КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 333
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Имам аз един вълшебен тефтер - потрудих се и въведох рождени и имени дни, разни годишнини и празненства, ама сутринта късно прочетох за момчето на приятелката ни КАГ. Вече бях отпрашила към тръстиката. Та сега по същество!
МИЛА ДРУЖКЕ, ЧЕСТИТ И БЛАГОСЛОВЕН ДА Е МАЛКИЯ ТИ СИН! ДА Е ЗДРАВ, ДА СРЕЩНЕ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ И В СЪРЦЕТО СИ ДА Я ДЪРЖИ. Е ТОВА АКО НЕ Е КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ! С ВНУЧЕТА ДА ТЕ ДАРУВАТ - ЦЯЛ ФУТБОЛЕН ОТБОР, А ТИ ДА МЯТАШ ДРЕШКИ НА ГРАДИНСКИЯ СТОБОР.
Ех, миличка, ако зависеше от мен, по света нямаше да има самотни хора. Всички щях да ги окомплектовам двама по двама. И няма не искам, няма недей! Тъй де! Да се впрягат в брачния хомот и да теглят заедно семейната каручка!
ЕНИСКА, огнедишащ, ама каква марка?  С три или със седем глави? Joy Д*пе да им е яко. Те знаят ли с кого си имат работа??? Ако знаят, да си траят. ако ли не знаят - жална им майка. Ще научат по трудния начин. Дръж се, ей ги 108 къде са. Ще минат като едно щракване с пръсти. Joy
БОРЯНЧИЦЕ, каква торта само - много момчешка! Grinning
МЕРИАН, ще гледаме с удоволствие снимките. Вече започнаха да ми пращат снимки, а аз ги препращам на бат' Павли. Гъбката много се радвала и все повтаряла - живи и здрави да са всички! Моля ви, пращайте ми снимки! С това поне можем да я разнообразяваме.
КАССС, как е внучката ти? Надявам се вече да е добре, а на Малечко да му се е разминало.
ПИПИ, като китайска капка си! Stuck Out Tongue Winking Eye Каквото си си наумила, ще стане! Браво на теб. Даваш ми кураж да запретна ръкавите и да подхвана селската ни къща. Ще трябва да се боря с Ромео - борбата ще е безмилостно жестока. Надявам се да не стигнем до кръвопролития!  Stuck Out Tongue Winking EyeКак ми се искаше да дойдеш следобяд и да ти видим новата прическа.
ДИДИАааа, малко е да кажа, че съжалявам. Пак ли задачки???  Радвам се, че децата са доволни от бала.
ЯНЕ, в 11.59 успях да се прибера у дома и в 12.00 застанахме прави с внучката, да почетем героите. По улиците всички спряха. Само един младеж си беше запушил ушите със слушалки и си говореше по телефона. След сирените поговорихме за децата герои. Разказах й за Митко Палаузов, за ястребинчетата, за Васил и Сава Кокарешкови. Говорихме си и за баташкото клане, споменах Кочо Честименски. Децата трябва да знаят историята. За съжаление, сега не ги учат на тази история...
МАМСИ, чувалчето с прегръдките днес е твое. Hug
ТЕТКЕ, за теб - стиснати палчета и пожелание да стане това, което искаш. Hands Plus1
Стига за сега, следва малка почивка, а после - ще се срещнем знаете къде, знаете в колко и знаете защо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 496
Знаем ,знаем, ще клюкарствате отсъстващите, ще ни горят ушите.

# 497
  • София
Така е Фло, променя се изказа към по- умерен. Мина се от турско робство на турско иго, след това на турско присъствие у накрая ще е гостуване. Ама тая тема е дълга и широка.
А относно събирането по двама - сега гледам, че вече е модерно и по трима да се събират. Това вече ми идва в повече! Имаше момент, в който по сериалите се появиха гей двойки. Обаче напоследък гей двойките са болшенство.  Според мен в живота не са толкова много, около мен все традиционни двойки виждам. Аз ли съм сляпа, не знам? Почешсващ се емотикон.
Ениса я усещам, че още малко ще им гледа сеира и ще ги пусне в девета глуха да се оправят.
Правилно, Борянке, слагай лед на ушите, да не се подпалят!
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 498
КАГ, всичко най-хубаво пожелавам за син #2. Да му върви по вода в живота!
Нищо не свърших, проспах си деня. Здрав, възстановяващ сън. Явно съм имала нужда. И утре е ден. Все пак благодаря за палчетата!

