Диди, какво да се очаква от това смотано време освен болни.... Дано успеете да овладеете настинката или вирус, каквото и да е, и Прекрасната Неда да има един незабравим празник!

Фло, диваци има навсякъде! Жалкото е, че вече все почесто се срещат. Успя ли да си починеш от пътуване, от емоции? И аз като Диди очаквам снимки и разказ

Тони, радвам се за теб, че има резултат от физиотерапията!

Макавели, аз подреждах гардероби, а ти си се отдала на кулинарен уикенд. Няма лошо, важното е да имаме занимавки

Пипи, стискам палци при мама нещата да вървят добре и навреме да махнат гипс и ортези, че и ти да си отдъхнеш!

КАГ, откриха ли откъде е теча? Дано да е нещо малко и бързо поправимо!
Абе нещо Ян ми се изгуби съвсем
Ян, добре ли си, наред ли е всичко около теб? Обади се когато можеш. Надявам се всичко да е добре, просто да си затрупана с работа и задачки! 
При мен нищо ново и интересно. Каката е с пневмония, вече уж се оправя, но има още две вливки. Малкия и той накашля. Снахата започна работа и тати е в болнични, но и при него има зор на работа и той притенсен. Аз нали съм до края на Юни, та и примен е трудно да отсъствам точно сега. Ще се оправим, но си е натопорчено в момента.
Оставям ви и ви пожелавам хубав ден!