КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 302
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Макавели коментира снимка, изглежда наистина е изчезнала Simple Smile

# 541
Имаше я снимката - видях я и затова коментирах.
Мамси, тук си е снимката - ти си дописала поста в 16.19 часа и снимката е в него. После пак си писала след Клечи.
Ако се върнете назад, ще я видите.

# 542
  • София
Аз видях снимката, беше много мила снимка с хубава баба на нея.
Днес бях на лекар, получих заветната инжекция, обаче ми назначи нови изследвания. Аман! Гледам, че и Мамси е в същото положение. Тони и тя в подобни. Борбата продължава, ще се борим!
Пропуснах рождения ден на Макавели, да е честита!

# 543
Мамси, видях баба Мими, но ето какво има на последния ред - "Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 17:59 от Мамси". Това се появява когато сам правиш корекции, редакции или премахваш нещо.
              ПП. Права е Макавели - снимката я има в предишния ти пост, а в този ти си редактирала и си се заблудила вероятно. Yum

# 544
Видях я! Сладурана!

# 545
  • София
Баба Мими е на кадро. Току що я видях, Даже вече няколко пъти я гледам. Има си хоби - плюшени играчки. 534 пост!

# 546
  • sofia
Тану, много е нежна внучката ти!

И аз си мислех кога ще има резултати от изпитите?

Да ви се похваля, моята внучка я приеха на първо класиране в желаното училище. Дъщеря ми се разплака от вълнение.
От сега ще търсим бюро и стол. Нямам идея къде ще го сместят в детската стая Simple Smile

Тетка,
Имам бюро от Икеа, което ще махам. Стига да отговаря като цвят (черно е) и размер, с удоволствие ще го подаря на внучката ти.

# 547
  • в сърцата на любимите ми хора
Тука си е бабата - черен гологан не се губи Simple Smile Аз съм се оплела нещо.
Мериан, борбата продължава, ама вече ми писна. Стягам се за Златоград - следващата седмица ще се разбере окончателно. Надеждата умира последна Flowers Four Leaf Clover Детелинка за късмет!

# 548
  • Вила Великула
Мамси, добре изглежда баба Мими. Кой набор е? Аз и в момента съм с нейното елече.

# 549
  • в сърцата на любимите ми хора
1943 г. Може аз да мина за нейна майка. Особено ако си боядиса косата.

# 550
  • София
Ето съм!
Вчера беше много хубава среща, писали са вече.
КАГ, да е жив и здрав син № 2! Дано скоро го споходи и "Сляпата неделя".
Тану, много нежна балеринка си имаш.
Мамси, тук си е баба Мими, приличате си. Права е, че нашите набори деца са по-болни от родителите си. Сигурно е от хубав живот последните към 40 г
Тетка, честита ти сигурна първокласничка! Мрънч, както се очакваше не е класиран. Чета и темата тук - всички майки изчисляват възможности и преценяват къде ще приемат детето. А мамка му си е избрала 2 у-ща, в които няма шанс да го класират и нищо друго не е писала. Обяснявам каква е системата, но не вдява. Трябва да стане каквото си е наумила. Не знам какво стана с детето ми, кой или какво го промени така, че изглупя тотално.
Хем ще живеят в Лозенец, срещу Кошарите, хем ще работи в Надеждите, а за него е избрала следващото елитно у-ще в .... Требич. Като пробвам да обясня алгоритъма или върти очи на белтъци или приключва разговора. Имам чувство, че Златния Грездей я трови с нещо, а тя не се усеща. Не случайно децата си играят на семейство, в което майката е умряла и леля ще ги вземе от градината.....
За земетесението - обратно на всички аз си го искам и му се кефя.

# 551
Събудих се колкото да дойда да ви кажа лека нощ , да загася ламБите и най - важното, да видя тази легендарна баба Мими.
Мамси, все по - добре да е баба Мими и макар и да е трудно с обгрижването, да ви е дружинка.
Това с мечетата е много мило .
Ако не те затруднява, моля разкажи историите им. От колко време са, още когато живееше сама, или от по - скоро, след разболяването ?

