КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 20 111
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Кубрат/ Пишурка
Аз пък по цял ден мога да си вися във ФБ! Ами то зависи кой в какви групи влиза. Освен в педагогическите и кулинарни групи, филмови и музикални, чета едни на  Лична драма, които разказват разни лични истории. Ами мога да ги чета пo цял ден.
Успех на зрелостниците утре!

# 91
Макавели, благодаря!
Ще проверя в аптеките наоколо.
Успех на зрелостниците!

# 92
  • някъде другаде
Нами , разбирам те напълно , как се чувстваш.
За мен е удоволствие да започвам и да завършвам с вас деня си. Харесва ми да чета всичко , което сте написали. Да споделям с вас , как се чувствам в момента , и какво мисля.
Да се оплача.Днес направо изпаднах в шок. Трябваше да заведа социалния работник на адрес. Отиваме там дошли едно момиче и едно момче при майката на момчето. Майката е женена за един мъж от селото и от него роди шестото си дете. Мъжът е българин от много добро семейство , фармацефт  , но е на 65 години , а тя е циганка. Та тази новодошлата има две деца на 3 год. и на 11 месеца и е пуснала молба , че не иска децата. Няколко пъти лично аз я попитах наистина ли не си иска децата и тя ми казва "Да" . Нямала средства да ги гледа и да ги давали някъде. Бащата не и вдигал , като звъни и не се интересувал и нея не я интересува , какво ще стане с тях. Срещала съм много многодетни семейства , самотен баща , който е винаги пиян и детето спи в детската площадка и винаги при среща със социалните , казват , че си искат децата. Такова чудо , като днес ми се случва за първи път.

# 93
  • Вила Великула
Макавели, явно и невролозите обичат да изписват дорета. Аз като лежах в неврологията също това ми изписаха.

# 94
По-добре друг да отгледа децата при такава майка.
 Може да имат късмет.
 Имаше един случай, заеха се да спасяват  деца от социалните ,да си останат в семейството роми, бели   и красиви деца, ако попаднат в добра среда , имат бъдеще, но нали , при родителите и  средата.  Ходиха ,носиха мебели , изграждаха условия, дараяваха , след малко време - същото , мизерия, изцапани,  бе ... сещате се.
 Така че късмет и  на тези деца.

# 95
  • в сърцата на любимите ми хора
Мили приятелки, току що се прибрахме от ресторанта. Всички  пожелания са предадени на рожденичката. Благодари ви от сърце - за красивата торта, за добрите думи и чувства🤗.
Днес денят беше прекрасен. По традиция първо хапнахме торта - направена лично от зетко. Освен рожден ден на щерката, на тази дата беше и тяхната сватба. С един удар, два празника - да не помислите, че сме от Габрово 😉. Раздадохме подаръците и след това на ресторант, та допреди малко. Имаше и смях, и сълзи от щастие, и
много спомени. Една незабравима вечер с любимите хора.

# 96
Фло, Диди, ще стискам палци утре за нашите деца
Макавели, с удоволствие чета и си записвам някои от сутрешните послания, които споделяш
Спокойни сънища на всички!

# 97
  • София
И от мен пожелание за успешно предствяне на нашите зрелостници на изпита утре.Стискам палци да им се падне желаната тема.

# 98
Ще се справят децата, то сякаш бабите отиват на изпит ,споко, умни са, все на някого приличат.

# 99
  • София
*ПИПИ, и аз разсъждавам като теб - и това, че получаваме от МАКАВЕЛИ наготово сутрешното кафе и ведрото настроение, и това, че често го усещам като моето. Утре нагласата ще е друга, но и сутрешния поздрав ще е друг.
Мама не се ли нерви, като й разбъркваш къщата? Stuck Out Tongue Winking Eye Благодаря за информацията за автобуса - 13.06.петък 8.45 на Централната автогара, отпред, където спират такситата.
ТОНИ, като му дойде времето, пътувай спокойно - ще те чакаме. Grinning Не ти е лека работата. Особено в случаи като днешния.
НАМИ, Hug Колкото и да е тъжно, спомените с любимите хора ни топлят. Красива снимка - Нежна майчица и син опора. Свекърва ти ли е написала стихотворението?
БЕЛЛА, послушай МАКАВЕЛИ щом има ефект. Дано намериш мазилото. От мен един бабин илач - По една равна супена лъжица мед, остра горчица, сол и сода. Разбъркваш добре, с лъжицата намазваш коляното, обвиваш го в стреч фолио, омотаваш го с ластичен бинт или с някакъв шал. Това се прави вечер, а на сутринта се измива с топла вода и се подсушава. Вечерта отново. Обещаваха, че след 4 - 5 вечери мазане, ставата спира да боли. Аз се мазах 10 дни, болката почти спря. Заминахме за село и аз забравих мазилото у дома. та накрая 2 дни се мазах обилно с Волтарен.( само това намерих в шкафа.) И наистина болката отшумя. Опитай и ти.
МАМСИ, радвам се, че весело сте отпразнували рождния ден и годишнината от сватбата.
ЯЖКЕ, ТАНУ, ЯНЕ, МАКАВЕЛИ, НАМИ, АЙША, ПИПИ, КАССС, БОРЯНЧИЦЕ, БЕЛЛА, ТОНИ, благодаря за стиснатите палчета и пожеланията към Неда и Никола. Вярвам, че децата ще се справят утре!
Късно е вече, минавам да загася ламБите. Лека нощ, милички. Hug

Тази вечер и на мен ми е тъжно. Утре стават 10 години, откакто братчето ми полетя към звездите. Cry Беше влюбен в небето и в самолетите. А колко много ни обичаше и колко много ни помагаше...

# 100
  • в сърцата на любимите ми хора
Сън не ме хваща. Въртя се в леглото и няма заспиване.
ФЛО, вечна памет на твоето братче. Докато има кой да си спомня за любимите хора, те ще са сред нас 🌹.
Успех утре на Неда и Никола. Ще се справят. Умни деца са и бъдещето е тяхно.

# 101
  • някъде другаде
Силно стиснати палци за Неда и Никола. Нека са спокойни та да направят успешно матурите. Ще се справят , те са знаещи и можещи деца.
Фло , вечна памет на брат ти. Лек да е пътя му сред звездите. Никой не умира , докато има кой да го помни и обича.
Мамси , хубав празник се е получил при вас.

# 102
Добро утро!
              Благодаря за стиснатите палци! Мен сън не ме хвана! Легнах късно, но се въртях и все ми беше неудобно. Станах в ранни зори и спрягам успешно глагола "мотам се". Не се качих до тях, защото там е дошла вчера вечерта другата баба. При нас е валяло и дано на децата им върви по вода. Изгеглен вариант 4 и сега чакам кога ще обявят какви са темите за есе и ЛИС. Това ще стане вероятно след 8.30.
             Спиди пък много ранобудни. Чакам пратка / подарък - закачка за Неда/ от 8.15 до 9.
             Спокоен ден за нас и успешен за децата ни. Flowers Four Leaf Clover

ПП. Днес е празник Св.Константин и Елена - честито на имениците - здраве, късмет и успех!

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 07:59 от Didia

# 103

„Всичко на този свят е въпрос на гледна точка. За да си щастлив, трябва просто да погледнеш нещата от ъгъла, под който изглеждат красиви.“

Добро утро Coffee

Успех на Неда и Никола Hands Plus1
Спокоен ден на всички и най-вече на бабите на зрелостниците!

# 104
Много хубави теми се паднаха,
но Петя Дубарова е ...
Хареса ми и "Живот в мрежата",
мисля, че могат да развият потенциал. Колко е хубаво, че не се
тиражират теми от години.
Успех на. децата!
Зная, че ще успеят!
За какъв автобус става въпрос?
Предполагам за Златоград.

Общи условия

Активация на акаунт