След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 265
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз не разбирам на какво основание някой може да забрани такова нещо на частен университет или играят през разрешаването на визи. Сигурно, когато кандидастваш за виза пишеш в кой Уни си приет.
Попрочетох новините и ми се изясни.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 11:04 от green_dawn

# 526
  • Някъде в Европа...
Сани, честита да си! Здраве, благополучие и много любов! 🍀
Хепи, честити ти завършващи деца! Ти си в най-изгоднаата позиция от тези с 2 "чаа'вета" 😀
Грийн, засега много му харесва живота на възрастните 😀 - отговорностите, но и свободата, която носят...Училището и непълнолетието го ограничаваше

Весел празник днес на всипки, които следобед ще облекат официалните костюми и рокли!

# 527
  • софия
Сани, честит празник!
Да получиш най-желаните подаръци и да им се радваш със здраве!

# 528
Ganis, когато счетеш, че е коректно да се изкажеш, ще попитам по тийнейджърски как оценяваш от 1 до 5 сложността на матурата по мат днес?

# 529
Нашата девойка вече е приключила с второто ДЗИ и е излязла. Беше по АЕ /втори език и е В1.1/ и каза, че е било много лесно. Техниката е била добра и се е чувало ясно. Връща се и отива на бал на приятелка.

# 530
Сани, ЧРД! Много здраве, успехи и късмет!
 Happy, и на теб честити "всенародни празненства".
След 10-ина дена ще сме пак "на черешата" - КСК.

# 531
  • София
По въпроса защо се верифицира език с ДЗИ ще напиша при сина ми как е. Специалността, която иска балообразува с коефициент х3 ДЗИ английски ПП или изпит по английски. Не е учил английски в училище, а сертификата, който има на Кеймбридж С2 не му го приемат. Та ей затова на 02.06 ще се яви и на ДЗИ 3 английски като верификация. Така че различни случаи.

# 532
Мони, кой е този университет, който не признава сертификат.. Вероятно не знаят как да балообразуват с точките от сертификата, а не че не го признават!

Огън, момичета, не остана!  На днешната матура - каквото- такова АЕ B 1.1,  че с най-малко усилия ще я мине, да не кажа и с никаква специална подготовка.. И при нас остана само веселата част от изпращането на младежа в живота на възрастните Simple Smile

# 533
  • София
Ganis, когато счетеш, че е коректно да се изкажеш, ще попитам по тийнейджърски как оценяваш от 1 до 5 сложността на матурата по мат днес?
Все още нямам задачите.

# 534
Мисля, че официално вече може да мислим за бала.
Обади се, че е приключил.
Сега можем до погледнем дали всичко е ок с панталона:grinning:

# 535
  • Някъде в Европа...
И моето свършило. Коментар - "средна работа по трудност, но съм я минал" (ПП - АЕ, B2) . Но не се притеснявайте за вашите деца, които още не са излезли. На моето АЕ му е най-слабият предмет от профилите и по който най не учеше, но пък за него нямаше да се  подготвя за ДЗИ - най-малкото съпротивление 😀. Останалите му профили си искаха подготовка.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 14:10 от AIR

# 536
Сани, честит рожден ден!
Хубав празник на завършващите!
И младежът е набор 2007.
Защитата на дипломата е на 03.06. това вместо матурата днес.
Вчера беше среща та с рецензента и до трети трябва да направи макет на къща. Дотук с упражненията които беше предвидил по математика преди матурите- който учил, учил. Балът му е на 25-ти. Учудващо не съвпадна с нищо. Сестра му си лети и пристига днес от Нидерландия, за да може да присъства на бала ..между два изпита и тя- тук щяла да учи. В тази лудница, не знам как, но добре .
На него матурите са му: на 28-ми- математика, на 30-ти- английски, В 2.1. Дзи 3 и двете, както се оказа -опп.
Благодаря още веднъж Мария!!!
На 31-ви сме на бал на първата му братовчедка, извън София. То голямо колело, голямо въртене.
Взела съм си отпуск и едвам смогвам -ризи, вратовръзки, готвене, материали за макет ще се взимат, ще търча днес да запазвам заведение за 25-ти за след като го изпратим. Не знам дали ще намеря, най-вероятно, не. И една купчина снимки имам да разпределям от събитието с роднините. И пак е по-добре от това днес да е на матура.Но това с професионалната гимназия...ГОЛЯМА грешка...И голяма грешка,че не го преместих в която и да е гимназия с профил ..там където имаше място..че го послушах..

# 537
Грешка не грешка, свърши. Сега да мисли напред
Да, Air, бива, ама големи деца, големи ядове Hug поне на гимназията и МОН ще кажа сбогом! Не, че няма да е в бг университет, ама по-малко влияе МОН.

# 538
Да си кажа - аз харесвам повече годините след училище, отколкото ученическите. Може би причината е в това, че бях в училище, в което се налагаше да уча много, за да съм добра. Не се чувствах много на мястото си. Студентските години бяха по-готини Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 13:12 от Аmanda

# 539
  • Някъде в Европа...
Да си кажа - оз харесвам повече годините след училище, отколкото ученическите. Може би причината е в това, че бях в училище, в което се налагаше да уча много, за да съм добра. Не се чувствах много на мястото си. Студентските години бяха по-готини Simple Smile
И аз така...Училището беше много, денонощно учене. Чувствах се на място, но и ограничена от училищните задължения.... като прибавиш и родителите, от които да искаш позволение, щото си непълнолетна 🤣....Студентските години пак си живеех при нашите, бях и редовно обучение, пак езици, но беше съвсем по-различен живота 😀...

Общи условия

Активация на акаунт