С сега - щрак , гася ламБата и ви желая сладки сънища.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 06:35 от Важна клечка

# 552
Добро утро ☕🌹
Снощи нещо ме втресе и рано, рано полегнах.
Тану, имаш си и ти малка прекрасница  🥰 С балет ли се занимава?
Мамси, ще повторя момичета, но да е жива и здрава майчицата ти! Много добре изглежда! Пу, пу!
Айша, теб пак са намерили с какво да те ядосат. То да ги оставиш да си трошат главите, но пък що да страдат дечицата....
Пипи, Тони, радвам се за вашите добри резултати! Хайде дано сега и при другите се уталожат нещата и да се видим в Златоград.
Красива Бела, още стискаме палци и чакаме добри новини и от теб!
Като казах палци, днес е изпитът по математика на четвъртокласниците дано се справят децата. Мен, ако питате, напълно излишни са тези изпити и само притеснение и напрежение за децата, но кой ме пита... Нашето момиче за вчера е доволно, била е притеснена, призна си и ".... особено като видях и камерите....." милото ни то... Поговорихме си, надявам се днес по малко да е стреса.
О, без малко да забравя. Нали сложих снимка на моите рози във фейса и Гъбката ги е харесала. Толкова се зарадвах, ето Неда е видяла, сега моите рози. Ох, дано, дано! Гъбче, само така, напред ❤️
Изпих си кафето и е време да ставам.
Хубав ден момичета и до после 🤗

# 553
Ехооо, добрютрооо!
Да не мислите, че сега ставаме - неее, вече съм преполовила и кафето, но чаках да се прицънцуря след някого,  че последния пост беше мой, а не може два поста един след друг от един потребител.

И след цялото това предисловие, да кажа, че нямам какво да кажа Simple Smile . Тавтология, но вярна Simple Smile .
След целия вчерашен мързел, днес имам грандиозни Simple Smile планове за активности разни.
И да пазарувам ще трябва, и за съботно неделно меню ще трябва да помисля, че съм поканила и са приели да ми гостуват мрънчовците - радостта на баба Клечка Simple Smile .
Времето е божественярско - думата я изплагиатствах от Виктор Калев Simple Smile - виден Златоградчанин Simple Smile Wink , и ще си изкараме екстра .
Въобще - всички пътища водят към Златоград Simple Smile. Wink. Прекрасно е чувството, когато имаш едногодишна мечта и я виждаш осъществена - радост за душата е Simple Smile .

Стига съм ви бърборикала - кафето е приключено и мисля рано- рано да ида на фитнес, та да ми започне ентусиазирано деня Simple Smile .
А на вас желая само усмивки и леко и лесно осъществяване на планираното !

Ммм, Кассси, голяма съм бяла птица Simple Smile , а може и червена да съм - дето вика - кудкудяк, кудкудяк Simple Smile ....
Мислих да пожелая успех на детенцето ви и се отнесох и забравих ...
Успех на всички четвъртокласници!
А ти, Кассси, как си днес?
Да нямаш нещо недолекувано от последното боледуване,били пък е от преумора?

Браво на нашето геройче - Гъбчето !!!
Радвам се за нея и чакам първите и думи в КГБ.
Ще бъде!

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 07:05 от Важна клечка

# 554
  • някъде другаде
Е не видях баба Мими. Върнах се , но няма снимка, но щом всички казвате , значи е прекрасна.
Права е клечи за храната. Аз също с диета и много движение + лекарства оправих нещата. От повече от месец не пия вече лекарства. Продължавам все така.
Пипи и Клечи , радвам се и на вашите добри резултати.
Кас , отново ще стискаме палци щом трябва.
Вчера доста се разходих между Мола и болницата , а и из мола. Като се прибрах редовната разходка. Имах 28000 крачки. Вечерта излезнах с приятелка на заведение , нищо не ми се готвеше.
Хубав да е денят ви момичета.
ПП: 9 дни до Златоград.

Общи условия

Активация на акаунт