Отговори
# 540
После ще се върнем пак към актуалното ,но сега да споделим и отразим тази нова - стара снимка от" Истинския Джентълмен" по Нетфликс. Досега са я скатавали в архива от колегите. Що чак сега са решили да я качат. Липсва им Чаатай на платформите и е нормално и разбираемо. Новатор е  винаги различен и не се страхува да рискува и успехите   са му факт и не е слизал от класациите и се превръщат в най гледаните и коментирани продукции с международни статии.

😃😃😌😋😋😋🥰😍🖤🖤🔥
Ох каква усмивка... Слънчева и прекрасно чаровна и красива и с тия трапчинки. Като от реклама за пасти за зъби е. Русото много му отива искам пак така да се направи на кичури и да си пусне коса. Абе всяка визия и прическа му отива и е сексииии дори и с почти  гола глава.... Стилът му в джентълмена е ТОП ! Илка отново се справи перфектно и не изневери на черният цвят и разбира се имаше и в други цветове и в любимият червен цвят също.🖤 Огън е с червната риза и винооо ♥️. Имаше и в синьо и зелено. 💚💙

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 22:30 от femmi2

# 541
# 542

Ехаа, в Х вече подсещат и питат: "Fragman nerde".
Нетърпеливи сме да видим с какво ще ни изненадат този път.
Цитат
Хей, @esrefruyadizitv, @KanalD. @timsandb
... Време е за трейлъра!

# 543
Добро неделно утро Nature Sun With Face ☕☕☕🍰🍰🍰🌼🌼🪻🪻🌻🌻🌷🌷🌺🌺🌿🌿🌅🏝️🏝️

Ех , пушач е това си е. Но дори и това му подхожда и го прави секси....

Снима се усилено няма почивка така че може тая вечер да ни пуснат нов фрагмант. Ешреф е завел някъде Нисан на спокойно и романтик място край природата.  Само те двамата без никой да ги притеснява. Тогава може да имаме още целувки но няма да са каквито желаем заради цензурата и глобите. В нета много се обсъжда това и са се размечтали... и дори са започнали кампания да събират парите. JoyMoney Дано направят версия за ютуб или да си платят глобата. Продуцентите доста се оръсват за стандарта на сериала... високи хонорари, наем на луксозно  имение и хотел , луксозни автомобили и спестяват  от целуфани JoyKissMoney  Могат и това да си позволят... не съм наясно колко е глобата ,но едва ли е някаква фрапираща сума.💸💸
До края на сезона ме съмнява.Rolling Eyes остават два епизода. Ако ще има може да е в Сезон 2.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 15:16 от femmi2

# 544
Здравейте, дами!

В очакване на нов фрагмент, малко гифки за настроение и релакс:

Нисан: Пак ли си тръгваш така?
Ешреф: този път идваш с мен ..😭🥹🤌♥️

EŞREF RÜYA ❖ FARUK GİFS

✨ Гифчета от Фарук за най-важните преговори 😎

"Слънце има във всеки човек! Само му дайте да свети!"
Сократ

С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

# 545
# 546

Ох беее може ли да няма милост тоя човек... SobНаправо е за убиване... Нереален е ! Не може да има такава красота на Земята и мъжественост и усмивка и походка и харизма... ❤️‍🔥😋😋🤤🤤🤤🤯😳😲😲🙈С очила го Обожавааам.... SunglassesSunglasses:sleeping

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 13:59 от femmi2

# 547

★︎ Мечтата на Ешреф

- Не можеш да направиш нищо лошо.
- Защо мислиш така?
- Интуиция. Тя никога не ме подвежда.
- Не вярваш на никого.
- Аз вярвам на този, на когото мога да се доверя.

- Криеш нещо, но... ще разбера.

# 548
ЕШРЕФ ТЕК Misc BombNature SparklesNature BoomNature FireHeart DecorationSleepingSunglasses

# 549
# 550
Цитат
Подредени са маси при Якуп Баба, вероятно идват големи семейства (Гюрдал Мюслюм, Фарук Ирмак, майка Хафизе и Змия Кадир) 🎬🎬 #EşrefRüya

Вероятно в епизод 12 ще видим тържественото обявяване на Кадир за глава на Организацията и оттеглянето на Ешреф Тек.

Още от снимачната площадка Sign Clapper

От улиците на Истанбул, споделено от Umut Tevetoğlu, който играе младия Ешреф

# 551
А защо Ешреф да се оттегли?

# 552
А защо Ешреф да се оттегли?
Аз от фрага съм останала с това впечатление. Якуп Баба го каза. Ако греша, извинете ме!

Якуп: - Дано е за добро. Случи ли се нещо?
Ешреф: - Влюбих се, татко.
Якуп: - В нашите среди такова нещо като влюбване няма! Все ще се намери кой да управлява "Сираците". Кадир, например!

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 17:34 от Emiliya

# 553
Ако е така , то на Кадир тогава няма да му трябва Чийдем.

# 554
Голяма грешка ще направят Ешреф и Якуп баба да изберат  Кадир да е начело на " Сираците " Не го заслужава и няма качества.Той беше решил друго но Ешреф му призна, че е влюбен.  ЕШРЕФ е пред голяма дилема и избор Организацията или любовта ,тази която цял живот е чакал и копнял и мечтал. Якуб баба   и всички от отбора са му семейството най близкото те са му целият живот и са се намерили в колонията и спасили взаимно и сприятелили.
са му.  Той още не знае че Нисан и Рюя са едно с и също лице. Лицето на любовта Heart Ешреф ще съжалява за това решение че се е отказал. Не е лесно с това правило и техен мафиотски живот, но това е ... Нисан трябва да свиква и да го подкрепя иначе ще е много сложно и драматично.
Дано имат поне един ,два нормални дни за себе си и избягат романтично насаме и на далеч от всичко и всичко и да си изключат телефоните и да няма врагове и пАтлаци. Макар че това е част от техния чар и въздействие на ЕшСан. Мистър и мисис Смит. Турските Джеймс Бонд и Лара Крофт. Bowling

Този съюз между Чийдем и Кадир е странен. Тя няма как да му поднесе Ешреф , нито той ще позволи да нарани Нисан. Може да го изнудва... Тя е способна на високо дори да посегне на Нисан.  Но иска Ешреф жив. То вече не знаеш какво иска. Най добре е да са маха нали щеше да бяха извън Турция.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 17:59 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт