КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 321
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Клечи, твоят любим Мармарис е разлюлян тази нощ от земетресение. Моите девойки са се изплашили. Било е много силно и дълго. Щерката каза, че няма избор и ще стои до края /остават две седмици и половина/ но ще предложи на Мими, ако я е страх да се върне. Стискам палци да не се повтаря това чудо, че с природата е невъзможно да си предвиди какво става. Голямата щерка вече е в пълна паника и се чудя как да я успокоявам.
                 Красива Белла, стискам палци за твоето момче. Всичко да е в норма.

# 526
Диди, не съм чела новини да видя каква степен е било. Но си е страшничко, това чудо земетресението, където и да си.
Дано е било еднократно и не се повтаря.

И аз съм присъствала в Мармарис на земетресение, а и сега, като бях в Анталия една сутрин се усети лекичко разлюляване.

Сутринта със заспалият акъл забравих да кажа, че пожелавам успех на дечицата на К.А.Г и на внучката на Касс-и.
Стискам палци и за добро развитие при Красива Бела.

Има една приказка каквото мисли мишката, котката го разваля ...
Та и аз така - мислих разни неща да отметна из центъра, че вчера не остана време, ама има промяна в плана. Сега чакам хора на Бруната да дойдат да сменят топлия водомер, че му е изтекъл срока пък после ще видим какви ще ги върша.

Прочетох.
Лелеее, Диди, много силно земетресение е било.
Има и ранени и загинали.
Опасен е онзи район.
Да се пазят твоите хора, макар, че при такива ситуации, не знаеш кога, какво може да стане...
Те в Мармарис ли са или на Родос ?

# 527
Клечи, откакто са там няколко пъти ги тресе. Сега обаче е било силно 5.8. Има загинало само едно момиче, но то е получило паник атака и не са могли да го спасят. За ранени казват, но в Турция - скочили от големи височини в паниката си. На Родос за сега не са казали. Да са живи и здрави каквото и да става. С Цвети се чух, с Мими още не. Сега ще и звънна.

# 528
Следобедно кафе за вас.

Аз преди малко го изпих. Ма не трябваше. Имам да разсаждам разни китки и зеленчуци  по двора, но стана много горещо и ще продължа привечер на ладовина. Та реших да дремна малко, но от кафето ли, от това, че имам работа и на ушите, не ми се получава. Който се хайманосва два дни по столицата, сега ще наваксва.
Фло, концертът беше, както всякога, прекрасен. От него нямаме снимки, защото не разрешават снимане в залата.
Навън внучката реши, че не иска да я снимаме, защото си беше свалила палците и не било красиво да е с пачка и маратонки, но после кандиса. Ето я, как се крие зад букета.
Скрит текст:
Касс, КАГ, децата със сигурност са се справили!
Пипи, Тони, дано при вас всичко е наред!
Диди, дано няма повече трусове!

# 529
Тану, много е нежна внучката ти!

И аз си мислех кога ще има резултати от изпитите?

Да ви се похваля, моята внучка я приеха на първо класиране в желаното училище. Дъщеря ми се разплака от вълнение.
От сега ще търсим бюро и стол. Нямам идея къде ще го сместят в детската стая Simple Smile

# 530
  • Вила Великула
Тетка, браво на внучката. Къде ще учи, ако не е тайна?
Тану, сладурка малка и нажна е внучката. Как се срамува миличката.
Моите резултати за желязо и феритин са отлични, сега остава да разберем от какво ми е паднал хемоглобина. В четвъртък съм на контролен преглед и ще видим.
Говорите за земетресения. Много ме е страх от всякакви природни бедствия. Ние миналата година като бяхме в Атина, имаше земетресение и доста силно го усетих. Бяхме на закуска на последния етаж на хотела и ни разклати сериозно. Като, че ли обаче хората там са свикнали и не се впечатлиха особена. Е, не беше като това днес, но е неприятно усещането. Дано да няма повторения.

# 531
Тану, много е нежничка внучката ти! Срамува се и за това се крие зад букета. На тази възраст не обичат да ги снимат.
              Пипи, откато са на Родос точно три пъти ги раздрусва силно. Те са в хотел до морето и два пъти гръцкият Алерт ги предупреждава, че може да има цунами. Този път също. Хотелът не е висок и въпреки това се е разлюлял здраво. Цвети е била в градина, защото са снимали и каза, че не е виждала до сега как самата земя се гъне и тресе. Говорих и с Мими. Уплахата е преминала, спокойна е , но дано не се повтаря вече.
              Тетка, кое у-ще си е избрала внучката?

# 532
  • някъде другаде
Да се похваля. Положението с черния дроб е много добре. Доктора каза , че за такъв кратък срок (6месеца) има много добър резултат. Продължавам с диетата и ежедневните разходки.

