КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 479
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Малееее, Фло, екшън! Да е на хубаво!

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 19:09 от tetka_the_best

# 286
Ха добър вечер от мен!
Като ви чета, разбирам, че навсякъде тия дни е гадно, студено и дъждовно. Единствения плюс за мен беше, че си разтребвах гардеробите и сега 10 торби са нагласени да пътуват към контейнерите.
Фло, как не си е облякъл костюма, нали бал,  нещо не схванах ...... 🤔
Борянка, наистина това време действа  депресиращо, но няма да се даваме пък! 😘
Отивам да сложа храна за свеки, че нещо окъснях.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 19:45 от kasss

# 287
Кассс, каква е тази храна за свещи? Simple Smile
      По никое време слънцето се показа и сега се препичам като гущер на терасата на завет. Изпратихме децата да се видят и с другите баба и дядо. Прането изпрано, част от него изсушено, доволна съм.
       Утре пак трябва да ходя до общината. Ако имаше начин друг да ми свърши работата щях с удоволствие да го почерпя.

# 288
Ооо, тоя смотан редактор, свеки, свеки имах предвид 😬

# 289
И тук гадно време! Вчера  цял ден  валя, духа и развали празника на абитуриентите от гимназията. На 24 беше хладно, но поне не валя за бала на   професионалната гимназия. Днес е хладничко, но не вали и дори грее слънце.

Фло, съжалявам, че и във Варна е било лошо времето. Ами да им пожелаем на младежите да им върви по вода!

Да, ама тази вода изби на прясно боядисания ми таван и е станало жълто петно! Нямаме идея откъде , защото и преди се е случвало на същото място и не откриха причината.Едно оправят, друго се появява! Тъкмо преди половин час  синовете монтираха нови первази ( лайсни), които разделят кухненския блок от дневната в холокухнята и хоп! Петно на тавана!
Скрит текст:
Иначе последните 3 дни ми бяха гадни и по други причини. Минаха 10 години, откакто ММ ни напусна. На 23 почина, на 24 погребение, на 25 несбъднат рожден ден. Липсва ми много! Да му е светло и топло някъде там и да знае, че е в сърцата ни! 
Ставам да оправя бъркотията след монтажните работи.
На всички лека вечер!

# 290
КАГ, в нашия блок имаме между етажите една обща тераса. От нея протече откъм лампата по стълбището и мокри нашия апартамент. Добре че от началото на годината сме с професионален домоуправител, утре ще им звъня за ремонт и дано се задействат бързо, че ще ми се раздуят кухненските шкафове. Само това ми липсва.
Гушкам те!
      Изчезвам към банята. Ще се боядисвам. Мързи ме.

# 291
Тетка, утре синовете ще проверяват окъде идва тази вода. Дано разберат, защото само преди 15 дни свършихме ремонта. Възможно е да  е повредена керемида.

# 292
  • някъде другаде
КАГ , прегръдки. А тм да почива в мир.
Фло , отново приключение.
Днес се боядисах , а в четвъртък съм и на фризьор.
При нас и днес валя цял ден. Към 17 спря за 2 часа и пак започна слабо да вали. Реката е покачила много нивото си. При Тетевен е излязла от коритото си. Язовир Сопот го изпускат контролирано , та още повече се покачва нивото.

# 293
Фло, радвам се за вас!
Успех на Никито!
Голяма работа е вашето фемили,!
Колко е хубаво да имаш подкрепа от. блузките.
Пипи, гуш,!
И не  всичко на всяка цена!

# 294
  • някъде другаде
Станах преди алармата , пия кафе и ви наглеждам. Рано е не сте станали.
Днес съм на последна физиотерапия. Помогнаха ми , вече си говоря , както преди операцията.
Спряло е да вали. Най-после. Даже слънце се е показало. Дано и да се стопли.
Хубав ден , приятелки!

# 295
Хубав ден, Тони! Хубав ден на всички!
Браво за резултатите от физиотерапията!
Аз разхождам кучето, но още ми се спи.

# 296
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Аз също станах рано, въртя една пералня. Мама е изкъпана, нахранена и преоблечена. Сега кротко похърква на диванаТа. Каза, че през нощта не е спала, защото я е боляло рамото и от болката и се повръща. Слава богу размина. Дала съм обезболяващо. Снощи го пропуснахме, защото не се оплакваше и реших, че  няма да я тъпча излишно с лекарства и сутринта не беше ок. Чакам племеника да дойде и ще ходя да ми вземат кръв, че утре сутринта съм на ендокринолог. След лабораторията ще отида за час-два до офиса.
Монотонно и скучно ежедневие, но не се оплаквам. Поне мога да работя от тук.
Утре след моя преглед е и нейния контролен преглед. Дано да зарастват добре счупванията.
Тони, радвам се, че ти се възвръща гласа след операцията.
Тетка, така е с животинките - искат си своето. Като малките деца са. Когато пътувате, кой се грижи за него?

# 297

Има само един път към щастието: да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти...

