⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 35 130
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък моля за информация, къде във Варна може да се закупи авторска картина, живопис, акварел, графика, на цена 350-450 лв. , не от най-малък размер. Тема - морска или абстрактна или нещо друго, без кич. Давам си сметка за цената, затова не търся известен и доказан автор. Погледнах няколко галерии - цена над 1300 ми е много. Съветвайте къде да търся. Не може да няма млади талантливи автори на добри цени.
Пишете ми на лично

# 211
Харесвам картините на Миглена. Не е във Варна, в Русе е и изпраща с безплатна доставка, доколкото видях.

https://www.facebook.com/share/1Ey7TT7xwy/

# 212
Имам бели сандали, естествена кожа, но стелката има вече забележки. Къде да намеря бяла боя, с която да я боядисам?

# 213
  • Deutschland/HE
Сестра ми преди десетина години си беше купила картина, от една изложба на ученици в Хуманитарната. Може да попиташ при тях.

# 214
  • Варна
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали козметичка за вежди, от която сте доволни, в районите Тракия, Чайка,
Чаталджа или Колхозен пазар? Благодаря!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025627661172

Силвия Божиновска, мед.козметик. Освен оформяне предлага и ламиниране на вежди.

# 215
Имам бели сандали, естествена кожа, но стелката има вече забележки. Къде да намеря бяла боя, с която да я боядисам?
В кауфланд има, дм също

# 216
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали козметичка за вежди, от която сте доволни, в районите Тракия, Чайка,
Аз съм доволна от Сержи, почиства с конец, на Селиолу 40. Малко по-болезнено от пинсета, но доста по-бързо. Ако проявявате интерес, пишете ЛС и ще дам телефон
П.п. и друг я е препоръчал, докато аз допиша.

Аз пък моля за информация, къде във Варна може да се закупи авторска картина, живопис, акварел, графика, на цена 350-450 лв. , не от най-малък размер. Тема - морска или абстрактна или нещо друго, без кич. Давам си сметка за цената, затова не търся известен и доказан автор. Погледнах няколко галерии - цена над 1300 ми е много. Съветвайте къде да търся. Не може да няма млади талантливи автори на добри цени.

Много съм доволна от художник Станислава Стойкова.
Вече съм ѝ поръчвала три картини през последните години и всеки път ме очарова.

На Чаталджа се срещаме и ми ги предава, много е мила.

# 217
Къде мога да намеря мрежеста шапчица, с която мога да спя? Нещо тънко, което да ми прибира косата?

# 218
Къде мога да намеря мрежеста шапчица, с която мога да спя? Нещо тънко, което да ми прибира косата?
в ДМ PARSA BEAUTY
Мрежа за коса, 3 бр.

# 219
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте!
Аз съм доволна от Сержи, почиства с конец, на Селиолу 40. Малко по-болезнено от пинсета, но доста по-бързо. Ако проявявате интерес, пишете ЛС и ще дам телефон
П.п. и друг я е препоръчал, докато аз допиша.

Здравейте!
Благодаря за предложението! Отдавна искам да пробвам този начин за оформяне на вежди.
Ще съм благодарна, ако ми дадете координатите.  Писах на лични.

# 220
Търся ламели (дори не знам дали така се казва) за окачен таван за баня. Искаме да си го подновим (сами), но нямам представа от къде можем да купим. Дали има в магазини тип Практикер и Мосю Бриколаж?

# 221
Здравейте!
Невена, +359895642091, зад цветята на Чаталджа

Аз съм недоволна от Сержи. Влязох в "кабинета" и, имаше една жена, поръча и кафе, жената излезе и се забави макс 5мин. Време, за което според нея бях готова, пък веждите бяха криви и дори не ги подряза.

# 222
Някой беше търсил калъф за дрехи памучен.
Да кажа че днес купих такъв от Лидл ( рециклиран памук )
В БГ сайта не го намирам но ето тук В Гръцкия сайт livarno home garment cover 59 134 cm се вижда

edit: рециклиран полиестер и памук е ( 65/35 )

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 21:48 от Casual

# 223
Момичета моля да ми препоръчате хирург за лапароскопска операция на жлъчка, много ще съм благодарна.

# 224
Момичета моля да ми препоръчате хирург за лапароскопска операция на жлъчка, много ще съм благодарна.
От др Тургай Калинов имам добри впечатления.  И с робота Да Винчи работи. Работи в ДКЦ на "Св.Марина ", а оперира в първа хирургия.  И по конгреси интересни случаи представя. Аз обаче първо в клиниката го срещнах.

Общи условия

Активация на акаунт