⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Някой има ли отзиви за йога класовете в Аквахаус?

# 61
Здравейте, търся борса за градински цветя на нормални цени.

# 62
Градинска борса Нолина.

# 63
Във Виница борсите за цветя са на добри цени. Новата по пътя за ТВ Кула / Кичево също е добре. Доставки до града има една дама от Приселци - Reni's Garden (търсете във ФБ)

# 64
  • In transit

+ Мареа.

# 65
Срещу затвора, до лагард. Не знам как се казва. Те са големи вносители. Имат доста магазини из града.

# 66
  • Пеликания
Здравейте.
Може и да не е за тук въпроса, но ме интересува добър лицево черепен хирург, за операция на счупена челюст.

# 67
  • Варна
Здравейте.
Може и да не е за тук въпроса, но ме интересува добър лицево черепен хирург, за операция на счупена челюст.
Мисля,че само в Терапията има лицево челюстна хирургия,така че нямате много избор.Иначе най добрия е проф.Павел Станимиров,но в София.

# 68
  • Варна
Моля, да ми препоръчате фирма за почистване, от която сте доволни - става въпрос за цялостно почистване на апартамент, преди нанасяне.

# 69
MarieSt, професор Цветан Тончев.
Имах счупена  скула от катастрофа.
Направи много фин разрез в косата ми и от там под кожата намести коста.
На друго място искаха да ми режат бузата.
Спестими обезобразяване и не се наложи пластична операция.

# 70
  • Пеликания
MarieSt, професор Цветан Тончев.
Скрит текст:
Имах счупена  скула от катастрофа.
Направи много фин разрез в косата ми и от там под кожата намести коста.
На друго място искаха да ми режат бузата.
Спестими обезобразяване и не се наложи пластична операция.
Става въпрос за моя приятел. Предложих му проф. Станимиров, но не му се ходело във София. Благодаря Alatea
При проф. Тончев ходи във вторник и се уговориха да се чуят вчера за операция, но цял ден не си вдигаше телефона. А той не оперира ли във Варна, защото е казал, че операцията ще бъде в Русе?
Иначе в този случай няма как да няма белег, той го е предупредил. Но за мъж няма да е голям проблем.

# 71
Здравейте.
Мисля,че само в Терапията има лицево челюстна хирургия,така че нямате много избор.Иначе най добрия е проф.Павел Станимиров,но в София.

Още един глас за проф. Станимиров. Той наистина е най.
За  Варна  - проф Тончев.

# 72
MarieSt,  мен ме оперира във Военна болница, но беше преди време.
До колкото знам е в Терапия сега...освен , ако не се е променило нещо...

# 73
Проф. Тончев, оперира и из региона. той е един от малкото специалисти в тази област в нашия регион. И е така, че не винаги си вдига телефона.

# 74
  • Варна
"Цветен Парк", пътя към Константиново, след разклона за Звездица. Но нямаше голямо разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт