След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 249
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
В1.1 е друга бира, там е лесно, не го мислете. ПП е по-сложна, това, което разбрах от моя отличник, че поне на 3 въпроса е имало двусмислени отговори на Четенето с избираемите отговори. Като я качат - ще видим.

# 571
АЕ ПП, есе:The future of work. How will workplaces change in the next decade? , писмо: a letter of suggestion.

# 572
Е как какъв е проблема, нали беше много важно да са на 20 км, да не преписват... хаха
бе какво ще променят университетите, те ако може с книжки за оцветяване ще приемат

# 573
  • София
Лесна матура и по Химия днес, но доста по-непопулярна от другите, доколкото разбрах само 140 деца са я избрали. В училището са били предимно ученици от НПМГ, СМГ, 18-то, не знам наколко места в София се предлага този профил.

# 574
  • Някъде в Европа...
Лесна матура и по Химия днес, но доста по-непопулярна от другите, доколкото разбрах само 140 деца са я избрали. В училището са били предимно ученици от НПМГ, СМГ, 18-то, не знам наколко места в София се предлага този профил.
Айде включвам в мнението си по-горе за сравнението между АЕ и МАТ  и "природни науки"  към МАТ😀

# 575
Английски е била гадна, цитирам, ужасен звук, както винаги
И при наборката звукът е бил ужасен.

# 576
Аз бях квестор по Биология днес, децата излизаха рано и споделяха, че е била доста лесна. Още миналата година преподавателите по езици пророкувахме, че този наплив към второ ДЗИ ще се опитат да го намалят с по-засукани изпити, а СТЕМ науките ще ги улеснят.

# 577
  • София
Още едно потвърждение за лесна ПП математика, което не е попречило за грешки в сметките и при пренасянето в бланката на верен отговор, но важното е че вече е зад гърба му. Сега остава чакането до 11 юни, което май ще е по-тегаво за нас отколкото за тях.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 14:39 от green_dawn

# 578
  • Пловдив
И по руски са били доста подвеждащи слушането и четенето с разбиране. От темите за есе и за писмо беше доволна, уж написала...

Предадох й, че е била лесна матурата по ПП МАТ и доста я хвана яд - до последно се чудеше кое да пише за втора матура и реши, че е по-безопасно езикът... Записала се е за трета по желание, но с тоя късмет, сигурно ще е ужасна Mask

# 579
  • Някъде в Европа...
И вкъщи до последно беше чуденето за ДЗИ ПП - МАТ или АЕ...Да си призная, може и моите приказки да са го наклонили към АЕ, защото му казах, че за МАТ си трябва подготовка за успеваемост, на фона на резултатите от минали години..и той беше разучил, че по АЕ е лесна и безопасна матурата...

# 580
  • София
В 31-во не са имали проблеми със звука и записа. Синът ми намира, че матурата била супер досадна, но лесна, ама на него след българския всичко му се струва лесно, та както е учил английски повече от български изобщо не е критерий. Но потвърди, че имало по два възможни отговора. 5 сегмента за слушане и тн. Дано да я е взел, защото така някой като подценява нещо не ми харесва. Важното е, че свърши. И каквото не е взел август има пак сесия, няма да се умира.

# 581
И моето никак не е доволно от днешното АЕ ПП Sad. Каква е процедурата за явяване за повишаване и кога би могло да се случи?

# 582
Добре де, всички деца ги казват тия по два възможни отговора. Кой ще бъде приет за верен в такъв случай? Или и двата?

# 583
Ще видим в ключа на МОН Simple Smile

# 584
  • София
Обидно лесна матура по математика.

Общи условия

Активация на акаунт