КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 20 022
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • София
ПИПИ, съчувствам ти за инцидента с майчето Дано не я боли много, но зависи как са я наместили и гипсирали. Ще й правиш местни супички и бульончета, ще  приготвяш извара, да пие и цвика. Колко хубаво и весело беше вчера и ето какво дойде днес. Горкото момиче, сигурно много се е изплашило.
Ей на това му казвам - пъстро като живота. Вървят заедно доброто и лошото, радостта и скръбта, веселото и тъжното. Едно минава, друго идва...И заключението - Няма да е все така...
ЕНИСА, честит да е рожденика ви. Освен здраве, успехи и обич, му желая да си свие вече и гнездо. Хората се делят на умни и на женени. Хайде стига вече е бил умен. Stuck Out Tongue Winking Eye
КАГ, какво толкова е станало, че си се блъснала в оградата? Вчера и аз забърсах един стълб. Главата да е здрава, ламарините се оправят. Мисля да си купя един спрей боя и сама да я "поправя".
ТОНИ, за теб е чувала с прегръдките.
Лека нощ, че вече стана утре.

# 31
  • Вила Великула
Момичета, благодаря ви за съчувствието. Надявам се това премеждие да не я срине.
Сега се приготвям и тръгвам към София. Багажа ми е в колата вече.
Ениса, вчера в суматохата съвсем забравих да честитя на вуйчо РД. Да е жив и здрав и много успешен адвокат.

# 32
  • някъде другаде
Ениса , здрав да е рожденика. Желая му много щастие и късмет!
Пипи, неприятна ситуация. Бързо да се оправи майка ти.
Днес ще викам техник ,че нямам Интернет,  а утре Теди е на работа.
Сега видях , че снощи приятелка ми е написала , че дъщеря и е родила. Радвам се за тях.
Успешна седмица момичета.

# 33
  • София
Добро утро, дружки!
Чакам си кафето. Вече извозих малката внучка до урока по математика, след малко тръгвам с голямата към училището. Стачкуващите отказват да возят децата в дните за матурите. Помислих се, дали да не обявя във ФБ, че предлагам безплатно извозване на деца до училищата. Поне 4 деца мога да взема. Ако повече шофьори подемат тази инициатива, може би ще помогнем на децата, които са затруднени.
Във Варна няма такова разместване на учениците - всеки си е във своето училище.
ТОНИ, един нов живот започва своя път. Нека бебенцето расте здраво и в по-добри времена!
ПИПИ, няма да ви е лесно, но дните полека лека ще се изнижат. Ще мине.
Кафето ми е готово. На всички - хубав ден!

# 34
  • на чист въздух
Добро утроо. Най сетне да насмогна да ви навестя. Нещо от тичане напред назад по това променливо време настинах и сега пазя креватя.
Пипи много хубава нова къщичка. Замалко да пропусна входната врата. Неприятно с инцидента с майка ти, дано всичко мине леко.
Каг хубаво е при теб. Аз изтървах момента и сега всичко е треволяци. Тук там някоя китка се подава.
Флоо . добра душа си ти. Все ще се притичаш на помощ. Идеята ти е чудесна. Може наистина да имат нужда някой дечица от такава помощ.
Не ви изброявам всички, но ви гушкам. От хремата очите ми плачат и всичко ми е размазано. Добре поне, че днес не мисля и за майстори

# 35
Добро утро, момичета!
                  Фло, някои от таксиметровите служби обявиха, че ще извозват за матурите деца безплатно. Във фейсгрупата на квартала ни има много обяви от съкварталци и за матурите и за дните, в които отиват на работа - пуснали са маршрута си , по който се движат и колко свободни места имат в колите си. Все още има надежда и добри хора. Не сме изгубили още човещината си напълно.
                  Така, наречените протестори, вече събират доста нагатив и много малко хора ги подкрепят. Просто прекалиха. Питам се какво би станало, ако така се запънат лекари и сестри от Пирогов?!
                  Слушам в момента Хикимян и подскачам. Нагъл до безобразие. Нали му се иска кметски стол и това вече стана ясно и на слепите и на глухите даже. ЩО не каже колко е администрацията в ГТ. 700 чантаджии и им били малки заплатите.
                  Спирам, че подпалих.
                  Добър да е денят и цялата седмица да е успешна за децата ни, които имат важен изпит в живота си.

ПП. Пипи, пиши как се чувства майчето ти! Дано да не я боли много и всичко да е направено добре за да зарастне по-бързо.

# 36
Добро утро момичета! CoffeeFlowers Rose

Пипи, силна прегръдка от мен! Дано болките са по малко и не изпада в отчаяние майчето ти. Щом ще си с нея, дано преодолее това. Спомням си мама, когато отивах при нея, а и после когато вече беше при нас в къщи, как беше по спокойна и направо живваше. Kissing Heart

Ениса, на патерица, но от сърце, честито да ти е момчето! Да е здраво и щастливо, другото се нарежда! Flowers Four Leaf Clover

Ян, силна прегръдка и за теб! Отново имало някакъв вирус, те май станаха целогодишни, та човек не знае кога, кое как, но бързо оздравяване ти пожелавам! Kissing Heart

Фло, адмирации за предложението ти, за извозването на децата! Когато държавата я няма, ние винаги трябва да сме на линия и да ги подкрепяме и сами да се подкрнепяме! Не, че и да я има пак не сме, но в такива моменти съвсем.

