КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 493
  • 733
  •   1
Отговори
# 315

Утро е ! Добро да е!
Сутрешното съобщение "добро утро" не означава само това. Означава, че този, който ти е изпратил съобщението, е помислил за теб като се е събудил.

Добро утро! CoffeeCoffeeCoffee

Клечи, напълно съм съгласна с твоите мисли - хубаво е когато знаеш, че винаги, по всяко време имаш приятелско рамо, на което да се облегнеш, да споделиш, да се порадваш или да потъгуваш. Допада ми този начин на общуване Heart
Тони, и аз като теб и Клечи очаквам с нетърпение 13.06.
Дидиа, как е Неда тази сутрин - дано от всичко приложено има ефект. Отиде ли на последния изпит?
Успех на всички младежи, които днес са на поредния изпит Hands Plus1
Фло, Борянка, чудесна новина за Гъбката - дано все по-добре да става и скоро да е между нас Heart
Кассс, дано по-бързо оздравеят дечицата. Няма спокойствие - дъжд, влага, вируси, край няма ... Чудесно е решението, което си взела да си останеш вече в къщи. Две години и 9 месеца работих след пенсия - стига токова.  Работа и след нас ще има - нека младите хора се реализират, а ние да имаме здраве и да се насладим на заслужен отдих.
Тетка, открихте ли причината за теча? Дано да решите проблема, както и КАГ Hands Plus1
Айша, май не ви пропускат през уикендите - все си имате Мрънчоци Simple Smile

Чакаме техниците от Виваком, че имаме нов договор - предишния ни оператор го купиха те и имахме 1 година предплатена, която изтече.
После отивам на фризьор да се правя красива.

Хубав ден на всички

# 316
Добро утро! Пия си кафето и след малко се качвам да видя девойката. Надявам се да е по-добре след толкова хапчета и компреси. Благодаря за съпричастността.
              Макавели, днес от 14 ч трябва да е на изпита по желание. Не знам дали ще отиде.Ако се чувства добре ще иде, но ако още и е дискомфортно няма. Този изпит няма последствия, ако не отиде. Габриел трябва да кацне днес към 18.30 часа. Утре трябва да се върне и майка и. Балът е на 30-ти.
              На мен ми е крив света в момента. Не знам от къде и какво да започна. Мотам се ,като муха без глава и ми е напрегнато. Движа се на автомат - пуснах пералня, сложих нещо и да се готви и....чакам да се събудят, че да отида горе.
             Радвам се за Гъбчето и дано подобренията да стават по - бързо.
             Спокоен ден и дано е по-топъл и слънчев!

ПП. Честит рожден ден на Майчето - здраве, спокойствие и много щастливи години с любимите и хора и приятели! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 10:20 от Didia

# 317

Честит рожден ден Майче - бъди здрава и да имаш щастливи дни и преживявания много години напред Heart

# 318
Определено днес не ми е ден. Отидох да видя детето и яхнах метлата. Зетят си взел шапката и отишъл на село. Тя ще ходи на изпита с трамвай и метро. Накарах му се набързо и помолих другия зет да я закара. Не мога да си представя как я остави като знаеше, че вчера е с Т и днес да се вози в мръсния ни ГТ. При това навън духа и не е най-приятния и топъл ден. Пак сложих компрес защото каза, че и е помогнал. Даже беше малко горещ, че пресякох млякото и още от котлона скокнах при нея. Никога ММ не е поставял интересите на някой над тези на семейството и децата ни. За това подскачам от нерви. Ето оплаках ви се! Sleepy

# 319
Дидия, за ядосване си е. Вятърът е доста силен, детето има нужда от пазене.
Днес ще правим пробно преселение с майка и татко в съседния до нас апартамент. Ще си поръчам ролкови кънки и ще съм Фигаро - тук, Фигаро - там. Да видим как ще се получи.
Клечи, благодаря ти за хубавия пост! Heart
На Гъбката - успех и все по-добре!
Чао до после по някое време.
Хубав ден!

# 320
  • София
Тетке, супер, така ще ти е много удобно. И аз навремето като гледах баща ми си мечтаех съседката да ми продаде неползвания от нея съседен апартамент, но си останах с мечтите. Още седи празен.
Дидия, този баща същия като на мрънчовците на Айша! Пълен безхаберник! И аз се ядосвам!
Дано Гънката вече е по-добре!
Пипи, и теб те мисля! Дано майка ти се оправи и след махането на гипса да се справя сама. За Златоград ще имаме ли удоволствието да присъстваш?
Касс, приключвай с работата и включвай на режим почивка. То с две внучета няма да е много почивка, но все пак.
Фло, добре, че бързо ти мина вируса и беше в кондиция за бала!
Клечке, влизай в ритъм, липсваше!
Всички да се чувстват поздравени!
Аз напоследък съм със силни ставни болни и не мога да спя. Вчера бях напълно неадекватна след 3 часа сън. Днес съм една идея по-добре. Мечтая си за момента, когато поне телефона няма да звъни сутрин!
Много духа и е студено при нас. И иначе слънцето се показа, ама само през прозореца да го гледаме.
Хубав да ви е деня!

