КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 322
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ето ме и мен!
С момичетата в Китайския споменахме ЦВЕТЕАРТ. Днес тя е рожденичка. Обадих й се от името на всички и тя много се зарадва! Яко работи това момиче. Да не ви изброявам на колко стана тъче!
Пожелах й от всичко най-хубаво по толкова, че да бъде щастлива! Годините да не ги мисли - смело да ги обърне в Евро. Получава й се една много привлекателна възраст. Stuck Out Tongue Winking Eye
На срещата бяхме много точни. Предстравете си ни на кръглата маса. И като започнаха едни приказки, едни спомени, не мина и без клюкарене Stuck Out Tongue Winking Eye, в най-добрия смисъл. И много се смяхме - мускулна треска имам сега. Изкарахме почти половин работен ден. Не сме се снимали, но пак да ви подсетя - изпратете по няколко снимки, да зарадваме Гъбката! На внучета, на кучета и котки, на градини с цветя. Каквото и да е.
От мен, както съм заредена с положителна енергия, ( произвеждам като АЕЦ) - изпращам на всички.

# 511
Ето ме и мен.
Малко наруших статуквото да си лягаме в 20.00 часа, ама то е защото бабата на Чарли е скитня голяма Simple Smile .
Днес имам 3-4 часа максимум да съм си била в къщи и то е два часа сутрешно кафепиене и час сега вечерта да си поошетам прасарника - цял ден все съм на някъде, ама пък хей така най - обичам Simple Smile .

Мнооого добре открихме летния сезон - чудесна  среща беше, повечето време бяхме сами в заведението,  та се чувствахме като у дома си.

К.А.Г -че, ЧРД и на твоя синко!
Да е жив и здрав и доволен от живота си . Има време за всичко.

Пипи, някога някъде съм чела, че най елементарния начин за изчисляване на асцендента е като знаеш точния час на раждане - на всеки два часа минава в различен зодиакален знак - броенето започва от полунощ с Овен.
 Аз съм родена сутрин -9.00-10.00 и се определям за Лъв.
То дето Овен там и Лъв - еднакво напористи зодии са,  та много, много не знам кое ми е водещо.
Разбира се това определение е много дилетантско, а и не точно, защото освен час е важно и мястото, ама пък колкава е България,  та колко да е разликата.

Отнесох се и забравих, какво друго щях да пиша.
Охоо, адашката достойно ме е заменила Simple Smile  с писането .

Да е честита, Цветеарт!
Да е здрава и да има красив живот, като красотите, които твори!

Сега вече може официално да се прикреватвам .
Лека нощ и най - хубавите сънища да сънувате!

# 512
 Приятелки, благодаря от сърце за хубавите пожелания към моя син! Утре ще му ги предам. Отидоха си, оправих масата, пуснах миялната и при вас.  

Честит рожден ден и на Цветеарт с пожелание за здраве и успешен бизнес!

Моля, утре стискайте палци за моите 4-токласници за  НВО по БЕЛ!

# 513
  • София
Благодаря ти, ПИПИ за изпратените снимки. Препратих ги на Бат"Павли. Много се зарадва и благодари. Сега ще ги покаже на Гъбката. Под всяка снимка сложих обяснителен текст - къде е правена, кои са на снимката.
КАГ, знам, че си подготвила добре малчуганите. Вложила си знания, умения, опит, сърце! Дано децата да отидат спокойни, да покажат всичко, на което си ги научила. Желая им успех. Още от сега стискам палчетата. Flowers Four Leaf Clover
Сега вече ви гушкам за лека нощ. Hug И приятни сънища.

# 514
Всички около мен са по леглата, а аз съм на терасата с телефон и цигара в ръка. Прасарника е оправен, покупките, които дъщеря ми направи в Метро са по местата си. Време е за Сънчо.
КАГ, още от сега стискам палци за дечицата - да се наспят добре и да се представят отлично!
Лека нощ от мен!

# 515
Честит рожден ден на София! Много здраве и весели игри!

Макавели, да са живи, весели и здрави внучетата ти!

Яжке, честит рожден ден на твоя внук! Здраве, успехи и късмет!

КАГ, здрав, честит и щастлив да е сина ти!

# 516
  • някъде другаде
Добро утро!
Станала съм рано , че съм на доктор в София. Стискайте палци да чуя добри новини.
Стискам палци , КАГ. Само да са спокойни децата , ще се справят.
Жива и здрава да е Цветеарт. Желая и много щастливи мигове с любимите хора.
Добре сте си поприказвали и сте се посмяли. Заредени сте с положителни емоции. Нека ви държат до Златоград.
Вчера коментирахме плодове , та да ви се похваля , че от пазара си купих хубави кайсии по 3,50 , а черешите бяха 10 лева.
За сега ви оставям , но днес ще ви наглеждам , че ще се шляя из София цял ден.

# 517
Добро утро, дами!
Добро утро, Тони!  Ти сигурно пътуваш вече.  Всичко ще е на ред и новините ще са добри.
В кой район на София ще си?
Аз също имам няколко излизания, но ще съм по из централната част, но не пречи ако имаш време и сме наблизо да се видим.

