аполона е с костюм, Толга ни стига..
Joy

Nature Sunny Nature Sweat Drops

Revolving Hearts

# 517
# 518
Тъкмо се канех да продължа с епизодите от "Шампионът" и вие ме разсеяхте с леденото изкушение. За красавците не говоря - те само пулса ми повишават.
Софи, изглежда само двечките останахме любители на Аполона. Феми  взе много скромно да го раздава. Ще я зачисляваме в групата на "свенливите непорочници", дето мъж по шорти не смеят да погледнат.
А и Диди да не се ослушва, а да прибави Мерто тука.
Ехх, тези момичета, хич не щат да поделят красавците си с нас.

# 519
Аполона ша снима филм и рекох да не го разОждам по шорти разсъблечен , щото ша изгори и да не почервенее, като домат на тая жега при 40 градуса , нищо, че има предпазни кремове.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 18:30 от femmi2

# 520
Емко нося направо ми призля от новината за ОГМ и другия любимец Керем преговаряли с него моля ти се.
Боже пресвети отърви ме от тази компания!

# 521
Аполона ша снима филм и рекох да не го разОждам по шорти разсъблечен , щото ша изгори и да не почервенее, като домат на тая жега при 40 градуса , нищо, че има предпазни кремове.
Ах, ти, Феми! Много хитро се измъкна, ама ти прощаваме да знаеш! Явно тази вечер само на Мерто ще се радваме.
Диди, благодаря за фотките. Друго нещо е това. Човек има стимул и за работа, и за развлечение като вижда тези красавци!

Да сложа и Джано, че и той не е за изпускане.

# 522

Щом по шорти и голенки ги разкарваме. Wink

# 523

Щом по шорти и голенки ги разкарваме. Wink
Арасчик ли бяхме забравили?!
Остана ли някой неотметнат?

# 524
Аз мога да си разходя и другите любимци ама не всички ги имам голи...

Общи условия

Активация на акаунт