КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 20 166
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Фло, сигурна съм, че Неда ще пише ЛИС. За мое съжаление никога не съм я питала кой автор и е любим и кой не. За Дубарова знам случайно и то още когато учеха за нея. Тя каза, че и харесва, а на мен не чак толкова. Та съм запомнила. Стискам палци за Ники. Чакам да ми звънне като излезе. Това вероятно ще е след 13 часа защото темите са пуснати около 11 ч и времето е 120 минути.

# 121
Неда и Никола ще се справят! Сигурна съм!  Само да са живи и здрави, да мине балът и да се похвалите като станат студенти!

Ако има именици, да им е весел празникът!

Фло, прегръдка за утеха!

На всяка от вас, хубав ден! Аз тези дни имам доста учене. Предстоят моите Радини вълнения за малките матури. Имам  деца  от  4 клас, а другите   имат изходни нива.

# 122
Милите дечица, да им е леко на изпитите! За мен това е кошмарно натоварване, на сегашните ми години не бих го издържала този стрес.
КАГ, успех и на твоите ученици!

Нами, стиха и снимката много ме докоснаха! Благодаря, че ги сподели тук.

Момичета, хубав ден ви желая, да са честити празнуващите днес!

# 123

Честито на имениците, хубав празник е денят и с двойни именици, да остареят и побелеят , да са успешни в реализиране на мечти и желания!

# 124
Борянка, ти си царицата на тортите тук! Прекрасни ги намираш!

# 125
Такъв труд полагам, че се изморих, още чакам буса със брашното, Фло  предложи. Да товари ,да не почна кето торти ,че ще фалира тогава с продуктите.
 Ми не са лоши темите, стига да си чел,  или поне гледал филма и  да знаеш правилата на  формата ,която се иска. Че и  само с писане не става,  искат да се спази и ученото, аз вече не знам какво е ЕСЕ даже, последно го помня като майтап, ама при мен   е нужно да забравям едно по едно разни неща, да не ми тежат по пътя нагоре. Знанията са си за тук.
 Поливах ,спи ми се, има работа ,кога ли няма, бойлерът пак отказа, Дидиа е права за Теси , някаква защита беше се изключила преди , но нали е в гаранция - трябва да се носи на майстор, пак отиде месец-два без бойлер. Много токови удари тук или той се е такъв дефектът.
  Ще спя, то се видя.

# 126
Добър ден от мен!
Палците ми все още са стиснати, успех и палчета и за Анжелка, макар да знам, че нашите деца ще се справят! 🍀❤️
Диди, няма как да обявят темите в 8 ч. Винаги е така, първо се тегли вариант за теста и и след час и половина или два (не помня точно) се теглят и обявяват темите.
Аз днес съм отпуска. Тати, който е болнични да децата спешно трябваше да е на работа и аз поех щафетата за един ден. Утре той продължава.
Да са живи и здрави днешните именици, включая и нашия малък Константин, както и свеки, която е Елена. Да са късметлии и много щастливи!
Борянка, благодаря, че си сътворила пак прекрасна торта и ме отменяш да нея! 😉

# 127
Кассс, миналата година знаехме темите още в 9 ч. Сега отварят разделите един по един и за това темите се появиха към 11ч.

# 128
  • София
Ники току що ми се обади. Звучеше спокойно. Каза, че и двете теми са хубави и не са трудни. Аз мислех, че ще избере есето, а той си е избрал Крадецът на праскови. Предварително е правил пробни матури, представял се е много добре. Надявам се и сега да е много добре. Каза, че трудното е минало. На 23 е на английски. Пак ще стискаме палци!

# 129
Тъкмо писах, че не ми е звъняла и тя звънна. Според нея първите две части са били много лесни, а Крадецът не и е бил любим, но темата била хубава. Така, че е доволна и е излязла последна от стаята за да си провери внимателно всичко. Сега отиват на купон някъде по моловете и да разменят впечатления.
             Фло, повтори думите на Ники, че "трудното вече е минало"! Yum
             Та се чудя как стигнахме до там БЕЛ да е трудното - родния език, а английски  да е лесното!

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 14:51 от Didia

# 130
  • Вила Великула
Браво на Неда и Ники. Очакваме информация и за Анжела и стискаме палци за отлично представяне. 
Честит имен ден на имениците. Да са здрави.
Чакам пред кабинета на ЛЛ на майка ми за направление, което и искат за контролния преглед в Пирогов.

# 131
Трудното щото не  е език само, там се събират много неща, почти всичко.  Математиката си е  смятане просто казано, език чужд - оценка по него , но литературата - цял свят, разсъждения, живот.

# 132
  • Кубрат/ Пишурка
Темите са хубави, дано децата са се справили! За Анжелка ще науча утре - все пак там е 2 ч назад. Т. Е сега е още 15 ч там. Значи е още на колеж. До 16 и15 (18, 15).

# 133
Спах здрав следобеден сън и сега се разхождам из бгмамата. Време за релакс. Д**ето ми е залепнало за люлеещия се стол. После ще метна едни пилешки пържоли с картофки във фурната за вечеря.
    Янче, всичко ще е наред!

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 17:14 от tetka_the_best

# 134
Яжка, Касс, честити да са ви имениците!

Фло, Диди, Янке, още стискам палци
Моят лаптоп се опитва да се развали. Губи си връзката с рутера. Рестартирах и се свърза, но явно се опитва да ми каже, че нещо не е наред. Ще му търся ремонтаджия.
Сега ще последвам Тетка и ще се разходя тук-там, докато не изпуши окончателно.

Общи условия

Активация на акаунт