КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 285
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Защото не отговарят на условията.  Колкото да ви е чудно. Румъния - също.
 За нас сега е моментът.

# 586
Тетке, поздравления за класирането в желаното училище! Успех на ученичката.
Аиша, за вашето положение нямам думи. Не се ли усещат тия родители, че пречат на детето. А си усложняват и техния живот. Дано им дойде акъла навреме!
Красива Белла стискам палци за добри новини
Мамси, и аз видях баба Мими! Супер баба е!
Касс, внучката от много малка ходи на балет. Не, че сега е голяма - втори клас завърши.След всяко представление умората ѝ идва в повече и казва, че се отписва, но бързо-бързо пак е на линия. Харесва ѝ за сега.
Пипи, за стаите в Златоград нямам проблем. Ако се наложи, ще си споделим с Клечи многозвездния хотел

Лека нощ!

# 587
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, кои не отговарят на условията - Полша, Чехия, Унгария, Швеция и Дания ли? Ако изброените държави не отговарят, то нас трябва със сопи и камъни да ни гонят, да ни викат Чиба и да не ни допуснат да припарим. Ама къде да намерят други будали?  Едни бягат от потъващия Титаник, а някои краката ще си счупят да тичат, за да се качат. Ум царува, ум робува и ум патки пасе. Зависи кой за какво ще си го използва своя ум.
И за Румъния ще ти отговоря - и те ли на са готови? Може би техните управници мислят повече за народа си, а може би  по-вярното обяснение е това, че много добре помнят какво му се случи на Николае Чаушеско и съпругата му  насред улицата. Нищо неизвестно не съобщавам - само исторически факти. Съвременици бяхме на тези събития.
Не мисля за хората с многото пари - те ще се оправят. Техните пари отдавна са обърнати в €. Жал ми е за хората с малкото пари. Почти ежедневно ги срещам  на улицата, в магазина или по-точно пред магазина, покрай кофите за боклук...За тях ми е жал...

# 588
Недей жали Фло , така трябва  и стана.

# 589
Добро утро!
Нов ден, нов късмет Simple Smile - да ви е спокойно и хубаво!

# 590
  • някъде другаде
Добро утро!
Снощи си легнах рано , но пак се събудих с алармата и още ми се спи.
Днес ми се ще да е , както си мислех петък , че да идва почивката , ама не , четвътрък си е. Нищо каквото , такова.
Желая ви успешен ден!
ПП: 8 дни до Златоград.

# 591
  • София
Добро утро, красавици.
Днес е празник - на всички, които с нетърпение очакват петък. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТОНИ, честит празник! Grinning

# 592
  • София
Добро утро, само дето не е петък!
Чакам да изследвам кръв.

# 593
  • някъде другаде
Добро утро, само дето не е петък!
Чакам да изследвам кръв.
Успех!

# 594

Не забравяй да направиш четири неща днес: усмихни се, не се ядосвай, не мисли твърде много, бъди оптимист...

Добро утро 🌞☕💐

Все още съм само на телефон - лапчо не ще да се излекува. Вчера цял ден ММ му бая и го ухажва, не ще и не ще. Днес борбата продължава...
Мериан, успех!
Красива Белла, стискам палци и на вас - да има благоприятно решение на проблема Hands Plus1

Спокоен и топъл ден на всички и се пазете от горещината Heart

# 595
Усмихнах се, стиснах палци. Изкарах  една смяна в двора,  излизам, че има пакет в пощата. И да клюкарствам се надявам. После чаааак привечер , че пече.

# 596
  • София
Усмихнах се, не се ядосвам толкова, по рождение съм оптимист, а мислите...мислите не ги спирам. Grinning
Да допълня жизнерадостната картинка на МАКАВЕЛИ.

ТОНИ, добре правиш, че всеки ден отбелязваш още колко остава до тръгването ни. От сутринта си прегледах дрешките. И какво се оказа - купих си сини и бели дънки. Сините изчезнаха. Днес ще ги потърся по-обстойно. Дали пък не са ми ги взели съседите? Stuck Out Tongue Winking Eye
ЕНИСА, имам вест от приятеля ми от Златоград. Онзи ден намерил костенурка, но корубата й била напукана, което било нещо като ЕГН за животинката. Каза, че не си пада по стари костенурки, Днес са му обещали да му донесат така желания костенур. Каза, че не гарантира за пола - каквото ви се падне, това ще е. Grinning
МЕРИАН, дано резултатите ти са добри.
КЛЕЧИЦЕ, хубав ден! Много си лаконична днес.
ТАНУ, радвам се на внучката ти, макар и скрита зад букета. Heart Ха ха ха, още желаещи за хотел много звезди.
БОРЯНЧИЦЕ, приятна разходка. И от клюкарене има нужда. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯНЕ, жалко, че ТАНИТКА няма да може да дойде. Добре го беше замислила ти, но...Галена ще дойде ли?
КРАСИВА БЕЛЛА, обади се.
МАЯ, пиши няколко думи. Чакаме.
За сега стига. После пак. Които имат нужда от прегръдки - моля. Hug

# 597
Здрасти компания!
      Пия вече трето (безкофеиново) кафе и се наслаждавам на веселата глъчка от близката детска градина.
       Нами, благодаря за предложението за бюро за Дребосъчка. Децата казаха, че ще търсят регулиращо се по височина евентуално. Ако искаш пиши ми на лс с какви размери е твоето.
       Красива Белла, пиши какво се случва при вас, ако искаш. Много съжалявам, че и ти се отказваш от Златоград,ако не бъркам де.

# 598
Добър ден, пИятелки! Вчера ви пропуснах, че имах доста бачкане,  ама днес съм типичен началник  - като по карикатурите, с краката на бюрото.  За съжаление, не е от гъзария, болят ме вените. Мажа с някакви боклуци, но сигурно ще посетя и доктор, защото като се затопли времето и ...
За Златоград и аз чакам с нетърпение,  другата седмица ще си пусна 1 ден отпуска.
Пипи, колко човека сме в бусчето? Ако няма място за всички,  ще го измислим. Имам си шофьор.
Фло,  дърти костенури  също приемаме, тъкмо ще видим дали живеят до 300 години.
На всички хубав ден!

# 599
Привет, привет и от мен Simple Smile

Аз пък вече си пуснах един ден отпуск за другата седмица Simple Smile  Чакам с нетърпение да се видим! Продължавам да стискам и палци и да изпращам хубави мисли за момичетата със здравословните проблеми. Дано резултатите са добри и получим добри вести!  Обадете се момичета когато можете, мислим ви Heart

За еврото съм - до половина чашата пълна до половина празна..... Обаче все си мисля, че ако е много хубаво за нас, няма чак така да ни агитират и да го описват като много хубаво, а най ме е страх от "няма страшно". Та така.... Ще видим.

Друго покрай мен нищо интересно. Сивота. Чакам Златоград Simple Smile

Хубав  ден ви пожелавам и вече стойте на сянка, че слънцето изведнъж се изсили Grinning

Общи условия

Активация на акаунт