⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Стана ми интересно какво включва тази такса 20 лв на възрастен?

# 481
  • София
Някой посещавал ли е GAIA Cosmetic clinic по-специално се интересувам от лазерна епилация и почистване на лице. Локацията ми е доста удобна, изглежда добре клиниката, а и съм ограничена със свободното време - само в неделя мога да си позволя такова. Приемам и други предложения за козметик или салон за лазерна епилация, като локация Гръцката махала за предпочитане или района около Нептун
За лазерна епилация и терапия с лазер препоръчвам https://www.laserlounge.bg/ . Не работят в неделя.

# 482
Стана ми интересно какво включва тази такса 20 лв на възрастен?
Това е такса само за вход в комплекса , във френската част. Мисля, че и шезлонг се полага, винаги е имало свободни като сме ходили

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 08:26 от Живанк@

# 483
За Русалка - ходим на плажа в комплекса т.нар френска част.
Таксата последно беше 20лв. за възрастен и  15 лв. за паркинг независимо от времето. Но има места за паркиране и преди бариерата.
Живанка това ли е плажа

# 484
Да, този е, много е хубав, спокоен и чист

# 485
Момичета, бихте ли ме насочите към физически магазин във Варна за дамски ризи с български етно мотиви? Предвид повода, за който търся такава дреха, не държа на абсолютна автентичност и символика в шевиците, нещо по-посредствено, съответно по-евтино, също ще ми свърши работа.

# 486
  • Deutschland/HE
Блу, ако не ти препоръчат физически магазин, разгладай сайта на Vezba. Не съм поръчвала от там, но ми излизат редовно реклами.
От едно магазинче, между бившето кино Република и бившето бюро на БГА Балкан (сега продават ядки), съм купувала хубави шалове с шевици на български производител, може и блузи да имат.

# 487
В Палах център има магазинче за носии, продават всякакви елементи от носия и отделно имитации с  щампа

# 488
Благодаря ви. Признавам, че си представях нещо по-евтино, защото ще е за ден на културното многообразие в училището на дъщеря ми, т.е. съвсем еднократно. Но все пак искам да е бродерия и върху памук, а не щампа върху тениска, и явно ще трябва да преглътна цената.

# 489
  • София
За ризи с етни мотиви: Магазин Хорце ул. "Радко Димитриев" 64; на ул Бенковска, срещу Ботева градинка-Фолклорит; в МОЛ Варна - Дюкян на орото; срещу ритуалната зала също имаше ателиета да шият и бродират ризи.; askiabg на ул. Поп Харитон 37 На пазара пред Раковината също имаше, ако са оше там.
Няма ниска цена на бродирани ризи, но все ще се случи още веднъж да я облечете.

# 490
  • ВАРНА
Да ми препоръчате магазин за шалове в района на Центъра?

# 491
Здравейте, не знам къде да си задам въпроса, но имам питане дали някой си пълни минерална вода около Варна за ежедневна употреба и да знае, че не е вредна. Живях дълги години в София като си пълнехме минерална вода от чешмата в Горна баня и Банкя, защото ми се отразяваше много добре за разлика от изворна или купена минерална. Сега имам много проблеми с ниски електролити, ниско кръвно и тн и минералната вода е много богата на тях. Обаче понеже съм си във Варна вече се чудех има ли такова място и тук..

# 492
Имам познати, които си пълнят минерална вода от Аспарухово( на паркинга на Билата). Но не знам как е честно казано мога да ги попитам.
Каня се и аз да мина да си напълня да я пробвам ама кога ще се наканя не знам.

# 493
   Не мога да кажа за чешми, но варненската вода от чешмата е напълно годна за пиене. Единственият и проблем е, че е варовита. Ако имате сериозни бъбречни проблеми, по-добре трапезна от магазина. Но, не е много по-варовита от в други градове.

# 494
Момичета, бихте ли ме насочите към физически магазин във Варна за дамски ризи с български етно мотиви? Предвид повода, за който търся такава дреха, не държа на абсолютна автентичност и символика в шевиците, нещо по-посредствено, съответно по-евтино, също ще ми свърши работа.

Не съм сигурна дали още са там, но до петък вкл имаше на центъра, на площада изложение "Сръчко... Нещо си", на един щанд има само такива неща. Не вярвам  да се разтурило.Голямо разнообразие имаше.

Освен там, има но не ризи, а тениски и рокли от трико с шевици в едно магазинче на Бековски след подлеза на Владислав.

Общи условия

Активация на акаунт