КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 20 025
  • 733
  •   1
Отговори
# 690

Честит рожден ден, Макавели! Повече усмивки ,повече радости, повече любов!

Честит рожден ден на щерката на Дидиа, успехи в работата, семейството  ,с децата, здраве на всички близки и  любов!

# 691

"Нека усмивката ти да промени света, но не позволявай на света да промени усмивката ти."  

Добро утро Coffee

Фло, благодаря за поздравите и прекрасните пожелания Heart
Борянка , благодаря ти за поздрава и чудесната торта Heart
Дидиа, чудесно е, че имам астрален близнак - да е жива и здрава порасналата ти дъщеричка, да има много късмет и безброй щастливи мигове с любимите хора Flowers Four Leaf Clover

Хубав и усмихнат ден на всички Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 692
Добро утро в неделния ден!
Честит рожден ден на Макавели и на щерката на Дидиа !.
Много здраве,  много обич и хубави моменти с близки и приятели желая и на двете! Макар, че сте в различни етапи от  живота, нека пожеланията ми се случат и топлят сърцата ви!

Пипи,  прекрасни цветя!
Обичта и грижата за тях ти се отплаща с невероятна красота!
Пожелавам ти все повече моменти да имаш да им се любуваш и да релаксираш сред тях!

А за Златоград - дано!
Толкова го измечтахме да сме заедно - дано се случи за всички, на които пътуването е на кантар.

Дружината ми спи.
Кучо след сутрешната разходка и закуска - и той.
Вчера до късна вечер се мотахме из района на НДК - пълно беше с хора.
Внучката даже ме питаше празник ли е, че има толкова народ. Не ни се прибираше чак.Тръгнахме си малко преди полунощ, като Пепеляшка, докато каретата не е станала на тиква - в нашия случай докато работи метрото.
Имаше шатри с фестивал на индийско изкуство и стоки, та една индийка рисуваше с къна.
Това и е втори път дето я рисуват Ирка - първия път беше преди няколко години при една маникюристка и никак не беше трайна рисунката.
Тази ще видим колко ще издържи.

Днес внучката е на уроци по математика и български, ние в къщи ще продължим веселбата.

Хубав ден желая на всички!

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 13:11 от Важна клечка

# 693
  • в сърцата на любимите ми хора
Имаме си празник в къщичката, даже двоен. МАКАВЕЛИ, да си жива и здрава, обичана и все така позитивна.
ДИДИЯ, честит рожден ден и на твоята щерка. Много здраве, любов, щастие и късмет на хубавото ти момиче.
КЛЕЧИ, много сте хубави. И колко само са пораснали - само хубави неща да ви се случват. Наслаждавай се на дните, прекарани с
внуците - няма по-голямо щастие от това.
ПИПИ, много красиви цветя си отгледала - наслада за сетивата. Но и много труд иска поддържането на тази градина. Браво на теб!
Аз днес чакам сестра ми и потеглям към София. Утре ме приемат и ... каквото сабя покаже. Спокоен ден

# 694
  • Кубрат/ Пишурка
Честити да са рожденичките! Здраве и късмет!
Тони, всякак съм съгласна! Не обичам на такива събития  да съм сама.

# 695
  • София
Макавели,честит рожден ден! Здраве,щастие и обич да имаш! Весел празник!
 Дидиа,честит рожден ден на твоята хубава дъщеря! Щастливи и успешни моменти,здраве и любов!
Клечице,много са пораснали внуците.Ирка е вече красива госпожица,а Льосенчо трябва да спра да го наричам така.Голям Росен е станал.
Янче,според мен лекарството не ти е подходящо.Иди при кардиолога и му кажи! Аз пия  сутрин Зорничка,Кардоритъм и Кантаб,а вечер само Кантаб.Кръвното ми вече е 120/80,а го вдигах преди като теб.Тези лекарства са турски и се оказаха много добри.А са и с много ниска цена.
   Стягам се да тръгвам за Вики.
   Желая на всички един хубав ден!

# 696
  • някъде другаде
Добро утро!
Макиавели, честит рожден ден! Желая ти дълголетие , прекарано в здраве и щастие.
Дидиа,  честит рожден ден и на твоята дъщеря! Желая и много здраве и щастие!
Клечи, видях една млада и красива баба с прекрасни внучета.
Днес след кафето ще обиколим пазара за да си купя зеленчуци.  После се прибирам.
Ето и една снимка от мен

# 697
  • Вила Великула
Добро утро,  момичета. Днес имаме чудесни поводи за празнуване в къщичката ни.
Честит рожден ден на Макавели и на дъщерята на Дидия. Рожденик е и моят зет. Да са здрави и благословени. Да са усмихнати и с енергия заредени.
Радвам се,  че са ви харесали моите цветя. Така е, искат много грижи, а сега като ме няма не знам как ще оцелеят. До сега имаше дъждове и им беше добре. В саксията наредих едни неща като балон, първи с вода  за да им пуска по малко вода, на навън....
Пия кафето, приготвям си багаж с летни дрехи и потеглям обратно.
Може да ме обвините, но смятам да си поговоря с майка ми сериозно и да я заплаша, че ако не се стегне и продължи да лежи на дивана пред телевизора  ще и търся хоспис, за да я настаня там. Не може да не полага никакво усилие, а само да нарежда какво иска. Знам, че и е много добре така, но на мен не ми е.

# 698
  • някъде другаде
Пипи , здрав и щастлив да е и зет ти.
Много добре си решила да поговориш сериозно с майка ти. Трябва да се стегне за да се оправи по -бързо. Цветята ти са чудесни.

# 699
Макавели, честит рожден ден!

Диди, честит рожден ден на дъщеричката ти!

Пипи, честит рожден ден на зетко!

И напълно одобрявам идеята ти да стреснеш майка си. Дано се вразуми.

Клечи, много цАлувки за  баба и бабините слънчица!
И за косматото слънчице също
А внучката ти е твое копие. Сигурно така си изглеждала на младини.

Тони, много си елегантна!!!

Яге, тези турски хапове доктор ли ти ги изписа или са еквиваленти на наши лекарства?

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 08:55 от тану

# 700
  • София
Макавели, честит рожден ден с пожелания за здраве и щастие с близките! Пожелавам повече срещи с деца, внуци и приятели и по-малко с баба свека!
Дидиа, да е жива и здрава рожденичката! Да успява във всичко!
Клечи, много сте хубави. Предполагам, че къната ще падне след няколко дни. А да няма проблеми, че си ги качила тук? Ако да - имаш 24 ч. да редактираш поста.
Пипи, поне аз няма как да те обвиня. Тази част от сериала съм я играла. Поговори с нея, с другите наследници и ако трябва вземете  жена за по няколко часа. Няма как да спреш живота си, а тя да не полага никакви усилия.
За кръвно и сърце избягвам да пиша имена на лекарства. Не се знае кой чете и как ще реши да се самолекува. Та да не ми тежи на съвестта после заради евтините лекарства.

# 701
Ей, момичета, още не съм си отворила очите и ме разплакахте! Нали съм поспаланка без особено бързи задачки за деня та сега се излюпвам и си пия кафето. Реших да е с вас и .... обичам ви.
                  Макавели, честита да си - здраве и много щастливи години пред теб! Sparkling Heart
                  Пипи, честит да е и твоят зет. Да е жив и здрав, все така да се грижи за прекрасното си семейство. Flowers Four Leaf CloverAnimal Rat
                  Пипи, не знам дали ще стреснеш майка си, защото в един момент те просто не разбират какво се случва и си мислят, че те са наше задължение.
                  Клечи, много сте хубави, а внучката ти прилича на теб.
                  Яжка, чакат те приятни емоции с внучката. Какво реши - остава ли или ще продължи още една година?
                  Спокоен и слънчев ден!

# 702
  • sofia
Добро утро!
Честит рожден ден, Макивели! Жива и здрава да си!
Честити празници и на Дидия, и на Пипи. Да се радват и наслаждават на живота рождениците ви.

Пипи, напълно те разбирам . Този филм го разигравам три месеца вече. Стискам зъби. Ама силите ми се изчерпаха.

Чакам с нетърпение и аз пътуването ни. Пък след това ще видим...

Макивели, съчуствам ти. С егоист човек се излиза на глава трудно. Моята свекърва беше душичка, но и тя се опитваше от време на време да ни командва. Обаче с Мишо бяхме на едно мнение. Помощ само, която е необходима. И съм й пазарувала, чистила и какво ли още не, но да ми се качва на главата - твърдо не. А твоята е намерила, та замерила. Като иска да гледа градина - да си я гледа. Вие домати и краставици може и от пазара да си купите. Гледайте се с мъжа ти, че сега ви времето да обърнете внимание на себе си.

Отпеснах се този път в разсъждения.

Поздрави на всички в този горещ летен ден

# 703
  • София
Пипи,честит рожден ден на зет ти! Нека е здрав,обичан и щастлив! Да има успехи във всичко!
Мамси,стискам палци за добри резултати от изследванията.
Тану,като получих силното кървене от носа се изплаших и отидох при една много добра професорка,по препоръка от дружка/я,да видя кой ще се досети коя е/Много съм доволна.Тя ми изписа това лечение.
 Дидиа,Вики сега завършва 11клас.Там ще учи и 12,а за 13 се чуди дали да го изкара или да се откажеи да се прибере и да кандидатства във ВУЗ тук.Иска ми се да изкара до край,ама както реши.За сега само мълча и се чудя.
  Хайде,да не изпусна автобуса,оставям ви.
 Чаф!

# 704
  • София
Добро утро, красавици! Събудих се отпочинала. Още снощи предупредих, че специална закуска днес няма да правя. Да закусват кекс.
Празници да има!
ПИПИ, честит да е зетко! Да е здрав, упорит, да е стожер на семейството си! И да е много щастлив.
Не харесвам наливането на масло в огъня, но да си призная, мислех да те посъветвам, да проведеш един такъв разговор с мама. Той е повече в нейна полза - Ако ръцете й не са наред засега, то краката и главата й са наред. С това обездвижване скоро и краката ще спрат да я слушат. Това ли иска??? Помисли за себе си. Това не е егоизъм. Ти самата тичаш по изследвания, тревожиш се за ТМ., мислиш си децата и внучетата, работата ти е изключително отговорна. Еееееее, колко още можеш да понесеш??? И това не е разговор адресиран само към теб. Това касае всички вас, които сте в този филм. Съгласна съм с НАМИ, с ДИДИА, с АЙША, с МАМСИ, с ТЕТКА, с МАКАВЕЛИ. И КАССС се грижи за свеки. Помислете за себе си.
Съседите ме канят на кафе. Отивам.

Общи условия

Активация на акаунт