Отговори
# 570

От сета Sign Clapper

Чачо танцува ли, радва ли се, че са приключили снимките не зная,
но е в много добро настроение.

# 571

От сета

Радва се като за последно Joy или си прави гимнастика човека. Нека танцува щом е в настроение.
Нормално е толкова труд хвърли да е в добра физическа форма форма  и безсънни нощи и умората му личеше на лицето с това забързано темпо , но си заслужава определено и трудът е възнаграден и оценен на целият екип ,който се труди в продукцията. Свикнал е да снима предимно на платформи от много години и сега си припомня какво е на Обществена ТВ. Мечтаехме си и да се завърне и ни сбъдна желанието и го направи по най добрият начин както само той умее. Както пишат в Туитър "Дизиленд имаше нужда от това и завръщането на КРАЛЯТ"!

И в "Гаддара" беше лудница и мания по Дахан и пелерината и  прическата и гривната и мотото на сериала.

Народа обикна сериала и Ешреф Тек и лудна то са прически ,то е чудо то са имитации.  Като цяло се влюбихме в ЕшСан и сега ще ни е терсене след 13 епизод няма всяка седмица вълнение и емоции. Като свърши наистина сериала не ми се мисли нета ще се наводни от сълзи и няма да искаме да се сбогуваме и пуснем и ще ни липсват. Disappointed Relieved

Начи сериозно трябва да повторят продуцентите тази двойка и да се възползват, защото нацелиха правилната формула. Фенската база и на двамата е много голяма да не кажа огромна най вече в чужбина. Там е най силната и истинска подкрепа освен в Турция.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 12:53 от femmi2

# 572
# 573
Здравейте, дами!

Късно кафе, среща с приятели и настроение с живописните коментари на нашата приятелка Queen:
Цитат
Моят TL е пълен с тях 😍 това е, което заслужавам 🔥абсолютно съвършенство!! Никога не съм си мислила, че ще видя толкова перфектна двойка напоследък 🤌🛐те са огън 😌
#ÇağatayUlusoy #DemetÖzdemir #EşrefRüya #EşSan

"Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш такъв!"
Ралф Уолдо Емерсън

Честит ден на приятелството!
С пожелание за слънчев юнски ден, изпълнен с прекрасни моменти на щастие, срещи с верни приятели  и много настроение!
Успешна да е новата седмица!

# 574

Кафенце с приятели и приятна компания и сладки приказки и усмивки. Чачи още малко и той ще си види близките приятели  летен релакс с любими занимания. На папараците сега имаме паднало и вече залягат по курортите за някоя сензация.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 12:53 от femmi2

# 575

✅Спойлери за сериала "Мечтата на Ешреф"

Скрит текст:

⃣   Нисан ще се опита да дистанцира Ешреф от себе си
⃣   Ешреф случайно разбира, че Нисан е Руя във финала на сезона
⃣   Чийдем ще бъде уволнена от полицията във финала на сезона.
⃣   Чийдем ще застреля Сердар
⃣   Сердар няма да умре
⃣   Има слухове, че Умит Акар ще се присъедини към актьорския състав, той ще участва като лош персонаж, но все още нищо не е ясно.
⃣   Нисан ще бъде застреляна
⃣   В края на сезона всички ще разберат, че Кадир е предател

Изобщо не ми се понравиха тези подсказки.
Но аз нямам представа колко от написаното изобщо е вярно. Не съм сравнявала видяното с предишните спойлери.
От сета Sign Clapper

# 576
Ваййй , кой ще стреля по Нисан. Ешреф ще полудее и ша го надупчи с куршуми.Не винаги спойлерите са верни но за някои неща познават. За Кадир познаха и това че Ешреф ще прости на Нисан също, но никой не позна и не предположи, че ще завърши с целувка дори и самият Ешреф се почуства гневен и виновен и се върна  с шут от вратата да си целуне любимата. Много пъти се пише , че в края на сезона ще се разбере истината, че Рюя е Нисан. И аз така мисля. Но ей така случайно..... Снимката ли ще види най после или ще е нещо друго. Той вече усеща вътрешно, че това е тя сърцето му я разпозна още в срещата в асансьора ,когато погледите им се срещнаха и той се смути че я гледа така. И нещо в нея му напомня за Рюя ето и самият той си го казва пред приятелите. Когато разбере истината ще е бъде още хубаво защото без да знае това се е влюбил в нея за втори път. HeartТова е нещо много рядко по принцип и в живота също.

Чийдем се разбра от фрагмана, че стреля по Сердар и ще обвинят Ешреф и арестуват това е целта на комисарката. Явно разбра че няма да е нейн и е готова на всичко само да не е с Нисан ,  нали съюзи и с Кадир.

Нали това искаше и постави задача Ешреф да се влюби в нея сега негодува и пак отмъщава.
Ешреф няма да влезе в затвора ще го оневинят още повече щом Сердар няма да умре и той ще свидетелства. И да умре  Нисан ще спаси Ешреф и в двата случая, защото има компромати срещу лудата Чийдем и ще ги използва.
Няма да позволи Ешреф да е в затвора и да го осъдят. И това ще ги сближи още повече и ще засилят доверието и любовта. Те вече са в нова фаза на отношения и започва тяхната истинска история и любов. ❤️
Няма да е лесно никак, но ще се справят щом е истинско и желано и само смъртта може да ги раздели и откъсне един от друг.

Ако Чийдем стреля по Сердар, когато Нисан и Ешреф са заедно той ще има алиби и адвоката ще използва това. Комисарката знае че Ешреф най много се страхува и не иска да влиза отново в затвора и преживява кошмара от миналото.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 09:43 от femmi2

# 577
Малко да ви отклоня вниманието от Ешреф Тек...

Интервю с Ceren Benderlioğlu за Milliyet 📝

От началото на професионалната си актьорска кариера през 2002 г., Джерен Бендерлиоглу се е снимала в 38 филма и сериала, а този сезон се появи пред публиката в сериала „Мечтата на Ешреф“.

📌 Пожелавам на нашите читатели весели празници и искам да попитам: как минаваха празниците ви, когато бяхте дете, и как ги прекарвате сега?
✔ Когато бях дете, празниците бяха различни. Братовчеди, братя и сестри, възрастни се събираха; къщите бяха изпълнени с радост и тълпи. Вълнението, миризмите и дори звуците от онези времена все още звънят в ушите ми... Сега празниците станаха малко по-тихи. По този повод бих искала да изразя най-искрените си пожелания към всички по случай този празник чрез това интервю. Нека имате още много празници, изпълнени с любов, здраве и мир...

📌 Какво ви привлече към сериала „Мечтата на Ешреф“ и героя, който играете, Йърмак Бозок?
✔ Първо, сценарият беше невероятен. Когато го прочетох подробно, осъзнах, че ролята, която ще играя, е перфектна за мен и че мога да отведа героя на много различни места. След това името на режисьора, продуцента, канала, актьорския състав... Всичко това бяха най-красивите части от пъзела. Би било голям провал да не кажете „да“.

📌 Кое е едно нещо, което определено трябва да направите, когато получите предложения за участие в сериали или филми?
✔ Честно казано, за мен е много важно как е написан героят, когото ще играя, в сценария и как той служи на историята. Кой е продуцентът, какво е правил преди и неговата гледна точка на снимачната площадка също са много важни, защото прекарваме много повече време на снимачната площадка, отколкото у дома. Всъщност имам много „задължителни неща“. Може би ще трябва да проведа семинар, за да ги обясня всички подробно! Трябва обаче да кажа, че в сектора има много развитие, особено през последните пет години.

📌 Имате ли талант да разпознавате сценарии?
✔ Завърших сериозни курсове по техника на сценарий в университета, където завърших. Така че мога технически да анализирам какво се опитва да каже една история, структурата интро-развитие-заключение и кулминацията много добре. Мога да кажа, че имам способността да „подуша сценария“. Надявам се, че не звуча егоистично, когато казвам това.

📌 Имало ли е някога проект, който сте отказали, защото сте казали „няма да проработи“? И имало ли е някога проект, за който сте казали, че „ще проработи“, но не е проработил?
✔ Разбира се, че е имало. Имало е проекти, които съм започвала, знаейки, че ще приключат; мислех си „ами ако това проработи“... Отговорността на екипните играчи, тяхната отдаденост на ролите им понякога може да накара проект, за който сте си мислили, че „това няма да проработи“, да процъфтява. Имаше един проект, който играх преди много време. Беше наистина невъзможно да не проработи. Но беше свален от ефир поради условията на времето, много инвестирани пари и ниски приходи от реклама. Понякога трябва да кажеш „това е твоята съдба“ и да продължиш напред. Точно като плод, който още не е узрял…

📌 Как е снимането? Кой е най-добрият ти приятел в екипа?
✔ Снимките са много интензивни и изпълнени със събития. Не забелязваме как времето лети, винаги се състезаваме с него. Поддържам еднаква дистанция от всичките си приятели в екипа. Нямам навика да отделям един от друг. Също така не съм от хората, които могат да се сближат с всички, защото имам много хаос в собствения си живот. Но съм сигурна, че с времето ще си създам добри приятели на този снимачен плот.

📌 Дали телевизионната драма е място, където всеки актьор получава признанието, което заслужава?
✔ Всеки актьор има своя собствена динамика. Актьорството изисква поне толкова дисциплина, колкото и спортист. Трябва да поддържаш психическото си здраве силно, постоянно да се усъвършенстваш, да тренираш и да си подготвен, сякаш всеки момент ще излезеш на сцената. Трябва да следиш иновациите и да си отворен за учене. Въпреки че може да не изглежда сякаш „играем мач“, можем да бъдем уморени като спортисти, когато стъпим на снимачната площадка. Ето защо нашето психическо и физическо здраве е толкова важно. Всеки има процес на „готвене“. Ето защо смятам, че е грешно да категоризираме характерните актьори.

📌 В 41 години живот, кои са фразите, които те карат да кажеш „Радвам се, че го направих“ и „Иска ми се да не го бях направил“?
✔ Мисля, че всички грешки, които направих, ме доведоха до този ден. Но има няколко важни неща, които научих за в бъдеще: да не отварям вратите на сърцето си за всички, да не се доверявам на всички и да предприемам предпазливи стъпки, знаейки, че може да се случи нещо лошо. Първото нещо, което казвам „Радвам се, че го направих“, е, че станах майка.

📌 Има ли изпълнител в Турция, по когото си луда?
✔ Без изключение: Таркан. Той е моят брат, моят спасител… Когато издаде песен, съм щастлива. Търся скрити послания в песните му, като водач. Нека се усмихва, нека винаги се усмихва… И аз съм щастлива.

Скрит текст:
📌 На какво дължите стегнатия си и младежки вид?
✔ Първо, благодаря. Разбира се, генетичните фактори играят роля, но аз практикувам автофагия от много години. Пия вода, чай и кафе през по-голямата част от деня. Между 6 и 8 часа ям предимно протеини и зеленчуци. Ако ще консумирам въглехидрати, предпочитам твърда пшеница. Обичам шоколад, не мога да му устоя, когато го видя! Определено тренирам четири или пет дни в седмицата. Също така се опитвам да живея по-прост и спокоен живот, като се дистанцирам от хора с негативна енергия и мисли.

📌 Какви са вашите хобита?
✔ Понякога ходя на работилница по медитация, понякога на курс по актьорско майсторство... Вълнувам се и да вляза в кухнята и да сготвя ястие, което никога преди не съм опитвала, или да започна нов спорт. Най-важното: да мога да прекарам време със себе си, без да имам нужда от никого. Ако е избрано уединение, то дава на човек огромен мир и свобода. Искам всеки да изпита това.

📌 Женен/а си от 15 години и си майка на 12-годишна дъщеря. Връзката ви с дъщеря ви като майка и дъщеря ли е или сте по-скоро като две приятелки?
✔ Първо сме майка и дъщеря, след това сме приятелки. Важно е да се установи този баланс. Искам тя да ме вижда като защитна фигура, но и като приятелка, на която може да се довери и с която да се смее. Учим се взаимно, така да се каже. Тя на мен, аз на нея... Насочваме се взаимно.

📌 Какво правите, ако дъщеря ви спи, когато се прибирате от снимките?
✔Ако спи, аз тихо се приближавам до нея, галя косата ѝ, вдишвам аромата ѝ и се моля. Сутрин имаме класическа суматоха из къщата. Или баща ѝ, или аз я събуждаме, приготвяме ѝ закуска, помагаме ѝ да се приготви. Всички тичат в стаята; така че мога да кажа, че това е много енергична и бърза сутрешна рутина.

