КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 20 038
  • 733
  •   1
Отговори
# 60

Честит рожден ден с една нежна торта на щерката на мамси!
 Здраве, късмет и  да събира  красиви моменти в живота , да има  и да дава обич, радост и топлина!

# 61
Честит юбилей на момичето ти, Мамси! Да е здрава и много щастлива!
Добро утро на всички!

# 62

Времето не чака човека. Това, което е било вчера, вече е история. Какво ще бъде утре, на никого не е дадено да знае. Днешният ден - това е подарък...

Добро утро 💐CoffeeCoffeeCoffee

Мамси, честито да е момичето ти - да е здрава и щастлива в красивата си възраст, да има устрем и сила да постига всичко намислено и да има много късмет Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Тану, твои ли са тези малчовци - много са красиви.
Борянка, рано-рано спретна тортата - да си свежа и бодра днес Simple Smile
Фло, ти сигурно имаш перка на гърба като Калсон - толкова си бойна, че чак свят ми се завива. Позапри се малко - остави и на другите си близки да се изявят Smirk
Пипи, Тетка, трудно е - вие сте бойни момичета, ще се справите
Тони, дай го по-лежерно днес - ако има спешна работа, друг да я свърши.

Вчера спретнах един гювеч с месо и зеленчуци и днес се командироваме ...

Спокоен ден на всички и много усмивки Simple Smile

П.П. Споделям с вас този стих - много ми хареса. Надявам се и на вас Heart

Непознати приятелю, как си, кажи!?
Кой ти къса парче от дъгата?!
Колко пъти, избърса горчиви сълзи
и ги скри надълбоко в душата?
Непознати приятелю, как си, кажи?
Колко рози откъсна на вятъра?!
Колко пъти преглътна красиви лъжи
и игра на живота в театъра?
Непознати приятелю, как си кажи?!
Колко пъти превзе върховете?!
Колко нощи превърна във шарени дни
и стопи на греха ледовете?
Непознати приятелю - огън бъди,
всяка съчка във теб да изгаря
и бъди, и върви, и до края гори,
неподвластен на мрака без вяра.

Цветелина Стефанова

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 08:39 от makaweli

# 63
Мамси, Ениса, честити
да са рождениците!
Здраве и късмет!
Днес вече с транспорт София,
ще се възползвам.
Обичам лукса, за мен е спокойствието.
Желая ви лукс!

# 64
Благодаря за хубавото послание, Макавели, всеки ден ни е подарък!
     Варя макаронки за закуска. Днес е слънчево и ми е хубаво настроението. Къщната работа вчера я попрескочих и сега се е събрала двойно. Ще ошетам, къде ще ходя!

# 65
Добро утро от офиса! Спретнах се навреме, допивам си кафето и подкарвам задачите.
Мамси, здраве и сбъднати мечти на момичето ти!
Чакам Златоград и костенура, стягайте се! Никакви болежки не разрешавам  Sunglasses
Хубав ден!

# 66
Мамси, честита и благословена да е първородната! Жива и здрава, много щастлива и обичана! Весел празник и приятни емоции! Flowers Four Leaf Clover
                   Борянка, ти не спиш ли, че рано, рано си ни поднесла поредното съвършенство. Давай го по-лежерно из градината!
                   Пипи, как е мама?
                   Фло, каква е програмата днес и кога ще тръгвате за Варна? Какъв подарък има за абитуриента, че аз още не съм го намислила.
                   Тони, какво учи девойката? Може и да си споменала, но аз да съм го проспала. Видях я във фейсбук. Красиво момиче.
                   Ние вече сме на стартовата позоция със стиснати палци. Пожелавам успех и на Ники!
                   Спокоен ден и бъдете здрави!

# 67
Софиянци имат да гледат поредното чудо - градски транспорт.
 Аз излизам да си взема лекарството, дано е доставено.
 Имам ползи, преди често не можех да се събудя до обяд, сега поне се събуждам, после може да поспя  ,може да не спя, кат шопа. Хубав ден!

# 68
  • някъде другаде
Дивия,  българска филология учи. Сега ще запише и педагогика.

# 69
Да са живи и здрави рождениците на Енисса и Мамси!

Да имате прекрасен ден, която и къде да е, която и какво да прави!

Аз съм го ударила на скитане. Днес отиваме на поход  с приятелката ми и мъжа ѝ.

# 70
  • София
Добро утро!
 Ениса,Мамси,да са ви честити рождениците! Много здраве,любов и успехи във всичко за тях! А за вас удоволствието да се гордеете с тях!
 Аз много трудно се организирам да пиша в темата.Не сядам пред комп.,това никога не е било.Хубаво е за двигателната активност.Да не си помислите,че ще стана спортистка! Само се размотавам насам-натам на слънце.
   Хубав ден ви желая!

# 71
  • София
Привет и от мен!
Отново празник в нашата кущурка!
МАМСИ, ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА Е ПЪРВОРОДНАТА! ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ, УСПЕХИ В РАБОТАТА, ОБИЧ, ЩАСТИЕ И УВАЖЕНИЕ У ДОМА! НА ВСИЧКИ, КОИТО СТЕ ОКОЛО НЕЯ - РАДВАЙТЕ Й СЕ, ГОРДЕЙТЕ СЕ С НЕЙНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ. НАЗДРАВЕ!
Тортата е чудесна! Stuck Out Tongue Winking Eye
ДИДИА, свърших си сутрешните задължения като такси, сега довършвам лещата, за разнообразие - прибрах едно пране и прострях друго. За Варна първо тръгват сина, с щерката и децата. Зетко ще пристигне с директен полет там. Ние тръгваме един ден след тях, със спален вагон. Всичко ми е готово, Ромео също е готов.
Хайде, по-късно пак, че да не ми загори лещата.

# 72
Загори леща не сме имали ,време и  е.

# 73
Мамси, честита да е дъщеря ти!

Макавели, не са мои котенцата. Картинките ги тегля от гугъл.
Сега имам само един съседски дворен котарак. Идва у нас да яде и си заминава по задачи.
През годините сме имали и дворни и домашни, но последните две душички се наложи да приспим и вече не ми се иска да вземам такива решения

# 74
  • Кубрат/ Пишурка
Най - после и аз да стигна до новата ни къщичка! Изчетох всичко, но имам малък технически проблем и трудно пиша - отнема ми доста време.
Мамси, честита да е рожденичка ти. Жива и здрава да е!

Общи условия

Активация на акаунт