КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 20 116
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро! Успех на зрелостниците, не се съмнявам в успеха на Неда и Никола. Чакаме бабите да се похвалят  Hands V
При мен ежедневие, но така харесвам, мерси от емоции. Хубав ден!

# 106
Красива Белла, Петя Дубарова за есе или за ЛИС се е паднала? Къде видя темата? Аз пропуснах, че пристигна пратката.

# 107
Дидия, още в 7.00ч. изтече инфо.
Не мога да кажа, но е висока топка.
Винаги пристъпвам плахо, но много
ми харесаха предложенията.
Могат да пишат по двете теми.
Ох, защо не съм зрелостник?!!?
Минало. Диди, ще чакам обратна връзка. Пиши, съпричастна съм.
.
.

# 108
  • София
Добро утро, дружки!
Благодаря ви за стиснатите палчета, за пожеланията към нашите зрелостници. Събудих се рано, повъртях се, почетох книжка и пак съм заспала, та до преди малко. По вода да им върви на Неда и Ники.
МАКАВЕЛИ, дали кафето е гарнирано с маргаритки или лайкучки - няма значение. Любими са ми! И е толкова свежо, че ме накара да се усмихна. Гледната точка винаги е много важна!
Честити да са имениците на ЯЖКА - зетко и на КАССС  момченцето внуче. Здрави да са!
МАМСИ, ТОНИ, благодаря ви. Hug

# 109
Диди, императивно съчинение!
Каквото у да значи, уловките са
големи, има диапазон.
Желая успех!

# 110
Все още не мога да чуя официално темите.   Точно същите са за 2023 г  - току що проверих в МОН. Пътят на посвещаването в любовта - (Интерпретативно съчинение върху „Посвещение“ на Петя Дубарова), Живот в мрежата
(Есе).
                Не ми се вярва да е повторено дословно.
                Не мога да разбера телевизиите ни - през другите години обявяваха , а сега - мълчат или поне аз не ги чух.

# 111
За мрежата го видях преди дни някъде , не вярвам да е това.

# 112
  • sofia
Добро утро!
Благодатни са и двете теми за есе или съчинение за ДЗИ. Успех на нашите деца.

Почвам да работя.
Желая усмихнат ден на всички!

# 113
Преди малко в коментар по Нова телевизия казаха, че за сега не обявяват все още темите, за да нямало злоупотреби. Тези за Петя Дубарова и Мрежата са от 2023 г.

# 114
Аз все още се ровя из нета и търся достоверната информация. Хич не мога да приема, че има такова повторение. Ако е това явно в МОН си могат толкова.

# 115
  • sofia
Аз все още се ровя из нета и търся достоверната информация. Хич не мога да приема, че има такова повторение. Ако е това явно в МОН си могат толкова.

Ха. Явно съм се заблудила. Но нищо. Децата са умни. Какнато и тема да се падне, ще се справят. Стискам палци!!!

# 116
Красива Белла, май са те подвели. Последната информация е : Съчинението е на тема „Разум и чувства” по „Крадецът на праскови” от Емилиян Станев, а есето - „Животът - колело или стълба”.

# 117
  • Кубрат/ Пишурка
И аз стискам палци за нашите зрелостници, но и за Анжела. Тя има текущи изпити. Вчера бяха по химия и биология, днес по физика. Чухме се тази сутрин - спокойна е.
Честит имен ден на имениците! Да са живи и здрави!

# 118
Янче, успех на Анжела на всичките и изпити.
                 Аз чакам да ми се обади след като излезе за да чуя доволна ли е! Yum Знам, че Петя Дубарова и беше любима, но за Крадецът на праскови - не ми е минало през ум да питам.

# 119
  • София
ДИДИА, голям следотърсач си. Браво на теб. Мисля си, че Ники би избрал есето. Като излезе ще го чуя.
ЯНЕ, успех и на твоето момиче.

Общи условия

Активация на акаунт