След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 38 756
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Сребърна паричка, нямаш основанше за нито едно от притесненията си.
На дзи може да се яви и с електронен вариант на бележката.
Професионалните паралелки нямат дзи 2, а изпит по професията.
Дзи изобщо не влиза в успеха на дипломата, а на дзи 3 и 2 да има няма никаква драма.

# 46
  • софия
Не че съм от най-запознатите, но: Бележката, за да бъдат допуснати в съответната зала за матурата, трябва да е хартиена. Не съм чула за електронна.
Ако е получила бележката с потребителско име и парола за сайта на резултатите, е възможно да я ползва спокойно за влизане в сайта. Тя не е толкова важна и не е нужно да е хартиена.
За профилираните гимназии не съм запозната с второто ДЗИ, но звучи резонно да е дипломна работа.
Ако не отиде на третото ДЗИ, което е по желание, няма санкция/отражение върху дипломата.

# 47
Можело, пише го в инструктажа. Сутринта Сани ме светна:

Само уточнявам, че бележката за допускане я няма в инфоприем, училището трябва да я даде (на хартия или електронно).

# 48
  • Варна
Значи, да я изпратя все пак на матурата по английски, поне да си види нивото.

Благодаря на всички писали, много ме успокоихте , все пак сме в правилната посока Hands Ok Hand

Късмет на децата на матурите Hands Pray

# 49
Нещо, за което не е писано - нека децата да имат ръчни часовници. Не навсякъде има стенен часовник, телефоните ги събират, а е добре да знаят как се движат във времето. Ден преди ДЗИ предната година купувах часовник - китайски боклук за да се ползва два дни.

# 50
Бележките на учениците от "нашето" училище директора им ги изпрати в Школо. Казал им е да си ги разпечатат, за всеки случай.

# 51
  • София
Логистичното упражнение е успешно.Стигнах за 35 минути до училището.Тръгнах в 7.00, когато няма трафик.

# 52
Добро утро и нека даде едно добро начало на цялата седмица! Децата да имат късмет на ДЗИ и да коментираме  очакването на добри резултати, а не транспортни проблеми.
                Приятно ми стана, като прочетох публикации във фейсгрупата на квартала, колко много от съкварталците са готови да помогнат. Публикувани са маршрутите , по които се движат към работните си места и колко човека могат да вземат с тях. Има предложения и за матурите.
                Добър и срокоен да е денят на всички!

# 53
  • София
Влизам да поздравя Ред за заглавието и да се извиня, че излязох лош пророк с мрънкането за тъпотията с разкарването на деца из целия град.
Нервите ни тресат преди матурите, нормално, но ще се оправим скоро. Успех на всички!

# 54
И аз това се сетих тия дни, Бояна. Как излезе, че имаш право да мрънкаш.
Как на входа за училище е лесно да се проследят адресите, за да бъде приемът съобразен с местоживеене, а на изхода не могат да го направят...

# 55
Аз сега осъзнах, че тази седмица Ния има 2 матури, бал и рожден ден Astonished

# 56
  • София
Добро утро. Младежът осъмна болен вчера сутринта. Днес отиде да си взема бележката от училище - сега им ги раздават. И чакам да пише в кои училища е разпределен.
Аз съм ни затрила някъде паспортите, два дни обърнах всичко у дома и ги няма, а пътуваме след по-малко от месец. Изобщо не успявам да стигна до мислене за бала Grin Много ме е яд на мен си и се чудя ще ме глобят ли сега за три паспорта изгубени Disappointed Relieved
Благодаря за информацията за Джъмбо! И за всичко друго полезно, което споделяте тук - като ръчния часовник!

# 57
Здравейте, ще съм благодарна ако споделите за подарък на дамата на какво ще заложите -пари или предметен подарък...

# 58
Най-после разбрахме - първата матура поне е близо до метрото, в "Ломоносов", до неговото училище.
Но втората е до стадион "Славия", в 132 СУ, на 48 минути от вкъщи при нормален трафик.

# 59
  • София
Мария, благодаря за идеята за метрото до К.Величков за Попов. Хич не се бях сетила, мислех с кола да ходим. Много съм зле. Ние сме в Люлин, от Младост е по-далечко.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 10:45 от Elwing

Общи условия

Активация на акаунт