Отговори
# 555
Ако е така , то на Кадир тогава няма да му трябва Чийдем.
Кадир няма да изпусне възможността да се съюзи и с Дявола, за да премахне Ешреф.
Представям си в съюз с Чийдем какви поразии могат да направят.
Ще бъде интересно - Чийдем ще се опитва да убие Нисан, а да запази Ешреф за себе си, а Кадир пък ще стои зад гърба на Нисан и ще се "цели" в Ешреф.
А ние ще стискаме палци двамата ни влюбени да останат живи и здрави!
Чакам с нетърпение новия фраг, за да открехнат вратата още малко.

# 556
# 557

Вики , Благодаря ! Горещо , горещооо... Пламъциии и Огън. ❤️‍🔥❤️‍🔥👄💋💋💋🤯😳💞💘❤️❤️🤯🙈Отишли са накъде романтично. Предполагам че е имот на Шефа или е наел къщата да изненада любимата. Ама колко са сладкииии и свенливиии... BlushBlush радват се един на друг особено милият Ешко с леко докосване. Ох усеща се как и двамата ухаят на парфюм и любооов и пръскат флуидииии..Heart Eyes
Ама пак ги прекъснаха бе... Аман! 😡 пфууу няма да има спокойствие. И Ешреф го арестуват и ще има екшън.

# 558
Ешреф:Не мисля ,че в този живот има друга достойна жена в която да се влюбя.
Нисан:Виж утре ще направиш крачка към съвсем различен живот и там няма място за мен.
- Научихме правилата на сираците от теб.
Както казва татко Якуб:Няма да се влюбваш!
Момче какво има в това момиче? Какво виждаш в това момиче?
Рюя!
Ти не пренадлежиш на този свят ти трябва да си там. Виж ето това е твоя свят.Ще се върнеш обратно там.
Тоест ще се забравим един друг ли?
Няма да мога да съществувам докато не те притежавам.
Ти не разбираш колко те ценя.
Ако разбера какво ще се промени?
Ако ти разкажа какво ще се промени Нисан?

# 559
Ешреф:Не мисля ,че в този живот има друга достойна жена в която да се влюбя.
Нисан:Виж утре ще направиш крачка към съвсем различен живот и там няма място за мен.
Както казва татко Якуб:Няма да се влюбваш!
Момче какво има в това момиче? Какво виждаш в това момиче?
Рюя!
Ти не пренадлежиш на този свят ти трябва да си там. Виж ето това е твоя свят.Ще се върнеш обратно там.
Тоест ще се забравим един друг ли?
Няма да мога да съществувам докато не те притежавам.
Ти не разбираш колко те ценя.
Ако разбера какво ще се промени?
Ако ти разкажа какво ще се промени Нисан?

Дидкооо Kissing Heart Мерсаж джанъм.

Ешреф е разпознал и усетил своето момиче още от пръв поглед и среща и без да има  бенка .
"Какво виждаш в нея Рюя".  "Няма по достойна от теб в която да се влюбя".  

Две души и сърца в едно HeartHeart. Изгарящи погледи и желание. 🔥🔥💋💋👄❤️‍🔥❤️‍🔥🖤🖤🥵👁️👁️

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 20:16 от femmi2

# 560
Eşref Rüya

Епизод 12, Трейлър 1

„Няма друга жена, достойна да бъде обичана...“

Ешреф: Не мисля ,че в този живот има друга достойна жена в която да се влюбя.
Нисан: Виж утре ще направиш крачка към съвсем различен живот и там няма място за мен.
- Както казва татко Якуб: Няма да се влюбваш!
- Момче, какво има в това момиче? Какво виждаш в това момиче?
- Рюя!

- Ти не пренадлежиш на този свят ти трябва да си там. Виж ето това е твоя свят.Ще се върнеш обратно там.
- Тоест ще се забравим един друг ли?
- Няма да мога да съществувам, докато не те притежавам.
- Ти не разбираш колко те ценя.
- Ако разбера какво ще се промени?
- Ако ти разкажа какво ще се промени, Нисан?

