КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 20 034
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Ха, Дидия, аз ще съм с внучка първолаче Simple Smile Дупе да ни е яко Wink
Мамси, разходката сутрин на кучето ми е като разходка из Лувъра. Балсам за душата. От сряда до петък и внуците на градина, та ми е още по-хубаво.
Много ви се радвам за предстоящия купон в Златоград, усещам ентусиазирани готини баби в действие!

# 46
  • София
Пипи, благодаря за новата тема.
Дано лесно се възстанови майка ти. Имам опит с операция за смяна на става. За съжаление има негативни за оперирания изменения след време от упойките, но никой д-р не ги обяснява предварително. Ясно е защо....
Дидиа, Тетка, аз също ще имам първокласник. От сега го ожалвам Мрънчока.
Май от утре ще си имаме рейсове и трамваи.

# 47
Айша, ще си подсказваме от 15 септември Simple Smile Днес голямо затишие в темата, а аз цял ден надничам. Simple Smile
Пак заваля проливен дъжд и духа вятър. Студенко си е на терасата.

# 48
Спах доста днес,  никакво време ,  а и  ми се заредиха работни дни и обърка цикълът един на един ,та днес така.
 Работя бързо,  по навик на "няма Време", но когато ми се доработи. Днес не.
  Четох,   размислях,  да не си възрастен  и особено ако не си гледа в краката.  За всички е проблем, но най-вече за  пострадалия..
 Ениса спомена за рожден ден ,предстоящ,  ма се заплеснахме,  аз  особено ,та торта  нямаше, късно повтори   за празника, ще ви стане лошо от сладкото вечер.
 Но момчето да  е здраво и щастливо. Каквото постели животът, каквото може да направляваме, каквото не може - да приемаме. за женитба говоря,  то хубаво , но не на всяка цена. Има го този проблем и  у нас, млъкнала съм.
 Така трябва.
Каквото да направи един родител, детето му все има за какво да разказва на психолога си ,все не е то  ,дет искало.

Пак ми се спи и  почти не ядох днес, не ми се иска. Утре може да съм свежа репичка ,знам ли.

# 49
  • Вила Великула
Ето ме, тук съм. До сега работих. При майка ми съм и съм превърнала хола в офис.
Айша, сменяхме ставата есента, а сега е с гипс - ръка и рамо с ортеза. Ще заякна в ръцете,че тя като няма опора и е трудно да се вдигне сама и аз съм в ролята на кран.
Нямам друго нищо интересно. Ще пиша пак при първа възможност.

# 50
Пипи, сила и кураж.
Гуш!

# 51
  • София
Хайде и аз да се разпиша. Днес цял ден съм на метлата. Колко излитания и кацания имам, даже не ги броя. Я да видя - 7,40 от нас до училището на малката внучка ( на урок по математика). 8.10 - у дома  на кафе с Ромео. 8. 40 от дома - до центъра с голямата внучка. На връщане прибрах малката от урока. 10.00 у дома. Половин час почивка. В 10.30 с щерката до офиса. В 12.00 се прибрахме. В 13.00 с малката и деди - към училишето и отново към офиса - оставих Ромео да се вихри като водопроводчик. Аз в 14.00 - в кабинета. до 15.00 На връщане прибрах водопроводчика от офиса. 16.00 у дома. Почивка до 17.30. В 18.00 по спешност отново бях в кабинета. На връщане прибрах малката от училище. И като полегнах уж за малко, та ей сега се събудих. Време за готвене днес не остана. Минахме на обери хладилник. Не сме умирЯвали от глад. Май и утре ще сме на същото меню.
Дано някоя от вас, дружки, не получи световъртеж от моята програма днес. Ето защо съм бясна на стачкуващите. Поне в някои дестинации можеха да ме отменят. Чух, че вече не се назландисват и са тръгнали. Даже не знам до колко са удовлетворилин исканията им.
Хайде, гушкам ви. Аз май ще продължа да спя.

# 52
15 млн от държавата , 300 лв на калпак според общински съвет, той решил. Нито дума за оптимизация, някакви  промени, режими на управление да печелят като частниците. Щом има държава да дава и да командва.

# 53
Гледам "Кой да знае" и ми се приспива. Мама тепърва си довършва вечерята с фунийка сладолед. Поне още час ще мине докато се приготвим за лягане. Алармата ми в 6.30 не я буди Wink

# 54
О, Фло!
Не всичко, за всеки!
Какво да кажа повече.
Нещо за Златоград?!!

# 55
Ениса, и от мен закъснели поздравления за синчето ти! Да е жив, здрав и щастлив!

Сутринта времето беше много хубаво и от ранни зори  /смятай - 10 ч.Smirk/ бях по двора. Впрегнах косачката и окосих две полянчици. По-малките. После почистих една леха и утре ще отпочна засаждане. Имам хубав разсад на
чубрица и босилек. Дано няма слани от тук нататък. За вечеря сготвих  гювеч. Ще има и за утре.
Е, пУФалих се. Много съм скромна

Хубави сънища ви пожелавам!

# 56
Ах какви сладки котараци!
      Лека нощ и от мен!

# 57
  • в сърцата на любимите ми хора
Пантелей пътник потегля 😉. Преди това да почерпя за моята първородна щерка, която днес става на 40 - да ми е жива и здрава,
да е щастлива и обичана 🍾🍹🎂.

# 58
  • някъде другаде
Мамси , честита да е дъщеря ти. Желая и здраве ,  щастие и сбъднати мечти.
Фло , вярно ми се зави свят от програмата ти. Два пъти прочетох , и пак не разбрах , как си успяла.
Боряна , трябва и да се почива. Пък и работата не е заек да избяга. Ще си те чака. Сега ставай , че торта ще правиш.
Тетка и Пипи , кураж за вас. Сложно е да си болногледач.
Станах малко преди алармата , но ми се спи. Снощи бях на РД на приятелка. В сладки приказки станало 12. До като се прибера и оправя и то 1.

# 59
  • София
Мамси, честита да е щерката ти!
И на Ениса рожденика пропуснах, със закъснение го поздравявам!
Фло, знаех си, че си извънземна! Много ми се спи!
Добрата новина е, че утре съм на обучение и ще поспя малко по до късно.

Общи условия

Активация на акаунт