⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Издирвам козметик за почистване на лице на тийнейджър .Няма значение района, стига да си разбира от работата.Ходи при една дама и й оставихме добра сума, а резултат никакъв...Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате.

Бихте ли споделите от кого сте недоволни?

# 466
  • Deutschland/HE
Момичета, по настоящем кой от плажовете във Варна е най-читав? Ние от години ходим само на Русалка, но сега ми се очертава почивен ден през седмицата и сякаш искам да отида на пллаж някъде на близо

Слънчев ден, пред хотел Палас. Ходим и на Албена, пред Лагуна. Децата ходиха два пъти на Кабакум и не им хареса. Миналата събота бяхме на Шабла, много сме доволни. Отделно и храната в рибен ресторант Лаваца беше супер, цените по-ниски от варненските, а обслужването отлично.
Препоръчвам да се минава през панорамния път, оправен е, не е много натоварен. Ние на връщане минахме през другия, но е по-зле. Бях приятно изненадана, че почти всички спазваха ограниченията и нямаше луди изпреварвания.

# 467
На Русалка в комплекса ли влизате или свободната част?

# 468
Момичета, по настоящем кой от плажовете във Варна е най-читав? Ние от години ходим само на Русалка, но сега ми се очертава почивен ден през седмицата и сякаш искам да отида на пллаж някъде на близо
Понеже не съм ходила на Русалка ще споделите ли инфо за там моля

Не знам и какво имате предвид с "читав" защото това лято с различни гости разбрах, че за всеки е различно Simple Smile

Пред Печката на св. Константин и Елена е добре, но се плаща паркинг.
на Палас като влизахме през Ной към Порт Палас
Азалия, плаж Сахара са казали вече
на The Bay  също

За града, аз лично единствено на 2ра буна съм ходила, също ми беше ок - но през седмицата. Уикенда не знам как е

# 469
Повтарям си търсенето на сервиз за дребна техника, в случая извънгаранционен фотоепилатор. Някой с предложения ? Благодаря !

# 470
  • Варна
Повтарям си търсенето на сервиз за дребна техника, в случая извънгаранционен фотоепилатор. Някой с предложения ? Благодаря !
Сервиза на Горение, който е в Кайсиева. Ремонтират дребна техника, но за Фотоепилатор трябва да питате. За нас https://share.google/a0pDVOIyLtHasytEy

# 471
Един здравен въпрос-търся добър ортопед за засегнат седалищен нерв.Вече опитах почти всичко,невролог,лекарства,рехабилитация,масажи и нищо.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

# 472
  • Варна
Един здравен въпрос-търся добър ортопед за засегнат седалищен нерв.Вече опитах почти всичко,невролог,лекарства,рехабилитация,масажи и нищо.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Образни изследвания правихте ли. ЯМР или скенер. Обикновено като не минава с лекарства, трябва да се види какво точно е.Възпален нерв минава или с нестероидни противовъзпалителни или кортикостероиди. Трябва да се върнете при невролога и да ви прати на образно. Не знам ортопеда как ще ви помогне.

# 473
  • Deutschland/HE
За ортопед препоръчвам д-р Бърнев, но съм нямала такова оплакване. Седалищен нерв е в компетенцията на невролозите, а не на ортопедите. Тези неща са упорити и трудно минават, а може и да са свързани с нещо от гр. стълб.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 11:29 от colibri

# 474
За такъв проблем е най-добре невролог, който да насочи към ЯМР или скенер и да се види откъде точно идва проблемът. В момента имаме такъв проблем в семейтвото, но лечението не се извършва във Варна и затова не мога да дам конкретна препоръка за лекар тук. Невролог изписа инжекции, но не минава от тях и се наложи хоспитализация, ЯМР и два скенера докато се види къде точно е проблемът, в крайна сметка се видя, че нервът е силно възпален, че е силно прищипан, две дискови хернии.
Направиха блокада, но още не е напълно възстановено, лечението към момента е много бавно и все още болезнено вече няколко седмици, но изпробват варианти, които да не са оперативни.
Трябва да се постави правилна диагноза, за да се знае как да се действа, а това само с образна диагностика ще стане.

# 475
Ной, Кранево , Слънчев ден. Последните дни морето е доста бурно, препоръчвам да изберете охраняем плаж и по-плитък. На Кранево е много плитко.

# 476
Здравейте! Да знаете обущар в района на Младост, Възраждане?

# 477
  • Варна
Някой посещавал ли е GAIA Cosmetic clinic по-специално се интересувам от лазерна епилация и почистване на лице. Локацията ми е доста удобна, изглежда добре клиниката, а и съм ограничена със свободното време - само в неделя мога да си позволя такова. Приемам и други предложения за козметик или салон за лазерна епилация, като локация Гръцката махала за предпочитане или района около Нептун

# 478
Само минавам да кажа"Честит празник на Варна!" Здраве за съгражданите, слънчево настроение и богати пазари! 🌹⛱️🥂

# 479
Много благодаря на всички за информацията за плажовете.

За Русалка - ходим на плажа в комплекса т.нар френска част. По-спокойно е, стига да не случим някоя шумна компания румънци. От другата страна, безплатната зона има  винаги повече хора( което е разбираемо) и е по-каменисто, не е лошо, но другия плаж е по-хубав, особено за малки деца. Плитко и по-закътано е.Минус е, че водата винаги е една идея по-студена, явно заради студени течения, но май сега е по-скоро плюс в тези жеги. Ние ходим там през уикендите ( не всеки уикенд), свекърите живеят наблизо и когато сме им на гости съчетаваме и с плаж.
Таксата последно беше 20лв. за възрастен и  15 лв. за паркинг независимо от времето. Но има места за паркиране и преди бариерата.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 15:02 от Живанк@

Общи условия

Активация на акаунт