След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 38 756
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Моят е в 57 и 203. Дори не знаех, че има 203 училище.
Третата матура е в 157, но той се отказа да ходи на нея.
За щастие не сме притеснени за транспорта, защото той има книжка и може сам да се закара.

# 16
  • София
ДА взема да питам и аз чата  освен Simple Smile Може да има идея за телепортиране от Овча купел до Дружба Simple Smile
Утре сутрин ще направя генерална репетиция по маршрута Wink За късмет  90 % от трасето го минавам ежедневно  за работа, та имам поглед над ситуацията и района.Само трафика не мога да предвидя.Дано няма неприятни изненади.Ще ставаме рано , за да тръгнем максимално рано и да се застраховаме.Може пък да има хубав изгрев Wink

# 17
  • София
Благодаря за новата тема! Успех на младежите и девойките! Flowers Four Leaf Clover Ние извадихме късмет с разпределението поне за втората матура, която е в деня на бала. На 15мин пеша от вкъщи е. Не мисля, че е било трудно да се направят всички така, но... На 21. е в Попов.

# 18
Благодаря и аз за темата.....страхотно е заглавието и дано я изпълним само с хубави новини....

# 19
  • София
Благодаря за темата, Бети!!!

Мисля че утре сутрин понеделнишки, ще е много натоварено. Някои не ходиха на училище в края на миналата седмица, но утре вече няма как. Ще следим развоя на стачката.

Срещам постове във фейсбук с предложения за транспорт на учениците към училище - не само за матурите, ами и за утре.

# 20
  • софия
Благодаря за темата. Да бъде на късмет на дванадесетокласниците ни!

Пускам и тук една платформа за споделено пътуване - https://www.bezgradski.com/login

# 21
Бети, Ред, супер име на темата! Дано я напълним само с хубави новини!

Гледах в новините един синдикалист, който на въпроса ще работят ли на 21.05 и 23.05 отговори, че първо мислели да работят, но после не харесали кмета как ги помолил и че търсел подкрепа сред таксита и затова нямало да излезнат. Просто останах безмълвна...

# 22
  • София
Благодаря за новата тема! Успех на младежите и девойките! Flowers Four Leaf Clover Ние извадихме късмет с разпределението поне за втората матура, която е в деня на бала. На 15мин пеша от вкъщи е. Не мисля, че е било трудно да се направят всички така, но... На 21. е в Попов.
Бети, Ред, благодаря за темата, страхотна енергия носи заглавието!💐 Сигурна съм,че всичко ще е наред с децата, само спокойствие им трябва.
Елвинг, и ние сме на 21. в Попов, не знам къде се намира, далече ли е от Младост?

# 23
  • Някъде в Европа...
Хоп и аз тук! Благодаря за темичката и заглавието!
Късметлийска да е, напук на астрономическото време...Смени се прогнозата за нашия град, уж най-топлия ден щеше да е в неделя, сега стана в петък, а неделя най-студения и около 70 процента вероятност за дъжд..в събота пък когато ще е купонът ни - около 50 процента...Язък ми за роклите с голи рамене, за абитуриента не се притеснявам - тъкмо ще му е добре със сакото, иначе при 29 гр просто не го виждах...Ако вали в деня на бала му, ще отложа и официалната фотосесия..

# 24
Попов е далече от Младост. Но ако метрото ви е опция да слезе на Константин Величков и после има десетина минути пеша. Ако сте с кола е лошо, че е в локалното ако се идва от Люлин, а не откъм Младост, ще трябва да го подминете и на първия светофар след него да обърнете.

# 25
УФФФ,  и на мен колко работи не ми харесват. Има права, но има и задължения. Щеш не щеш съобразяваш се. Явно не важи за всички.
           НикиK, далеч си е Попов от Младост. В Красна поляна е.
           AIR, те 50-те % ще са преди тържеството ви. Така, че слагай роклАта с голите рамене. Yum

# 26
Уж можело да се паркира в училищата, дали?

# 27
Аз съм в шок от тоя цинизъм:

Дидиа, Попов е в св.Троица, не е в Красна Поляна.

# 28
Затова развода с МОН, а понякога и с държавата, се празнува толкова много

# 29
  • Някъде в Европа...
           AIR, те 50-те % ще са преди тържеството ви. Така, че слагай роклАта с голите рамене. Yum
Аа, в деня на празненството ни и небето да се излее, ще съм с голи рамене, все пак вътре в заведение сме 😀..но на следващия, денят на бала - може и да се наложи да мисля за друго, защото и за него ден роклята ми е доста разголена, а ако е с горна дреха й се губи ефекта. 😀

Общи условия

Активация на акаунт