📌 По времето, когато вие и съпругът ви играехте ролята на брат и сестра, внимавахте да не давате интервюта като двойка. Изявленията, които правехте за брака и бизнес живота си, станаха актуални теми в социалните мрежи. Какво мислите за това?
✔ Всъщност дадох това интервю преди почти година. Сега то е на дневен ред. Както казах, ние не правим професията си чрез брака си. Не печелим пари от брака си. Работата ни се основава на това да накараме публиката да повярва в нещо. Така че трябва да поддържаме баланс между реалния живот и ролите, които играем. Ето защо се опитваме да не се появяваме твърде често в списанието и да не излагаме брака си на показ. Всъщност казах това, което трябваше да се каже, но очевидно хората отдавна искат да го чуят. Ако бях мила с някого, съм щастлива. Когато светлините на снимачната площадка угаснат и измия грима си, се връщам към собствения си живот. Имам дете, дом, съпруг, работа и най-важното - едно „аз“, след което да тичам.

📌 Имате ли проект за пълнометражен филм?
✔ Да го наречем изненада. Но миналата година снимахме голям филм в Дидим: „Цвете от нар“. Той разказва историята на красива връзка между дядо, внук и дете. С Джезми Баскин играхме баща и дъщеря. Продуцент беше Джули Япъм, а режисьор - Хасан Доган. Беше наистина прекрасна работа, по която работих много усилено. Нямам търпение този филм да срещне своята публика.

📌 Вие сте актриса, която играе и в театъра. Имате ли някакви текущи или нови проекти?
✔ Миналата година играх в пиеса. Тази година получих добро предложение, но не можах да го приема, защото знаех, че няма да мога да дам на театъра усилията, които заслужава, заради сериала и други ангажименти. Но вярвам, че ще се върна на сцената, когато му дойде времето. Защото театърът е като сърцето на актьора... Нищо не извисява човек повече от това да се изявява на живо пред публика.

# 578
Благодаря за интервюто на Джерен. Тая жена има финес и класа. А ,какви очи само....

Да си дойдем на думатааааа:wink:Stuck Out TongueRelaxedNature FireNature FireKissHeartsKiss❤️‍🔥❤️‍🔥🥵💘👄👄❤️🖤🖤👁️👁️👁️🍷🍷🍷🍷🥃🥃🥃

" Колко бързо се променя нощта"

Дори и през нощта е горещоооо 🔥

# 579
Televizyon Dünyası
@TvDunyasii
Сериалът #EşrefRüya на Kanal D, който се гледа с интерес в сряда вечер, ще бъде представен на New Europe Market (NEM), годишна маркетингова конференция, фокусирана върху цялата телевизионна индустрия в Централна и Източна Европа, която се провежда в Дубровник, Хърватия, от 9 до 12 юни.

Set 🎬#EşrefRüya
#DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy

# 580
Ехааа , страхотна новина за нашия сериал в международен план.  Мечтата ми е отдавна  да посетя Хърватия и  Дубровник. Там е невероятна красота има какво да се научи и види. Само здраве да е всичко друго се постига и сбъдва. 

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 00:16 от femmi2

# 581
Красота от руските групи:

# 582
Страхотна красота идейна и творчество от руските групи по традиция. Heart Eyes

И сега внимание.... Подсказват ни че са снимали сватбата  на онази двойка, която Ешреф и Нисан сгодиха и пиха кафе след танца с червената рокличка..  

Чаатай е с черен костюм , Демет също е готина.  Абе класна двойка. Радост за сетивата и душата. Heart Decoration
На тази сватба нашия красавец е танцувал Зейбек.

Справка : клипчето и гифчето зад кадър където е в настроение. Ще има песни и танци на народите и Нисан също може да им изпее нещо безплатно като подарък. Абе ще падне веселба и ще има пак хумор.  Онази сцена се превърна в ХИТ!

Уаууу , Чаатай да танцува Зейбек ще е нещо невероятно красиво и велико и ще остане в историята. Нямаме търпение да видим това. People Dancers

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 00:56 от femmi2

# 583
Феми, много ще се радвам ако подсказките се окажат верни.
Да има нещо свежо, за да ми олекне на душата и да гледам с удоволствие.
Сцената с годежа беше много забавна, надявам се и сватбата да е интересна, само дано не завърши със стрелба и убийства.
Цитат
Сред целия им хаос, те ще изпълнят и задълженията си за сватовство?!
#ÇağatayUlusoy Ще бъде по-добър танцьор на Зейбек, отколкото във валсовото си изпълнение, надяваме се 😂
Ешреф Тек ще танцува Зейбек? Смеем ли да се надяваме????

#DemetÖzdemir не може да не бъде пълна с финес във всяко танцово движение.

Зад кадър. Sign Clapper

Цитат
И дори не е сряда...👏👏👏👏 

# 584

Общи условия

Активация на акаунт