КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 20 072
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Привет, привет момичета!

Мамси, честит празник в семейството! Да ти е живо здраво порасналото момиче! Много щастие и обич пожелавам! BirthdayTropical DrinkFlowers Four Leaf CloverHeart Eyes

Борянка, разсмя ме със загорената леща Satisfied  Фло, какво стана, свари ли я, няма загоряло нали Stuck Out Tongue Closed Eyes

Яжке, удари го ти на хайманлък Stuck Out Tongue Closed Eyes Няма лошо!

Пипи, как са нещата при теб, а при Тетка и Нами ? Thinking  Мисля ви Kissing Heart Гъбката, Танитка и Мериан също .. Kissing Heart  Когато имате време, обаждайте се момичета. Моля се за добри новини от вас Heart

Започвам да стискам палци за утре, за зрелостниците от нашата къщичка Heart. Освен на Диди и Фло, дали има други Thinking

При мен нищо ново и интересно. На работа съм отмятам  задачите.

# 76
  • София
Язък, не можах да  докарам лещата по рецептата А ла ФБ. В някой следващ път, все ще се случи. Ще научите Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯЖКЕ, пиши в темата, създавай си нови невронни връзки в мозъка. Въпрос на организация е. Grinning
КАГ, скитай си на воля. Здравословно е. Подреди ли всичко след ремонта?
ДИДИА, благодаря за поздравите към Ники. Ще му се обадим по-късно и ще ги предадем. Пожелавам на Неда - да е спокойна и съсредоточена, да има късмет - да й се падне лека и желана тема, финалът да бъде успешен, а резултатът - отличен!  Утре ще ни посинеят палците на нас двете. Joy
ЕНИСА, как е пИятеля? Свалиха ли превръзките?
ТЕТКЕ, напредвате ли с рехабилитацията?
БЕЛЛА, питаш за ЖАНА - тя е много фина и стеснителна и все още не се решава да стартира. При нас няма нищо задължително, както в някои други групи. Stuck Out Tongue Winking EyeНие сме демократично настроени. Може би, когато ни опознае - ето случай това да стане в Златоград.
МАКАВЕЛИ, отново полезна мисъл - Всеки ден ни е подарък. Ами да му се радваме и наслаждаваме тогава. И на мен ми хареса стихчето.
МЕРИАН, разсмя ме. Ето я тайната каква била - извънземна съм, но с пернишки корени. Joy
ТОНИ, КАССС, ТАНУ, ЯНЧЕ, прегръдки за вас! Hug
Пиша на пресекулки вече три часа- обаждам се на приятелки, звънят ми пациенти, та бавно става писането. Simple Smile
Отивам да измисля нещо сладичко за душата - имам бисквити и маскарпоне. Имам и заквасена сметана, но за кокосов сладкиш не искам и да чуя. Може би парфе???

# 77
Макавели, хубави постове пишеш,
но бих искала твои думи, а не
копи пейст от ФБ. Чета ги перманенто. Искам лично отношение.
Клечи, обади се!
Мисля, че си в БГ.

# 78
  • Вила Великула
Да се обадя преди да е свършил деня.
Мамси, да е честита дъщеря ти. Да е много здрава, много успешна и обичана.
За утре на зрелостниците - лесни теми и спокойствие.
Ние сме по-добре. Т.е. майка ми, а моите нерви вече не знам как са. Днес вече ходим до кухнята за да се храни на масата като нормален човек. Правим и гимнастика за краката и кръста, ама както казват "яваш, яваш". Малко я помързява. Аз за това пък до сега освен, че работя, докато си почивам изпрах всички чаршафи и всичко друго, което ми видяха очите извън гардеробите, измих банята и сега предстои да приготвя вечерята и ще мия и кухнята. Прахосмукачката и парцала ако остане време днес, ако не - утре.
Транспорта е уговорен. Ще ни чака в 9 без 15 на централна автогара където са такситата отпред.

# 79
  • София
БЕЛЛАааа, имаш време, четеш непрекъснато. Аз не мога да се похваля с толкова свободно време и разчитам на МАКАВЕЛИ и всяка една от вас. Приятнин са ми песните, с които ТАНУ ни поздравява, Борянкините стихове или дори стиховете на неизвестни автори.  Записвам си ги в едно тефтерче. Понякога отварям наслуки и ми пасват точно на моментното настроение. Забавлявам се.

# 80
Така е, Фло!
Всеки, който срещате в живота си
води своя собствена битка,
за която вие нищо не знаете.
Затова бъдете мили и ....простете.
Някой път съм доста първична,
не дискретна, избухлива, но истинска. Подмолна съм на чувства и настроения, изригвам като вулкан,
но нося много любов! Давам  Ви я!
Гуш!

# 81
Не съм отваряла фейса от миналата година и не ми липсва. Излизаха ми само реклами и разни политически скучни писания. Една приятелка пък не можеше да спи нощно време и ми пишеше по месинджър в 2-3 часа, че и към 4 се е случвало. То да е нещо важно , а тя ми праща картинки и клипчета.
Няколко пъти отговарях, че по това време спя, но не! Накрая я блокирах, че и ММ подскачаше. С три думи - не харесвам фейсбук.

# 82
Белла, момичета мили, чета ФБ, чета и още много други неща. Мислите, които споделям сутрин, понякога и следобед са напълно в тон с настроението, в което съм в момента. Повярвайте ми, аз съм позитивен човек, вярвам в доброто и го търся навсякъде, помагам безрезервно на всеки, на който бих могла. За мен " чашата винаги е наполовина пълна".
От както съм си у дома имам достатъчно време да се ровя тук-там, да пия дълго кафе и да се отдавам на повече размисли - затова съм и толкова " разтегателна".