Лятото с бързи трайни стъпки се настанява тук .... Онзи ден свалих якето, тази сутрин и със суитчър ( тъй ли се пише? ) и с дълги крачоли ми беше горещо. То и сутрешната разходка ни е много екстремна, почти на бегом си обикаляме маршрута.

Няма какво ново да кажа, но ви желая прекрасен и успешен ден.
Още 10 дни остават ....

# 518
Добро утро!
Успах се! Пия кафе набързо Simple Smile
Тони, успех днес в София.

# 519
Добро утро Flowers Rose

На патерица, но от сърце, честита, здрава и щастлива да е Цветеарт и да й остава време и за нашата къщичка! Simple Smile

От ранна сутрин стискам яко палците, за четвъртокласниците които днес имат изпит! Нашата кака и тя е на изпит, казахме й да бъде спокойна.  Тя две седмици не беше на училище заради пневмонията, та затова сега каквото такова. Важното е да е здравичка! Тони, стискам палци и за теб, дано всичко е наред! Flowers Four Leaf Clover  Heart

Разбрах, че снощи сте се забавлявали, заредили сте отново батериите и днес сте готови за нови подвизи Simple Smile  Радвам се за вас момичета!

Спорен и спокоен ден на всички! Kissing Heart

# 520
  • Вила Великула
Добро утро.  Стискам палци за малките матури.
Аз вися в Цибалаб за кръв, че нещо хемоглобина ми е паднал. Има пред мен 50 човека. Ужас. После прелитам до офиса и се  прибирам да работя. Тази нощ не можах да спя. Да видим как ще я карам.

# 521
Добро утро и от мен!
                  Не успях за срещата, но се радвам за вашите приятни емоции и веселата компания. На мен ми дадоха задачки, че децата отидоха до Пловдив и не успях да се справя до 17 ч, а след това стана късно.
                  Честита да е Цветеарт - здраве, късмет и ползотворна работа.
                  Момичета, забравих да ви кажа, че когато публикувах снимките на Неда преди няколко дена във фейсбук Гъбчето беше поставила сърчице! Много се зарадвах, явно е разглеждала и се е сетила, че сме приятели. Дано възстановяването върви бързо.
                  КАГ, стискам палци за твоите дечица да се справят добре. Тази малка матура няма някакво особено значение, но ще натрупат опит да не се притесняват.
                  Тони, дано докторът потвърди добри резултати.
                  Спокоен и слънчев ден!

# 522
  • някъде другаде
Клечи,  в Токуда съм.Аз не познавам София и ми е трудно да се движа. И Фло се обади за следобеда, но след прегледа ще ме вземе племенника и ще си вървим.
Живи и здрави ще се видим другия петък.

# 523

Не се нуждая от големи неща...
Само една усмивка, една чаша кафе и хубави мисли...

Добро утро 🌞☕💐

Тану, благодаря ти
Борянка, нацели тортата на MAX - сушито е любима храна на Лора и Християн Simple Smile
Тони, успех на прегледа днес и приятна разходка!
ЦветеАрт, да си жива и здрава и все така работлива
КАГ, стискам палци за твоите възпитаници - ще се справят децата Hands Plus1
Кассс, успех на внучката - нищо че е отсъствала, със сигурност ще се постарае детето
Пипи, дано бързо се изниже опашката, а ти го давай малко по-спокойно. Имаш нужда от глътка въздух!

Ние вчера тръгнахме за село - аз с тайната мисъл да поошетаме и да се приберем вечерта. ММ допускаше, че може и да преспим. Но ... стигайки там се оказа, че е забравил пред гаража чантите с дрехите и лекарствата ни. Е, обадих се на един приятел да ги прибере /там си бяха/ и щем-не щем се прибрахме снощи Simple Smile Бях щастлива!
Днес ще се поразходим, искам да си купим мляко и ядки сурови от пазара,

На всички вас много и усмихнат топъл ден Nature Sunny

# 524
  • София
Добро утро, красавици!
Говорих с ТОНИ, намерих я в Токуда. Бях готова да се съберем на едно бързо кафе, но времето й е разчетено и решихме да не изнасилваме събитията. Ей го къде е Златоград. От днес започваме обратното броене.
ПИПИ, дано по-организирано да върви конвейера. Досадно е чакането.
КАССС, стискам палци за вашето дете. ДИДИА го е казала, че нямат особено значение малките матури. Тези дни разсмях внучките ми, като им казах, че ако зависи от мен математиката ще се изучава само 4 години. В първи клас - събиране, във втори - изваждане, в трети - умножение, в четвърти - деление и край! Който иска да се занимава с математика да продължи - да търси разни квадратни корени, разни синуси и косинуси и други подобни. Нито в земята, нито в устата съм видяла квадратни корени, ама щом това им харесва, нека да ги търсят! Stuck Out Tongue Winking Eye
МАКАВЕЛИиии, толкова ме радват маргаритките! И кафето е каймаклия - добро начало на деня. Хи хи хи,  ето, че стана твоето. Stuck Out Tongue Winking Eye Прибрахте си се. Grinning Значи и така може.
ТАНУ, как беше концерта?
КРАСИВА БЕЛЛА, стискам палчета за твоето момче! Обади се!

Общи условия

Активация на акаунт