Шпионират ли ви децата ви?

• 9 026
  • 146
  •   1
Отговори
# 105
  • Обран бостан ;)
Това за което те коментирам е , че малките патки са склонни да вярват на тези холивудски измишльотини и току виж се излъжат да се хванат с дедо, пък после ходят разочаровани вовеки….. а аз като добра стрина си ги уча момите да подбират по-добре.

Измишльотини викаш:

https://www.youtube.com/shorts/30J8Ql1Elzk Trollface

# 106
Щото всеки дедо, Дънде, ламборджини кара, нали?

Което пак не го прави, ставащ за нещо повече от това да му харчиш парите и да се возиш в колата му, ако случайно някога не си се возила в такава кола.

# 107
  • Обран бостан ;)

Което пак не го прави, ставащ за нещо повече от това да му харчиш парите и да се возиш в колата му, ако случайно някога не си се возила в такава кола.

Така е, така е. Успокой се. Wink

# 108
О, идеално. Тамън дедките няма да ме занимават. Ще си имат залъгалки. :>

# 109
  • София
Фактически, на 70+ годишните мъже, ние 40+ мацките, им се виждаме като млади ярета, но дъщерята ще ми се смее, ако се хвана с такъв. Освен това, държа на секса.

# 110
Ам, че как ще се хващаш с 70+?!? Рокии, сакън. Те си имат 60+ женски контингент, да не нарушаваме крехкото и без това междуполово равновесие.

Ааа, да бе, САМО ще се возиш и харчиш. Който иска в Ламборджини, ще трябва да си го изработи, опасявам се Weary

# 111
  • Обран бостан ;)
Ааа, да бе, САМО ще се возиш и харчиш. Който иска в Ламборджини, ще трябва да си го изработи, опасявам се Weary

Ееее, ти пък с'а, к'ва си гадна. Wink Не им попарвай мечтите. Trollface

# 112
Те ако бяха мечтали за това, щяха да се возят вече

Ще им се много на мъжете жена да седи и блее като тях след някоя по-скъпа кола, но реалността удря различно

# 113
Ти извади първо ламбото, пък после търси претендентки. Stuck Out Tongue Winking Eye
//
Аз не харесвам подобни шаблонни коли като ферарита и ламборгинита. Ценител и естет съм. Може и шевролет корвет, бугати някое или форд мустанг. Joy
Тука имам един такъв съсед дето бръмчи под прозореца със... символа на мъжествеността си мощен двигател (което казва много:)) – ма пусто като ми харесва само колата му, а той не. Sweat Smile Какво да го правиш такъв. Лелите вече сме израстнали материалното и търсим реалната полза и удоволствие от мъжа, не от предметите му. Ще се моря аз за неква купчина ламарина, ай нема нужда. Joy

# 114
Аз май не съм отговаряла на въпроса на темата, но прочета ли "шпиониране" все се сещам за моя бивша колежка, която ми следеше служебния телефон (понеже ми нямаше личния Wink  ). Та, следеше кога съм онлайн, след края на работното време Joy Така и не разбрах какво тя разбра от шпионажа си.

# 115
Возя безплатно, без изисквания за отработване, нито даже бартер.
Koлa - Mосквич. Moдeл - 408И.
За кандидатките, имащи претенция към марката, тоест нехаресващи москвичи, допълвам - предвиждам да си взема кон. По принцип бял, но ако и там имате претенции, изпращайте предпочитани цветове. Според случая ще го боядисам.

Скрит текст:
Две млади руси мацки в Корвет последен модел. На тротоара - баща и син.
Синът: - Тате, тате, Kорвета.
Бащата: - К@рвета, к@рвета, ама глей ква кола карат!

# 116
  • По света и у нас
Кекс с ламборгинито няма да правя, нито пък ми трябват снимки зад волана на бентли за инстаграм. За какво ми е тва? Да фантазират дъртите клюкари, че правя секс с дедковци.
Айде няма нужда!

Ще се обзаведа с един висок, 35 годишен войник с плосък корем и големи ръце ммм... Ще ме гушка! Ще го гушкам и аз...

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 15:33 от PriMadonna

# 117
Конят на Джеймс ме подсети за лейди Годайва. И тя е била шпионирана Simple Smile))

# 118
Примадомата ме кефи.
За да те шпионират трябва да има причина... Бам един 35 годишен старшина с големи ръце и плосък корем.
Вече може да гледат през ключалката.

# 119
Кекс с ламборгинито няма да правя, нито пък ми трябват снимки зад волана на бентли за инстаграм. За какво ми е тва? Да фантазират дъртите клюкари, че правя секс с дедковци.
Всяка жаба да си знае гьола!

Ще се обзаведа с един висок, 35 годишен войник с плосък корем и големи ръце ммм... Ще ме гушка! Ще го гушкам и аз...
Може ли да е само толкова годишен и с големи ръце, гръб и рамене и почти плосък корем – войник не го ща – много са тъпи. Laughing Аз имам алергия към тъпи мъже, колкото и красиви да са.
Хубаво гушка, дааа. Stuck Out Tongue
Прими, нали искаше див балканец, защо смени мераците? Идвай да те запозная с един такъв, но после да не ревеш, че е твърде балканец. Joy

Общи условия

Активация на акаунт