# 533
  • Вила Великула
Браво Тони. Ето днес и аз и ти може да се похвалим с добри резултати.
Дидия, моя син беше миналото лято почти 2 месеца в Родос и сега често лети до там  но имаше к смет и не ги е друсало. Ох  кофти работа, но срещу природата сме безсилни.

# 534
  • в сърцата на любимите ми хора
Не обичам земята да се тресе☹️. Но срещу природата няма какво да се направи. Да ни пази този горе!
Аз съм "набрала" от сутринта. Сменяме входната врата на кооперацията и от фирмата се обадиха, че монтажът е планиран за следващата сряда сутринта. Трябва някой да присъства и да подпише приемо-предавателния протокол. Аз съм в болница и няма да мога. Всичкото останало мъж се прави на ударено. Накрая ще си ходят без врата. На никой не може да се разчита. Направо съм бясна🤮. Иначе на думи всички са много активни и заинтересовани. Ама като трябва да се свърши нещо - нъц. Оплаках се. Ще се оправя и този път, но не е в това работата. Май ще си търсят нов домоуправител.
Ходих до ЛЛ на мама да й изписва нови лекарства, после до аптеката да ги взема. Пие по една шепа хапчета - дали помагат, обаче, никой не знае. Дремнах малко и сега съм решила да готвя боб. Тъкмо да има и за утре. Пийвам следобедното кафе и се заемам с тенджерите. До после.
Дописвам: ето я в цялата ѝ прелест - зад нея са плюшки, които пожела да ѝ купим - две мечета, кръстени на мен и сестра ми 🤣, кучето Бинго (да пази мечките да не се карат) и говорещият кактус. И им се радва като дете😀

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 00:37 от Мамси

# 535
Пипи, Тони,
браво на вас !
За пример сте с добрите резултати!
И аз тихичко мога да се похваля, че се радвам за себе си, че за четири месеца намалих общия холестерол от 7.4  на 5.4 при горна граница - 5.2 и лошия холестерол от 4.6 на 3.2 при норма до 3.00.  Има още какво да се желае,  но главното е че  ,,ранъта прави борбата "" много е важно какво ям, а също и колко ям, ама с второто тепърва ще се приборвам.

Тану,
много ти е хубава балеринката!
Принцеска бабина!
Ваканция ли е вече?

Мамси,
не си създавай нерви за хорски работи.
Всяка обществена, организационна работа е много неблагодарна.
Трябва да се свърши, ама всеки се дърпа, а пък ако има и мърморещи направо да ти  е драго да зарежеш всичко и да се оправят.
Мани т'ва ами как е баба Мими?
Ти как си - свърши ли с твоите изследвания?
Има ли някакъв проблясък за пътуването за Златоград?

Аз днес приключих със смяна на водомерите - преди известно време студения, сега за топлата вода.
Преди време Каролин цитираше една еврейска поговорка - всичко, което се оправя с пари, не е проблем, а е разход . Та тъй - справих се и с тези мъжки проблеми.
Вчера на срещата ви споделих и за друго мое голямо няколкогодишно притеснение - и то мина към графа разход и го ликвидирах.
Сега само да съм жива и здрава и така да съм до сто пък после ще предоговарям . Тъй де, да си изгледам животното пък после ще го ударя на самостоятелен живот, че цял живот живея все с някого и все се съобразявам и обгрижвам.

Ух, досадих ви днес и с приказки и с присъствие, но съм айляк и го писах дъждовен , та съм се прикреватила и си се само възхищавам на всичко свършено ( от други хора ) .
Стига за сега, ама може пак да дойда.
Да си знаете.

# 536
КЛЕЧИ, баба Мими е добре. Както казва самата тя - мен нищо не ме боли, пък ме водите за най-болна. Като те гледам (визира мен), ти си по-болна от мен 😜. Аз продължавам с изследванията, влизам в болница и дано накрая намерят това, дето търсят от две години вече. Аман!

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 17:59 от Мамси

# 537
Да се появя и аз следобед Simple Smile
Тану, прекрасно е детето, макар и скрито зад букета Heart
Тетка, чудесна новина - щом е в желанто училище и ученето ще е с желание.
Пипи, Тони, браво за добрите резултати - щом има старание има и добър резултат.
Мамси, мама изглежда чудесно, а за играчките - възрастните стават като децата с акъла Simple Smile
Клечи, ти също си се справила много добре - ама ти си бойна дама, не се спираш и резултатите са на лице.

Мляко не можахме да си купим - кравата беше "пресъхнала". Другото свършихме. Сега ММ готви боб от буркан - любимо негово ядене, а аз се мятам на колелото Bike

Спокойна вечер от мен

# 538
Бях сложила снимка на баба Мими с приятели-плюшки, но по незнайна за мен причина е изчезнала 😳. В чуденка съм.

Тука си е Simple Smile Проблемът, явно, е при мен:rolling_eyes:

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 20:23 от Мамси

# 539
Не си я  сложила , само си мислила.

Общи условия

Активация на акаунт