# 499
  • София
Ех, тази БОРЯНА. как ги усещаш нещата. Stuck Out Tongue Winking Eye Разбира се, че ще клюкарстваме. То иначе какво КГБ ще сме. И ще бъдем потайни, за яд на всички, които краката ще си счупят да тичат към нашата къща, за да се информират, защото им е бедна фантазията и си нямат техни теми за разглеждане. Халал да им е, нека се забавляват на аванта:stuck_out_tongue_winking_eye: Няма да ги изгоним. Stuck Out Tongue Winking EyeА ние сме много и теми да искаш...От интересни, по-интересни. Харесала съм си няколко момичета, които честичко ни навестяват, та ще ги поканя лично. Очаквайте покана, момичета!
Хайде, мацки, до след малко! Hug

# 500
Поклон пред геройски загиналите,
 за свободата на България!
Честит празник на рожденниците!
Пипи,  неуморна си. Само така!
Ениса, никакво оставане у дома!
Обществото има нужда от хора, като теб и кметът ви. Ей, много ми харесва този човек, дано има и други по места, като него.
Син1 пристигна и утре тръгваме по доктори. Стиснете палчета.
Приятно изкарване на срещата.

# 501

"Животът е това, което помним от него..!"

Благодаря от сърце за поздравите към нашите дечица Heart
Поздрави за внука на Яжка и сина на КАГ - нека са здрави момчетата, да бъдат добри хора и да постигат всичко желано Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Момичета мили, чудесна среща ви желая - духом ще съм с вас и ви гушкам всички! И ако все пак има фото - аз съм на лице във Вайбър Simple Smile

Прекрасен следобед!

# 502
  • в сърцата на любимите ми хора
КАГ, да ти е живо и здраво момчето. Много късмет и любов му пожелавам.

# 503
Срещата беше чудесна! Имах нужда от нея, благодаря ви, момичета! Heart
Вече съм в автобуса на път за вкъщи, чакат ме за вечеря Simple Smile

# 504
Да хвърлям двата пакета  замразен грах , че си охлаждах ушите до сега.

# 505
Ха ха ха, хвърляй, хвърляй! Heart

# 506
  • някъде другаде
КАГ , честит да е синът ти. Здрав и щастлив да е.
Радвам се , че срещата е минала чудесно , но то това си го знаем, щом се събере КГБ няма как да е иначе.
Ние , които не сме били чакаме Златоград.

# 507
  • Вила Великула
Много съжалявам,  че не можах да се класирам за срещата , но днес ме побърхоха от телефони и желания. Кой каквото се е сетил събота и неделя, иска в понеделник да е свършено. А и не мога да оставя мама толкова време сама.
Доволна съм, че ММ ще е при нас до петък.
Мериан, не съм рак, а стрелец. Но определено сигурно имам ОКР -мания за чистота и ред. Днес махнах и старите кувертюри на леглата в спалнята и купих нови. Вече е преобразена  поне доколкото мога. Следва преподлеждане на кухненски шкафове.
Ениса, само така и понеже шефовете знаят, че си огън момиче, няма да те пуснат лесно.
Фло  ако сте снимали  може да пратиш на Гъбката. Аз ще потърся общи снимки и ще ти пратя.
Чакам разказ за срещата.

# 508
  • София
Ох, много беше хубава срещата-както се полага на стари дружки!
Пипи, ти си стрелец, но с поведение на рак, това виждам аз, прегръщам те, пожелавам ти сила!

# 509
  • Вила Великула
Не знам, може асцендента да ми е рак. Нали след определена възраст повече клоним към асцендента. Ако има любители астролози  може да ми го изчислят.

Общи условия

Активация на акаунт