⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 979
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
На Яташ наскоро хвалеха протекторите. Мисля към Узунов/ мебелни къщи Ралица са им представители

# 451
Да, писах и аз по -рано.Най-доброто до сега у нас, но ние сме пристрастни.И матраците ни са на Яташ.

# 452
Търся розова рокля за 24 годишно момиче подходяща за моминско парти, номер 38. Ще проверим в МОЛ-овете, бул. Владислав, център, Колхозния пазар.

# 453
След близо 2-годишна пауза отново почвам работа. Трябва да си подновя здравната книжка. Някой има ли представа каква беше процедурата за това?
Първо се ходи в лаборатория за изследвания, като се носи и здравната книжка. После се заверява от личен лекар и накрая в РЗИ? Такава ли беше процедурата? Ще съм изключително благодарна, ако някой е наясно!😊

# 454
След близо 2-годишна пауза отново почвам работа. Трябва да си подновя здравната книжка. Някой има ли представа каква беше процедурата за това?
Първо се ходи в лаборатория за изследвания, като се носи и здравната книжка. После се заверява от личен лекар и накрая в РЗИ? Такава ли беше процедурата? Ще съм изключително благодарна, ако някой е наясно!😊
Да, това е, или беше първо заверка в РЗИ после личен лекар, не помня. Ако е първа искат и манту

# 455
Последно е РЗИ.
Отдавна не съм правила ама сякаш първо беше ЛЛ, тогава изследвания и накрая РЗИ.

# 456
  • Варна
Рзи се ходи само ако е за първи път.Вземате комплект от аптеката. Сутринта носите пробите в лаборатория. После личен лекар. В лабораторията ще ви обяснят.

# 457
Някой знае ли къде се продават матрьошки?
Имам за задача да купя, а не съм виждала по магазините, само облайн.

# 458
В магазина до ФК за джунджурийките съм виждала, че имат различни размери. Ама признавам, че поне година не съм влизала там.

# 459
Здравейте! Издирвам козметик за почистване на лице на тийнейджър .Няма значение района, стига да си разбира от работата.Ходи при една дама и й оставихме добра сума, а резултат никакъв...Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате.

# 460
Ани 2010 писах на лично

# 461
  • Варна
Здравейте! Издирвам козметик за почистване на лице на тийнейджър .Няма значение района, стига да си разбира от работата.Ходи при една дама и й оставихме добра сума, а резултат никакъв...Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате.
Салон Avel, на ул. Гоце Делчев.
Почистване, дарсонвал, маска и не знам още какво, защото не присъствам е 50 лв.

# 462
Благодаря  !

# 463
Момичета, по настоящем кой от плажовете във Варна е най-читав? Ние от години ходим само на Русалка, но сега ми се очертава почивен ден през седмицата и сякаш искам да отида на пллаж някъде на близо

# 464
За мен лично на Дружба- плаж Сахара.

Общи условия

Активация на акаунт