У нас малките и двамата са болни-вирусни, а днес снахата е за първи ден на работа. Баща им застъпва и ще ги води на доктор. Дано отмине бързо и без усложнения.

Успешна седмица на всички! Heart

# 37
Ениса, жив и здрав да е рожденика. Много професионални успехи и лично щастие. Flowers Four Leaf Clover

# 38

Каквото и да правиш в живота, никога няма да е достатъчно за другите.
Така че направи това, което чувстваш, избягвай тези, които се опитват да унищожат личността ти и вярвай в себе си. Винаги...

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Замотах се тази сутрин - кабелния оператор, който ползвахме се продаде на Виваком миналата година. Ние предплатихме една година, но тя вече изтича и трябва да вземем решение при кой да се "натресем". Не сме особено доволни от Виваком, четем, събираме мнения ...
Пипи, много неприятен инцидент с мама - дано са наместили добре всичко и да няма усложнения. Стискам палци Hands Plus1 При възрастните бавно зарастват костите - може и сусамов тахан да й даваш, той е полезен за костите, също и бульон от кости. За тениската въобще не се притеснявай - ако и когато можеш. Има цял месец до Златоград - само да сме живи и здрави Heart
Ениса, живо и здраво да ви е момчето - да е щастлив и да успява във всичко!
Кассс, Дидиа, изпреварихте ме Simple Smile
Кассс, да оздравяват дечицата по-скоро - тези вируси край нямат.
Ян, ти оздравявай - градината ще я ошеташ лека-полека.
Фло, Дидиа, това е чудесно да има съпричастност между хората. Всеки нещо иска - пари, власт .. А колко малко е нужно, за да има спокойствие - доброта, липса на алчност, съпричастие ...
Днес съм на КПП-то - трябва и да наготвя, че утре пак сме на село.

Спокоен и успешен ден на всички

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 09:53 от makaweli

# 39
  • sofia
Ето ме и мен тук.
В събота беше един прекрасен ден. Толкова добре си прекарахме, че не ни се тръгваше.

Пипи, съчуствам ти. Дано всичко мине бързо и без допълнителни усложнения.

Аз днес пък блокирах електронния си подпис, а имам да вадя документи. Та чакам съпорта да ми прати административен пин. Докато пша тук и вече ми изпратиха имейл с настройки. Бързи са. Енниса, добри сте!

# 40
Ениса, поздравления за рожденика, зло да го забрави, пропуснах го вчера!
   Аз понеделнишки разходих кучето, раздадох лекарствата и закуската. Сега ще полегна да подремна, защото много ми се спи.
Хубав ден на всички!

# 41
Благодаря, момичета! Да сме живи и здрави всички,  другото както казва Бела, не е на всяка цена. РД на чичо мина малко по допирателната покрай емоциите на пИятеля,  та един обяд и  набиване на канчета за още внуци, това беше.
Пипи, бързо възстановяване на мама желая. На тия години е малко трудно, но дано няма болки, пиши когато можеш.
Нами, факири го играем на много фронтове, ама не всеки път ни се получава.
Ян, бързо оздравяване.
На всички хубав ден!

# 42
  • в сърцата на любимите ми хора
ЕНИСА, и от мен на патерици честито на твоето момче. Здраве и професионални успехи му желая.
ПИПИ, лошото бързо идва и бавно си отива. Дано майчето ти да няма болки и да не се депресира.
ЯН, да оздравява бързо, а градинката ще оправиш по-късно.
За така наречената
стачка, за Хекимян (и аз го слушах), за притесненията на работещи, родители и абитуриенти - думи
нямам 😡. Извиване на ръце. Спирам, че и аз като Диди - подпалвам, а не ми се хабят нерви . ТЕТКА, ти като добрата самарянка - да огрееш
навсякъде. И кучо не забравяш 🤗
Аз свърших заплануваното за днес /не че беше много/ и сега ще посъбера багажа за
утре и ще прочета книжка. Слънчев ден и спокойствие ви желая 🍀

# 43
Ениса, спокойно за повечето внуци. И аз мрънках по едно време, че е само Мими, но като тръгнаха 2005, 2006 ,2007 - всяка година внуче! Yum Та  три поредни години се пека на НВО 7 клас, а сега ДЗИ 12 клас. Неда е на линия, а след нея Любо. Да са живи и здрави ще черпя, когато и последният се раздели със системата на средното ни образование. Ще устискаме още една година. Да му мислят тези, които ще имат първокласници.

# 44
Здравейте, дами,!
Чудесен ден, в София , както знаете е без транспорт, но и това ще мине.
Съпричастна съм с всичко случващо се. На всички, имащи повод да празнуват - здраве и честито! Хубави неща.
Радвам се  ,че сте  си изкарали супер при Жани, но да попитам защо не пише? Мина доста време. Какъв е проблемът?
За Златоград нещо в развитие?!!
Пипи, гуш!

Общи условия

Активация на акаунт