След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 209
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
И моята девойка ще пише есе. Отказа да се готви за ЛИС. Оценката ще се ползва за кандидатстване, но каквото такова...

# 151
  • София
Пожелавам на болните утре да са в кондиция и всички да се представят прекрасно!

Страх ме е да питам какво ще пише и какви произведения знае, че да не лъснат дупки. Само се моля да я вземе матурата. Иначе с разпределението има късмет- в 22ро е.

# 152
Сага разбирам защо МОН всяка година вият, че били ниски резултатите от ДЗИ БЕЛ. Ами на никой не му дреме за тази матура, единици са тези, които гонят резултат. Не влиза в дипломата, не определя нищо, е от какъв зор да се стараеш.
Моят младеж си свири на китара и му дреме. Вика ми - оооо, моля те, въобще не я взимай на сериозно тази матура!
Нали ще додрапат до училищата, та ще имат дипломи. Grinning
Давам му три черни химикалки и той ме пита - за какво са ми три? Викам, ако нещо спре или прекъсне едната да имаш резервна. А той - е, то по тая логика ми трябва цял камион, че ако прекъснат и трите какво ще правя?!
Въобщееее.... работата е "не ме занимавай с глупости!"

П.П. Аз останах вцепенена за продължителността на матурата. Какво има да мъдрят толкова време, бре? Няма за Нобелова награда да пишат, я!

# 153
Докато питах и по новините казаха същото 😆

Да попитам от колко е матурата 😊
Моята вика, че ги искат в 8, а в 8.30 започвала.
Права е девойката, Руми🙂
П.п. Видях я на изпращането в училище, голяма красавица е!❤️

Мерси 😊
Как я позна, на мен защо не се обади 😊
Всички бяха много хубави! А украсата голям кич, ама един такъв ... весел 😆

# 154
Докато питах и по новините казаха същото 😆

Да попитам от колко е матурата 😊
Моята вика, че ги искат в 8, а в 8.30 започвала.
Права е девойката, Руми🙂
П.п. Видях я на изпращането в училище, голяма красавица е!❤️

Мерси 😊
Как я позна, на мен защо не се обади 😊
Всички бяха много хубави! А украсата голям кич, ама един такъв ... весел 😆
Видях я като излезе  вашият клас на сцената и питах наборката 😀
Теб не те видях, доста хора имаше🙂
На мен украсата ми хареса, създаваше настроение, но то луд на шаренко се радва😀

# 155
Добре, че подхванах темата за произведенията - заради вас Wink, за да разбера, че и той щял да пише есе....
Добре, че в хладилника ме чакаше една бутилка охладено бЕло.
Какво съм се напрягала за тая матура като бил приет, на кой му пукало за нея... Питам го какво правим догодина, ако реши, че иска да учи в СУ, УНСС или изобщо някъде, където матурата има значение. Е, щял да се яви пак! Щял да се справи с всичко, което трябва! - - - - - Кога?
- Когато трябва.
- Е, утре трябва.
- За утре е късно.
Та това е положението у нас!

# 156
На мен ми е забавно и се радвам, че хич и не се е напрегнал, живот си живее човекът.

JoyJoyJoy
Сладур!

# 157
  • Някъде в Европа...
И вкъщи положението е "игрово"....цъкат  си CS и въобще не им е, че са на матура, само мърмори "затвори вратата отвън! "..Оказа се, че няколкото приятеля са в едно училище, различни стаи, ще ходят заедно - или всички ще закъснеят или няма да се притеснявам за моето 🤣...Пътят им е през центъра, забавно ще им започне деня, дано е и слънчево утро...Не знам с колите си ли ще ходят или пеша...
Ще пише ЛИС - "не ме интересува кое ще е, знам ги"...Не му липсва самочувствие 🤣
Трябва му "листа" диплома, та минимален положителен резултат е напълно достатъчен (" нали съм студент вече, не ми трябва да гоня успех, само да минава")...
Не знам ще носи ли вода, храна..видях му бележката, хвърлена на холната маса (поне днес я е взел) и върху нея сложих 2 черни химикала - това е което мога да направя аз, останалото си е от него...

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 22:33 от AIR

# 158
  • София
Младежът учи до последно. Аз пък се притеснявам дали ще стигне навреме, че това със закъсняването му е слабо място Grin
Успех на всички утре!

# 159
Само на вас ви се струва, че не са напрегнати, поне при моя месец напред всичко е разпределено - турнири, контролни, РД на приятели, купони, ДЗИ, среща с гаджето Simple Smile

А и компанията преговаряха днес в едно барче Simple Smile

# 160
шмърциплянку, и нашата девойка си свири на китарата и пее. Казвам да си почива, че утре ще е напрегнато, а отговорът е - аз така си почивам.Yum

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 07:38 от Didia

# 161
шмърциплянку, и нашатадевойка си свири на китарата и пее. Казвам да си почива, че утре ще е напрегнато, а отговорът е - аз така си почивам.Yum
Ама ти представяш ли си... ще му изгубят половин ден, в който той иначе би могъл да си свири. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 162
Нашият гледа 'Патрул'. Ужасявам се, че е Пес Патрул. А всъщност били репортажи за това колко добре си върши работата полицията.

# 163
  • София

А и компанията преговаряха днес в едно барче Simple Smile
Дъщеря ми ми показа снимка на приятелка,чиято компания преговарят на плажа.Под една шатра.Как да не ти се учи там...Simple Smile

# 164
Едното дете с 37.8, главоболие и гадене от днес. Викам, чакай да надникна тук какво става, то и тук болни. Дано всички да са добре утре!:ok_hand:

Общи условия

Активация на акаунт