Момичета, благодаря за фрага и превода.
Сцените между Ешреф и Нисан ми харесаха. Много заряд има в тях, но не искам да гадая последователността в развитието на действието само по отделни моменти.
Пък и отговора на Ешреф, че вижда в момичето Руя, изваден от контекста, звучи много двусмислено.  Ешреф разпознава ли Руя в образа на Нисан, или просто тя му напомня за Руя.
Това вероятно ще разберем в епизод 12.

# 561
Емкааа:kissing_heart: благодаря за репликите и гифчетата. Heart EyesHands Ok Hand

Усмивкииии Smile Smile

Цитат
И той не отстъпва...
Той ѝ позволява да го обезоръжи по всякакъв възможен начин - буквално и преносно.
Той се е предал,
със сърце и тяло, напълно неин. ❤️‍🔥

# 562
Привет! Hug Много объкващи фрагмани. Head Band Кой застреля  гл. комисар, Чийдем ли? Тя е май по опасна от всички мафиотски фамилии взети заедно. Head Band Не мисля, че Ешреф ще се оттегли от "Сираците", най вече заради Кадир. Изобщо не изглеждат розово нещата, особено масите, приличат на сватбени. Само кървава сватба за финал на сезона не ми се гледа, те това е клише. Cry

# 563
Привет! Hug Много объкващи фрагмани. Head Band Кой застреля  гл. комисар, Чийдем ли? Тя е май по опасна от всички мафиотски фамилии взети заедно. Head Band Не мисля, че Ешреф ще се оттегли от "Сираците", най вече заради Кадир. Изобщо не изглеждат розово нещата, особено масите, приличат на сватбени. Само кървава сватба за финал на сезона не ми се гледа, те това е клише. Cry
Пипи, аз също съм много объркана и вече не зная какво да мисля и как да тълкувам отделните сцени. Ще чакам епизода, пък каквото ни поднесат това ще гледаме.
За кървава сватба не бях се сетила, ама не вярвам още в сезон 1 да ни застрелят някой от главните герои.
Нямам време да се разхождам из сайтовете, за да прочета мнението на феновете, но малко по-късно ще се поровя. Да видим какви версии се коментират.

# 564
Ако светът свършваше, щях да искам да съм до теб
#eşsan #esrefrüya

# 565
#eşsan #esrefrüya

Страхотно видео и песен, която обожавам.

# 566
#eşsan #esrefrüya

Страхотно видео и песен, която обожавам.

Извинете ме за песимистичните коментари.  Но не искам "света да свършва". Такава красива любовна история не трябва да има трагичен край! Heart Hands Pray

# 567
Пипи Hug много се плашиш....  имаш повече сериален опит от нас.
Никой не иска да свършва трагично, като края на света и по мафиотски тази истински красива  изстрадана любовна история на ЕшСан. Трябва да сме подготвени за всичко. Турците обичат да е епично и запомнящо се и не е само при Етем така.

Видеото е страхотно и песента и гифчетата са супер:heart_eyes:

Обезоражаването Misc Gun

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 23:33 от femmi2

# 568
Извинете ме за песимистичните коментари.  Но не искам "света да свършва". Такава красива любовна история не трябва да има трагичен край! Heart Hands Pray
Пипи, цялото ми негодувание към сценариста ще се изпари ако ни поднесе един щастлив край за прекрасните EşSan. Тогава с удоволствие отново ще изгледам целия сериал и изобщо няма да ми правят впечатление недостатъците, за които сега мрънкам.

# 569

Тези малките добре попиват и се учат от големите. Мини Ешреф 🙂 си е харесал мини Нисан в живота.

Очарователни са двамата. Умут е доста активен в мрежите.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 08:59 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт