КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 294
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Тоничкааа Simple Smile - не мога да се въздържа Simple Smile .
Сякаш те виждам до мен всяка сутрин - разминаваме се на прага на къщичката ни ,:) .
Получаваш най - топла прегръдка Simple Smile !

# 556
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Вече се върти втората пералня, та да не си помислите, че сега се събуждам.
Започвам да работя. Чакам да върнат изпраните килими и след тома отивам за 2 часа до офиса.
Успех днес на четвъртокласниците. Вчера като говорих със сестра ми, тя се ядосваше на техните. Нали е учител в едно селско училище с предимно циганско население. Абсолютно неграмотни, трудно успяват да ги докарат в училище и е голяма мъка. А жалко е, че заради нашите алчни политици, ето такива като тях ни решават на избори бъдещето.
Чакате с нетърпение Златоград. При мен все още е под голяма питанка. Предлагам ви все пак да направим един нов списък на стаите, за да сме сигурни кой къде и как ще е. Моля ви поправете, ако нещо не е така.

Пипилота ???- 1 единична стая с тераса
Мериян - 1 единична стая
............... и Нами   - 1 двойна стая с тераса
Янчето + Танитка??? - 2 двойни стаи /едната на 1 етаж/ Може ако не дойде Танчето, Нами да е с Яжка
Яжка+внучка  и Снежа - 2 единични стаи / по възможност на 1 етаж/
Макавели- 2 двойни стаи
Ениса - 1 единична стая с тераса
Мамси - 1 единична стая
Клечка , КАГ , Мая и Тану – 2 двойни стаи
Красива Белла - 1 единична стая с тераса
Фло+ Тони  - 1 двойна стая 22 човека
Кассс – 1 двойна стая

# 557

Щастието никога не закъснява .
Просто ние понякога бързаме!

Добро и усмихнато утро Simple Smile

Сутринта лапчо ме изненада - след три рестартирания не иска да зареди. Пиша от телефона и ще съм кратичка.
Пипи, при мен е ОК списъка. За тениската, която ти поръчах ще ти преведа парите по същата сметка - нали? Същата ли е сумата? Ще ми я изпратиш когато можеш.

Успешен ден на всички и каквото сте намислили да стане!

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 12:09 от makaweli

# 558
  • някъде другаде
Пипи , за мен няма проблем. Все съм съгласна.

# 559
И за мен няма проблем - двойна, единична стая, все съм съгласна.
Съгласна съм на место там да се преценя - , който вариант е свободен и който ме пожелае. Simple Smile , хо, хоо - може и с някой местен отвън на поляната,  Simple Smile. Wink  хо, хо, хо.
Казах си Simple Smile

# 560
  • Вила Великула
Макавели, возя си тениската ти в колата, но сега в събота най-вероятно ще ти я изпратя. Сметката е същата, но не се притеснявай. 15 лв. си е цената.

# 561
  • София
Привет, дружки. Hug
Да се разпиша и аз и да подхващам от някъде.
Разходих се до центъра, изпих си кафето с Ромео, Пена се труди, след малко ще изпее арията и ще ми прехвърли работата по простирането на мен, след това ще се правя на готвачка. Ще пържа чушки с яйца, имам и леща. За днес - това е. Ако ме споходи музата - ще има и кекс.
Снощи минах на визитация - всички са добре, но се надявам тези, които искат да споделят - кои с добри резултати, други в очакване на записан час, а някои с очакване за изписване, сами да разкажат. Само ако желаят!
ПИПИ, изтрий ги тези питанки, дето се мъдрят до името ти. Grinning И аз мога с което и да е от момичетата да споделя стая, а ако се наложи, мога и да съм сама. Там на място ще видим. Забелязах правописна грешка - НАМИ с
ЯЖКА - може би ЯНКА. ЯЖКА е с внучката.
КЛЕЧИЦЕ, разсмя ме - значи може и на поляна, под звездите - в многозвезден хотел. А Чарли ще пътува ли с нас? Току що разбрах, че принцът няма резервация за Златоград - Stuck Out Tongue Winking Eye Остава си в София.
МАКАВЕЛИ, не мога да откажа на кафето с маргаритките! Grinning
И кафето на МАКАВЕЛИ изпих, хайде бегом към кухнята. Grinning

# 562
Добър ви ден!
 Аз се разхождах из оранжерията , два часа, сега се чудя стига ли ми до обяд или мога още нещо. ток гасне ,  приказвам си сама,  интересно  е.

# 563
  • в сърцата на любимите ми хора
В списъка съм, но едва преди тръгване ще се разбере, дали ще ме бъде за Златоград. Дано.
Пия кафе и чакам да ми сменят гумите, че докато се натуткам и лятото ще свърши.
Имаме си скорпион в избата. Не знам какво да го правя. Казах на един съсед и дано вземе мерки. Мене ме е страх. Ето го и него:

# 564
  • София
Здравейте, според мен не е опасен скорпиона, но все пак не е приятно да се занимаваш с него, мъж си трябва!
Тези изпити след 4 клас са пълна проформа според мен, само тормозят децата.
Пипи, благодаря, че в натовареното ти ежедневие успяваш и спането да организираш! И се надявам да успееш! Аз съм ок със списъка, сега остава и котките да стоят в чувала! И съм много доволна, че най-накрая и лятото дойде!
Желая ви прекрасен ден!

# 565
Що бе, репетиция  си  е за самочувствие, да се определиш къде си, за учителите. Това е  ако работи главата на всеки .
 Не ги бият,  изпитват ги.

# 566
  • София
Според мен, тези малките матури са измислени не толкова децата да видят къде са, дали ги вълнува точно в 4 клас къде са, а по-скоро да се оцени работата на учителите от началния курс. Може и да не съм права. Имаме капацитети в темата - ЛУННО ЦВЕТЕ, КАГ, ЯНКА - те да кажат. Всички мои познати с дребни внучета, подкараха малчуганите на частни уроци. За децата, бабите и дядовците - физическо натоварване. За родителите - финансово напрежение. Е как тогава ще оценяват работата на началните учители, след като и други учители участват в процеса на обучението. Важното е да се създава напрежение, да гърчат децата. И вместо да поиграят час два в градинката, те да учат и след училищните часове. Според мен това е абсолютно излишно!!! Затова не са ме избрали на някое отговорно място в държавата - знаете идеята ми за изучаване на математика. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 567
  • София
Здравейте, момичета. Които са ме мислили, а и които не са, вече съм в къщи. Имало глава да пати, но и човек всичко може да изтърпи. Да са живи и здрави доктори и сестри, че ги има да ни спасяват от неволите. Чета и вие ходите по прегледи и най вече сте добре, готови за Златоград. Е, ще се наговорим
 на воля, че мене по писането хич ме няма.
На всички ви пожелавам хубав, слънчев, но не горещ юнски ден!!

# 568
Фло, викаш да им дават дипломи за висше и да такъркат кой де иска и може.
 За какво са частните уроци -ако има проблем детето, да. Иначе каквото научи,  репетира  изпити , че винаги има,  и на работа да те назначат  се иска  знание. Ако не е тати директор.
 Нищо им няма на децата.

# 569
Обеден привет и от мен!
                Фло, НВО / национално външно оценяване/ в първоначалния си вид бе пуснато за оценка рейтинга на училищата и учителите. След това обаче на някой му хрумна да го използва за прием в 8 клас и....тогава настана ерата на безумните частни уроци, които да компенсират липсата на добри учители в у-щата и слабото им преподаване. НВО 4 и 10 клас е напълно безсмислено. От него нищо не произтича освен стрес за деца и родители. Резултатите не показват рейтинг на у-ща и учители, защото са изкривени от допълнителното обучение на децата с частни уроци и школи. НВО 7 клас се използва за прием в 8 клас, а НВО 12 клас се използва за прием в университетите ни. Изравнени са с изпитите на университетите. Та това по този въпрос.
                Мамси, от къде се взе това чудо в избата ви. Не мисля, че скорпионът не е опасен. Ние от един комар още не можем да се възстановим, та какво остава от ухапване от скорпион.
                Чета ви за Златоград и лееекичко ви завиждам, но...няма как да се получи при мен.
                Тичам в КПП-то, че току виж съм се изявила в провали в кухнята. Yum

Общи условия

Активация на акаунт