Добро утро 🌞☕💐

Срамежливо се показва слънчице навън - дано да е светъл денят Simple Smile
КАГ, - да е светло на душата на ТМ. Дано децата открият причината за теча - неприятни са тези моменти.
Клечи, добре си дошла - надявам се след фитнеса да ти се е подобрило настроението вчера. Днес да си свежа като репичка Simple Smile
Борянка, дано и твоята меланхолия е "отлетяла". Не те ли сполетя музата на дъждовните капки?
Тетка, весело е било при вас - децата винаги създават настроение и колкото да ти е тежко те усмихват Simple Smile
Янче, имала си гостенка - разнообразила е деня ти.
Яжка, излови ли охлювите? Само поразии правят ...
Пипи, май си Многоръкия Шива - няма накъде. Дано резултатите от прегледите ви са ОК и ръцете на мама да зарастват добре Hands Plus1
Дидиа, ще просветне до 30-ти - всички ще стискаме палци  Hands Plus1 Току виж някой посипе сребърен прах на небето над София Simple Smile
Кассс, колко работа си свършила - ето че има полза и от лошото време Smirk
Тони, Тетка, днес сте красиви - и на мен ми предстоят тези процедури след ден-два.
Фло, големи екшъни около теб - важното е да има хубав край. Прибрахте ли се вече? Дълго ще помниш бала на Ники - предполагам, че въпреки дъжда настроението е било на MAX.

Вчера се вихрих в кухнята - Спагети болонезе, Пъплени чушки с яйца и сирене, Мъфини с банани. Днес тя ще си почива от мен. Ще се разходим докато пак не е заваляло.

Усмихнат и спокоен ден от мен

# 298
  • София
Привет, дружки!
Прибрахме се снощи по живо, по здраво. Пътувахме много добре. Очаквах по-оживен трафик, а то беше много спокойно по пътя.
От сутринта ме завъртя ежедневието. Закарах голямата внучка на училище, а малката - до сборния пункт. Отиват на зелено училище, но само за два дни. Пена вече действа, изпих си кафето, следва - мусака. След обяд - на тръстиката.
МАКАВЕЛИ, изключително вярна мъдрост! ...да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти...
Сутринта синът ни прати клипче и много се смяхме. Зетко обикаля около заключената врата, гледа, почесва се по главата, опитва се нещо да направи, ръчка с ключа в патрона, а резултат никакъв. Притеснен беше, защото все пак трябваше да се прибвре, че днес има някаква важна среща. Дори стопанката на апартамента предложи да му плати билета, колкото и да струва, ако изпусе полета. Е, всичко е добре, когато завърши добре!
ПИПИ, сега няма да питам за бабчето, а за внучетата.  Малечко какви нови маймунджилъци е научил? Grinning
ТЕТКЕ, можеше да сложиш изцапаните внучета в пералната и готовооо - и децата изкъпани и дрешките изпрани.Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯЖКЕ, прибра ли пияните охлюви в отрезвителя? Ако са били тренирани "пияници" сигурно са изпили бирата и кой от къде е...Stuck Out Tongue Winking Eye
БОРЯНЧИЦЕ, к'ви са тия мисли? Малко ти е работата на теб, момиче, та имаш време да мислиш щуротии. Я по-добре да си говорим за мъже - кеф ти в рима, кеф ти в проза. Grinning
ТОНИ, винаги съм вярвала в ползата от физиотерапията. Радвам се, че вече си чисто нова! Hug
МАМСИ, как изкарахте празника? Предай поздрави на рожденичката и пожелания за всичко по, по, най! Heart
КЛЕЧИЦЕ, как си, отпусна ли те "нервата"?
БЕЛЛА, благодаря за пожеланията към Ники. Последно смята да се пробва в Техническия унивеситет. Приятелите му мислят да почиват една година. Дано не прихване от тях тази идея. Мисля, че това не е добре. Ще видим.
КАГ, мислих те на 23.май. Hug Момчетата откриха ли проблема?
КАССС, за теб е валидно, че няма нищо по-хубаво от лошото време. Grinning
ДИДИА, и аз надникнах в близката прогноза на Гис метео, заради Неда.  Така ми се искаше да видя усмихнато слънчице. За 30 май дават две капки дъжд Stuck Out Tongue Winking Eye и Т 17/10. Здраве да е, децата да са доволни. На бала на Ники някакъв щурчо от класа ги е напръскал всичките с червено вино. Особено момичетата. Съсипал им е тоалетите. Дивак!
ЯНЕ, Анжелка завърши ли изпитите? Да пускаме ли палците?
ТАНУ, Hug
Отивам да простирам, да готвя, да мина кухнята с мопа - слугинаж."Търкаш, търкаш, без да мъркаш. И да мъркаш, пак ще търкаш" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 299
Привет, момичета! Днес не ми е ден. Силно съм притеснена за девойката, защото през нощта е вдигнала Т. Оплаква се от главоболие, гърлото леко зачервено. Току що припнах нагоре и зетят я заведе до ЛЛ. Преди това и дадох бабини илачи и ...дано се оправи. Утре трябва да е на трето ДЗИ по желание, но ако не е добре няма да ходи. Има часове днес и за педикюр и маникюр, но дали ще отиде не знам. Утре трябва да посрещат и Габриел и хич не е във възтрг, че е с Т. Чудя се вече какво да и дам.
                Фло, няма ли да ни покажеш бабин златен?
                Спокоен ден на вас, а за мен вероятно няма да е.
ПП. Бясна съм! Имат една изкуфяла ЛЛ - седи детето и чака да благоволи да я приеме, че този час бил за бебета. В момента няма никой, но ще чака почти час. Не искам да отида, защото ако се появя ще я попилея. Милион пъти им казахме с ММ да я сменят, но кой ли те чува. При нашата няма такъв пролем винаги приема и то, ако трябва с предимство.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 11:03 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт