Утро е ! Добро да е!
Сутрешното съобщение "добро утро" не означава само това. Означава, че този, който ти е изпратил съобщението, е помислил за теб като се е събудил.
Добро утро!

Клечи, напълно съм съгласна с твоите мисли - хубаво е когато знаеш, че винаги, по всяко време имаш приятелско рамо, на което да се облегнеш, да споделиш, да се порадваш или да потъгуваш. Допада ми този начин на общуване

Тони, и аз като теб и Клечи очаквам с нетърпение 13.06.
Дидиа, как е Неда тази сутрин - дано от всичко приложено има ефект. Отиде ли на последния изпит?
Успех на всички младежи, които днес са на поредния изпит

Фло, Борянка, чудесна новина за Гъбката - дано все по-добре да става и скоро да е между нас

Кассс, дано по-бързо оздравеят дечицата. Няма спокойствие - дъжд, влага, вируси, край няма ... Чудесно е решението, което си взела да си останеш вече в къщи. Две години и 9 месеца работих след пенсия - стига токова. Работа и след нас ще има - нека младите хора се реализират, а ние да имаме здраве и да се насладим на заслужен отдих.
Тетка, открихте ли причината за теча? Дано да решите проблема, както и КАГ

Айша, май не ви пропускат през уикендите - все си имате Мрънчоци

Чакаме техниците от Виваком, че имаме нов договор - предишния ни оператор го купиха те и имахме 1 година предплатена, която изтече.
После отивам на фризьор да се правя красива.
Хубав ден на всички