Спокойна вечер на всички - гушкам ви и Heart до Луната и обратно!

# 83
Аз също!
Имам приятелка, която изкарва
по няколко часа във ФБ, дори когато
говорим по тел. цъка по клавиатурата. Това си е чисто зомбиране.
Макавели, гуш!

# 84
  • София
Мамси, честит рожден ден на дъщеря ти! Да е здрава, да успява и да сте все така задружни.
Ениса, на патерици да ти е жив и здрав сина.
Успех на абитурентите утре! Да се падне каквото са чели и знаят.
Яжке, през деня събирай слънце и вит. Д. Вечер може да се рееш в нета.
Янке, ако проблема е в таблета - върни му фабричните настройки. Предполагам, че си го рестартирала вече.
Аз днес съм щастлива - има си наземен транспорт, свърших си набелязаните задачки.
Хайде нападайте вече има нова лоялна програма под надслов #BGMammaЧете .

# 85
  • sofia
Днес съм в минорно настроение.
На курса, където ходя, пяхме една песен на Селин Дион, която ми бръкна в душата. Текстът все едно беше писан за мен и моята изгубена преди две години любов.
След това Фейсбук ми напомни за него и майка му с една снимка, която съм публикувала, заедно с едно нейно стихотворение. Ще ги споделя с вас. И снимката, и стихотворението:

Скрит текст:

ОЧИТЕ НА МАЙКАТА

Очи лъчисти и нежни
очи - ласка и зов,
в тях се кротко оглежда
майчината любов.

Ту усмихнати, ту замечтани,
с поглед, що винаги бди
и милва детските длани
готови за прошка дори!

Очи тревожни и строги
и понякога със сълзи,
ах, как искам, но не мога
да нарисувам тез скъпи черти!

Очи от огъня сгрявани,
на художник велик
те не веднъж са стопявали
всяка болка и всеки вик.

Очи навеки заспали,
простили се със света,
взорът им още ме гали,
свети ми пътя в нощта.

Благодаря ти майчице свята,
за очите ти скъпи, добри,
от твойта любов на земята
запламтяват слънца и звезди!

Веселина Пенкова
Утре на всички зрелостници желая много късмет.
Честит рожден ден на дъщерята на Мамси и на синът на Енисса.
Пипи и Тетка съчуствам ви. На един огън в момента се печем. Моята майка така си повярва, че пак може. Та сутринта се е опитала да стане сама и е тупнала на земята.Добре, че нищо не е счупила. Та така...

# 86
във ФБ зависи от теб какво си избираш. Има настройки  и не е нужно с часове да висиш.
 Малко стоя  там, следя публични личности, откак имам инстаграм, видях , че се повтарят новините ,публикациите. Нали са на един собственик двете платформи. И всяко  живо се регистрира наред.
 Имам рег  на много места, дава възможност да отвориш линк
 и видиш нещо, повече игнорирам натрупаното , във ФБ - също. Затворих достъп на  тукашни ,местни хора , които шляпат непрекъснато разни  неща ,дето не са в интересите ми, има начин да ти е чисто. Защото алгоритъмът на фб ти предлага по негов избор не винаги твоето , трябва да  е малко  отбелязаното. Иначе не виждаш нужното.
 А и за мен ФБ   е телефон, такава съм, без реален тел.
 Между другото  Рая  Видинска ми е доста позната съфорумка от сайта Сибир, който затвориха. Едва ли ме помни ,  но аз не я- да.
 Умна жена.
 Много я  копират, споделят.
 И  да питам,  отхвърлих една заявка в поетичната група, в онзи момент тук ме застъпа  потребителка ,че ме е открила, знае  всичко за мен във ФБ. После се сетих ,че  изтрих имената ви , реалните , както обещах, може да е някой от вас. Но и  публикувах тук корицата , та и от нея  и друго...разбирате ме. Ако е от тук човек да подаде пак и  ми каже със съобщение. Не бих искала случайни , непознати,  заядливи човеци. Нали е за нас си. Ако искам реклама има друг начин.  Тъй. Рекох.  Хан Аспарух съм.
 Отивам да затварям .

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 19:22 от Бор_яна

# 87
  • Вила Великула
Аз също обичам да чета интересните неща, които ни споделя Макавели. Харесва ми как ги комбинира с красиви картинки. Не винаги имам време да се зачитам във ФБ и така много лесно и наготово получавам доза размисли и разни красоти. Макавели, авно ни съвпада често настроението и моментното състояние, защото това, което публикуваш винаги е моето.
Днес успях да отхвърля доста и домакинска работа в апартамента на майка ми. За съжаление тя вече не е същата пъргавелка и домакиня каквато беше преди години. сега като, че ли наистина я помързява и е занемарила всичко. Последно аз чистих есента основно, а сестра ми преди месец пък почисти терасата, която беше зарита с боклуци.
Борянка, когато имам достатъчно време трябва да ме научиш как да се направя настройките във ФБ за да не ме пълнят със спам и реклами.

# 88
Борянка, също така е много
важно да можеш да станеш сутрин
сам и да отидеш до тоалетната.
(така казваше баба)
С напредването на ЕГНЕТО не само
научих много неща, но и усетих.
Боли ме коляното. Моля, споделете,
ако знаете лек!

# 89
Белла, последния съвет на кардиоложката ми беше при нужда Дорета ( Паратрамол) и мазане с Крем със зеленоуста мида. Определено има ефект. Крема го няма във всички аптеки. Цената е около 23-24 лв. Поръчах го през ЕМаг за около 11 лв - с доставката 16 лв и е абсолютно същия.
На всички зрелостници утре - успех! Стискам палци Hands Plus1

Спокойна вечер!

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 22:17 от makaweli

Общи условия

Активация на акаунт