Отговори
# 645

Йеее страст и желание неутолимо. Заслужаваха да имат своята красива нощ. Пфууу ще му се скарам на Етем.. мрази ли щастието ? Sob

# 646
А кажете тоя Етем не е ли нещастник? Какво щеше да стане ако беше им оставил поне тази една нощ?
Пипи, тоя Етем ако ми е пред очите ще го разкъсам. Rage

- Да тръгваме! Докато си играеш на любов, къщата ни беше нападната.Полицията се преоблече
- Ще дойда сутринта
- Не!
- Какво искаш от мен, а?
- За да си спомниш кой си и да станеш водач на сираците
- Какво казваш?
- Мога да стоя тук до сутринта
- Прави каквото искаш.

- Трябва да свършим всичко. Твоите се справиха най-добре, дойдоха навреме.
- Значи ще се забравим един друг?
- Трябва. Искахме да прекараме една нощ и не се получи. И е добре, че не се получи.
- Какво означава това?
- Не искам да живея, помняйки тази нощ през цялото време! Не мога да бъда в тази история, докато не станеш мой.
- Мислиш ли, че е лесно за мен?
- Не, но аз дори не съм твой избор.
- Все още не разбираш колко си ми скъп.
- Какво ще се промени, ако разбера.
- Какво ще се промени, ако ти кажа?
- Нищо. Нищо няма да се получи от нас, Ешреф.
- Нисан…
- Съжалявам.

# 647
# 648
Най-после детективът се "светна", че Руя може да е махнала бенката.
Уфф, дали Ешреф ще загърби любовта и ще предпочете Сираците. Не мога да приема тяхната логика и това е...
Пак се ядосах на сценариста.
Продуцентът предлага на Нисан да замине в Гърция, за да прави записи на песните си. А тъпата Афра пък я поддиква да приеме офертата.

- Какво правиш тук?
- Следя те
- Искаше да избягаш, нали?
- Промени решението си
- Имаш ли новини? Последния път ти казах да стоиш далеч от семейството ми, ще те помириша
- Помниш ли миризмата ми?
- Ще те убия
- Остави го!
- Не романтизирай ситуацията! Ще направя всичко, за да се уверя, че ще умреш в агония
- Вече съм мъртъв, умрях в деня, в който ме напусна
- Ще те убия. Не ме интересува, че си полицай
- Знам, че няма да застреляш жена
- Казах всичко! Ако не искаш да си първият, изчезвай!
- Можеш да ме убиеш само веднъж, а аз ще те убивам всеки ден

# 649
Ваййй, най после да зацепят, че бенката може да е премахната.
Ешреф не се отказва от търсенето на Рюя.

Чийдем яко предизвиква Ешреф беййй. Следи го и не го оставя на мира и какви ли не номера измисля.  Добре и отговори дори  да има принципи ще му писне и ще си го получи. Да се спасява навреме.

Айдее арестуваха го но той на практика спаси живота на Сердар. Hands Clap

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 23:16 от femmi2

# 650
Планът на Чийдем отново успя. Сердар в болницата, Ешреф в затвора. Сега тя иска да натопи Сердар, сякаш работи с мафията...

Как е възможно полицията да са толкова тъпи. Всички се връзват на думите на Чийдем. Вярват ѝ безусловно.

# 651
# 652
Това беше тъпо. Комисаря и Чийдем се обвиняват един друг, а точно нея изпращат на обиск?

# 653
Това беше тъпо. Комисаря и Чийдем се обвиняват един друг, а точно нея изпращат на обиск?
Иде ми на мене да се гръмна като гледам тези безмислици. Никакво въображение у Етем. Една психично болна жена върти цялата полиция на малкия си пръст. Наистина тъпо...
Дори и Кадир разбра, че тя е луда.

# 654
Още малко и Чийдем ще я изгонят от полицията. Те и вярват  ,защото е комисар, но не знаят каква психопатка е. Умее да се прикрива и е хладнокръвна. Сердар го разбра пръв и след това Нисан и Ешреф и колегата, който умори.

Нисан каза на Ешреф когато беше в домът й че ще го чака в техния парк и ще тръгнат заедно и го целуна. Толкова са сладки.

Ешреф дали ще тръгне с нея и дали тогава няма да се случи нещо ненайдено

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 23:35 от femmi2

# 655

- Да те чакам ли, докато умра?
- Почакай още малко, ще намеря решение
- Ела с мен! Да тръгваме, не отговаряй веднага, ще те чакам в парка до 10. Можем да имаме съвсем различен живот. Утре! Утре ще бъда там и ще те чакам! Тогава няма да ме видиш.

Как се смее тя, болна ли е? Кълна се, страх ме е. Болен ли си, Чигдем?
- Не, може би малко

Страдание и приготовления… 8:33, среща в 10 в парка. Ще дойде ли Ешреф?

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 23:42 от Emiliya

# 656
Икакво стана сега? Ешреф се отказа от Нисан заради "Сираците" и в този момент ще разбере, че Нисан е Рюя. Ще успее ли да я спре?

# 657
Ще я спре няма да я остави да си тръгне. Ще обърне света и Турция. И ще стане точно така както предвидиха. Всичко ще свърши от там от където започна от мястото където Ешреф я видя за първи път и нож прониза сърцето му и беляза живота и младостта му.😰❤️‍🩹💔💔💘

Ешреф разбра че Рюя е Нисан и се шокира и разплака. Детективът най накрая разкри истината и самоличността й когато се досети че е махнала бенката.

Уаууу какъв момент трогателен  и дългоочакван. Как да не се разплачеш. Sob

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 01:50 от femmi2

# 658

💥💥💥КРАЙ НА СЕРИАЛА!

- В най-трудния ден от живота си, Ешреф взе решение, отказа се от Нисан, но направи голяма жертва и се отказа от себе си.
- Братко Ешреф? Имам новини! Намерих Рюя! Намерих я!

..................................

Пуснали са фраг към 13-ти епизод.

# 659
Хайде давайте фрага

Общи условия

Активация на акаунт