# 321
Мериан, ами не е точно такъв, но от време на време ме смайва. Вчера цял ден я разкарва къде ли не. Днес обаче е решил, че е добре и е подценил обстановката. По принцип двамата са много самостоятелни и може би за това зетят е решил, че ще се справи сама. След изпита ще я вземе и ще ходят на летището. Не е съобразил, че ще ходи по вятъра няколко часа. Не знам какъв вятър го е отвял, но ще му излезе през носа. Брат и също не може да я закара, че лекцията му била много важна. Добре, че големият зет е свободен.
                   За тези болки не мажеш ли нещо, не пиеш ли болкоуспокояващи?

# 322
  • София
Дидия, извинявам се, че незаслужено нахоках твоя зет. Всички изперкваме понякога.
За мазане не ползвам нищо. Докторите не ми изписват, защото състоянието ми няма да се повлияе от мазане. Не мога да пия хапчета през устата, защото имам стомашни проблеми. Слагам си инжекции, но в неделя дъщеря ми ми сложи кортикостероидна инжекцуя, в понеделник вечерта не можах да спя от болки, значи 1 ден ме е облекчила. Затова само инжекция в ставата се надявам да помогне. На 3 юни съм записала час за лекар  и се надявам да ми сложи. Другото е да взема един пистолет и да се гръмна и да не се мъча повече. Ето сега във Франция са гласували закон за асистирана смърт. Та те така.

# 323
  • София
Привет, красавици!
Тази сутрин рано исках да започна с хубавата новина, че МАЯ се е родила, няма да казвам преди колко години. Тъй като моя пост снощи беше последен, не исках да се прицънцуря към него. Поздравих я на едно друго място, но и тук да кажа:
МИЛО МОМИЧЕ, ЧЕСТИТА ДА СИ И БЛАГОСЛОВЕНА. ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И СПОКОЙНИ БЪДНИНИ, ПОНЕ ДО 100. ПОСЛЕ ЩЕ ПРЕДОГОВАРЯМЕ С КОГОТО ТРЯБВА. ЗА ГОДИНИТЕ НЕ СЕ БЕЗПОКОЙ. КАЗВАЙ ГИ В €, ТАКА ЩЕ СИ В КРАК СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ ТЕНДЕНЦИИ. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде, музиката да свири и БОРЯНА да донесе тортата!
Ох, ДИДИА, късно видях поста ти, иначе щях да предложа, да дойда, аз да я взема. Свободна съм. Абе мъжка им работа. Зор ли беше точно сега да ходи на село. Хайде, важното е, че баба всичко е координирала - първопричината за тази суматоха е с нов компрес, на зетко му е набито канчето, другия зетко трябва да получи баница.  От нас съчувствие, и дано сме те усмихнали, миличка. Успех на Неда, дано може да отиде! Пледирам зетко да не го биеш, все пак - роднина е. Настройвай се позитивно, да посрещнете момчето, а утре вече и щерчицата ще се прибере. И детето ще бъде още по добре. И слънце ще изгрее. И ще дойде заветния ден 30. Продължението следва. Stuck Out Tongue Winking Eye
КАССС, как е Маги? Дано на малчо му се размине. Синът ти е герой, щом се справя с децата! Опровергава приказката, че дете в мъжки ръце и пари в женски ръце, дълго не могат да просъществуват. Stuck Out Tongue Winking Eye
НАМИ, ПИПИ, ТЕТКЕ, изпращам ви всичките си позитивни мисли. Да се държат добре вашите родители, да не ви спъват за ходенето в Златоград. Мобилизирайте де що имате сестри, братя, снахи - настоящи и бъдещи, племеници, внуци, че и мъжовете. Хайде, нищо няма да се случи, като два дни, само два дни!!! няма да бъдете до родителите си. Все пак и Асан е хора!
МЕРИАН, споко, на тази възраст всички нещо и някъде ни сърби и боли, ако не ни боли, това значи, че сме умиргали, както казва пИятеля. А за среща с тази с косачката, още не ти е време. Началнка знае кога. Имаш още много работа!
МАКАВЕЛИиии, внесе слънце в душата ми с този жълт сервиз. Супер е!:hugs: Тенк ю, мила!!!
ТОНИ, възрастните се заканват - НОИ  да изплаща на младите им половинки дълги години вдовишки пенсии. Stuck Out Tongue Winking Eye
КЛЕЧИЦЕ, сполай ти за добрите думи. За теб днес е чувала а прегръдките! Hug
Отивам да обядвам, че съм освирепяла от глад!.

# 324

Честит рожден ден на Мая, здраве и  благополучие!
Много ги криете тези години, подшушвайте , да сложа цифри на тортата,  ама аз ще слагам каквито реша, под 40 да са.
 Шавнах малко , слънчице има ,но духа. Снощи се оглеждах, благослових гривишкия  баир, че ни пази от градушки,  окол Плевен,  няма руси и  турци, но град    и порои снощи бол. За сега заобиколи , нататък не се знае. Ади успокой се , време...

# 325
Добър ден, докато се наканя да пиша и денят минал!
Мая, ЧРД, здраве, усмивки и хубави моменти със семейството ти желая!  Champagne
Дидия, споко! И зетьове и синове са един дол дренки. Бял вятър ги вее на бял кон. Да са ни здрави нервите и да ни държат краката, та да търчим по г...те на всички. На 30-ти ти обещавам слънце .  Nature Sunny
Нами, Пипи и Тетка-кураж! Каквото и да ви пишем, грижата си е ваша, но дано намерите и малко време за себе си. Прегръдка, момичета!
За Габчето се радвам много, чакам я.
Тони, видях в една друга тема тук стихотворение. Ако си ти,  браво момиче! Много вдигнахте летвата с Бор_яна,  нямате стигане. Какво да правим ние без таланти, а? Пипи го раздава художник, вие поетеси, Флото с акордеон и песни...
Клечи, добре дошла! След топлото,  слагай палтото или хващай следващия самолет в посока юг  Airplane
Касс, дано дечицата са вече добре, браво на тате! А  твоето  ,,уволнение,, вече е зад ъгъла. Аз понеже мога да си позволя работа от вкъщи, та затова още не съм си хванала шапката. Съчетавам за момента пИятел с бачкане.
Мериан, я се стЕгни! Ще мине и това, толкова позитивен човек си, че не мога да повярвам как ще се даваш на някаква си болка. Отваряй тефтерите на баба и започвай нещо от там, щото докторите нещо...Нали го знаеш лафа  -  като знам какъв инженер съм,  страх ме е да отида на лекар.
КАГ,  много неприятно. Преди години точно 24 часа след ремонт се наводнихме. Вадихме дюшемето,  за да съхне плочата. Цялото лято живяхме като катун. При теб ще се оправи бързо, не го мисли.
Флото, Бела и всички пропуснати,  прегръдка!
Чакам пИятеля утре след свалянето на конците. Ще има коментари пак, както преди 2 седмици като излизаше от упойка- егати гадните доктори!
Написах ферман, ама така е, като мълча 3 дена.
Хубав ден на всички!

# 326
Що мълчиш, аз се чудих какво става при теб. Ама викам, дава път на младите,  аз така правя. Много съм приказлива , то сигурно щото няма с кого редовно.  Разни периоди имахме с мъжа ми, но бе по-добре от всичко без него, то не откривам колелото. Ако може да се върне ща го бия както Брижит бие Макрон, да слуша. Имам добър пример , не от кой да  е.
 Пиателя  ще измисли нещо ново.
 Не вярвах в стихотворчеството си аз, стихоплетство му викам насаме, по домашному . Възгордяхте ме ,сега ще търпите.

# 327
С големия зет доставихме девойката в у-щето. И естествено пак скочих на метлата. Първо - нищо не беше хапнала, а АБ и е в чантата да го изпие в 14 ч. Та и купих от бензиностанцията, докато зареждахме, шоколад, сандвич и още няколко джиджавки. Второ - слизайки от колата разкопчава суичъра и .... отдолу само тънка тениска. Викам от колата да са закопчае. Цяла София ме чу, а тя направи кисела физономия. Стискайте палци изпита започва в 14 . И  дано е лесен / само 4 деца са/ , а и тя да се чувства добре. От там отиват на летището за Габриел.
                  Мариан, добре си нахокала зетя, че си ме и отменила. Аз тепърва ще го хокам. Само ще гледам да не е пред гостенина.
                  Фло, благодаря, но в къщи много шофьори, та рядко ползваме таксита и приятели.
                  Борянке, повярва ли ни  най-после? Чакаме си юнското стихотворение, Като гледам скоро ще свършим и тази темичка. Дано само с хубави новини да я изпъстрим до края.
                  Сипвам си още едно кафе, че аз на девойката мрънкам, а още нищо не съм хапнала освен сутрешното кафе.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 15:01 от Didia

# 328
Е, не е честно, писах, писах и накрая изтекла ми сесията и нищо Sad

Нямам възможност да се повтарям сега точно, но пък за сметка на това съм ви прочела Simple Smile

Мая, честита да си! Здрава, спокойна и удовлетворена! Усмихната празнична вечер ти пожелавам! :bouquetf: Tropical Drink Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes

Момичета, прегръщам ви всички  и ви обичам с радостите и тревогите ! Hug Heart

Само да попитам отново, някой чувал ли се е с Ян, доста отдавна не се е появявала Thinking

До после момичета!

# 329
  • София
И от мен поздравления за Мая и тук! Дълги години в здраве и щастие да изживее!

Общи условия

Активация на акаунт